Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Teljesen igazad van! De a jó hír, az nem hír!
Lezuhant, felrobbant, megégett, leesett, összetört, megölte, felgyújtotta, kirabolta, megerőszakolta, lopott, csalt, hazudott, szexuálisan zaklatta, pedofil, nácizott, zsidózott, cigányozott, elütötte, agyonütötte, fellökte, orrba vágta, politikus...
Na ezek a hírek.
Pl. Böjte Csaba, és az általa felkarolt sok szegény gyerek, az nem hír.
Pedig éppen ennek kellene annak lennie....!
Puszillak!
Cak ezekben a filmekben nem alekoszok, vv évák, győzikék, pákók, meg berki krisztiánok játsznak, hanem Kossuth, meg Jászai díjas szineművészek!
Azt hiszem, van némi különbség!
Ha meghallgatnád ugyan azt a verset mondjuk Básti Lajos, vagy Fekete Pákó előadásában, talán éreznéd a differenciát.
Pá!
Semmi gond Kedves Marcsi!
Kinek a pap, kinek az ő felesége.
Én akkor is szívesebben nézem ezeket a filmeket, mint a keleb vagyok, dugj meg engem, vagy az éjjel nappal Budapest, meg édes élet című vackokat. A VV ről nem is beszélve.
A keleb vagyok sz@rt is eszek, (van az a pénz) műsorról nem is tennék említést.
Bárhová kapcsolsz a tv távirányítóján, vagy dugnak, vagy lőnek, vagy bunyóznak, vagy főznek. De legtöbbször reklámot nyomnak.
Aki ezeket szereti, lelke rajta.
Puszi! Szia!
Ezt pedig nagyon köszönjük Neked! Megnézzük!:)
Szeretettel üdvözöllek,
Ani
???
Ma már csak 2 db dominó van hátra.
Az egyik 14:00-kor jön, a másik még ismeretlen.
Azt mondhatom, hogy eljött a pihenés ideje. :))
Végre visszaállt a rend. :D
DominÓrák: 0, 1, 4, 5, 7, 10, 14,
Hol van még a nap vége, és már a 6. DominÓra időpontja is ismert lett.
Hova sietünk?
Közben eszembe jutott a film. Az a címe: Csempészek
Bara Margit, Agárdy Gábor, Horváth Teri főszereplésével.
50 éven kicsit errébb, illetve túliaknak ajánlom megnézni. Nem a Jávor Pálos szerelmes, mézes, szirupos film. Ehun ni: [link]
Ha még akartok ritkán látott, régi filmet látni,
ajánlom Avar Istvánnal, meg főleg Bánhidi Laci bácsival a Piros tövű nád című, tán a tv-ben sosem játszott filmet. [link] Ezek múltunk egy- egy darabja.
Drága Hoxa! Remélem, ez nem minősül reklámnak! Nézd meg Te is! Üdv. mindenkinek!
DominÓrák: 0, 1, 4, 5, 7,
Nincs megállás ...
Mi van kedveskéim?
Tegnap úgy vittétek az aukcióról a domit, mint a cukrot! Ma meg semmi? Legalább az enyémet vegyétek meg! Végeladás, nincs maradás! (Melyik filmből ismerős ez? Nem is tudom.)
Szép napot!
Az a sok dupla dominó 2 és 3 óra körül.
Sajnos, ki fognak esni, nem veszi meg senki sem. :(
Közel van az a 4 órai dominó az 1 órához.
Lehet, hogy kihagyom, inkább alszom helyette.
Hosszú volt a nap, ideje pihenni.
Szilveszter még messze van. Szerencsére.
Jó éjszakát!
Látom, többen letároztatok.
Nekem fogalmam sincs, hány pontot gyűjtöttem, de nem is érdekel.
A nagy fiam elvitte az összes rántott húst, a kisebbik lelegelte az összes szaloncukrot. A fényfüzér megszakadt, a fenyő levelei lassan elkezdenek peregni.
A beigli teteje kopogóssá vált, a hal tán nem üti össze a bokáját holnapig. A töltött káposzta az én partnerem! Ö velem lesz akár egy hétig is, csak kár hogy el fog fogyni idő nap előtt.
A nejem alszik, mint a maci. Nem is csoda, hiszen Ö hordozta a hátán az egész karácsonyt, Jézus ide, vagy oda.
Jut is eszembe: A kis jézust is tisztába kéne már tenni...
Az utolsó söröm is elfogyott, ami a legnagyobb katasztrófa, a dínók kihalása óta...
Mondjuk, ettől is van nagyobb: Hétfőn mennem kell dolgozni...
Basszus! Még az egyórás domit is fel kell vennem!
Pá Nektek! Készüljetek a szilveszterre!
Szióka!