Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Látod ennek kimondottan örülök, hogy nem vetted magadra.
Igaz az első mondat, általános "észrevételem", míg a második ennél egy picivel több, próbáltam rávilágítani, hogy miért okoz problémát ez a fajta ajándék, illetve a fehér dominó. Sajnos elfelejtettem a "kapzsiság" szót idézőjelek közé tenni, mert nem igazi kapzsiságot jelent, hanem csak annak szellemét.
A végére odatett ":-)" mosolyjel azért ott volt, hogy ne sértődés legyen belőle.
Ebből se.:-)
Erre válaszolok, mert ITT a lényeg...
Hiába kapnál 4 plusz dominót, az nem ér csak 3-at!
Hogy MIÉRT?
Nos ... maga az ajándék elvett 1 értékes (pöttyös) dominót, tehát eleve -1 a kiinduló állapot.
Mivel MOST a 2 közös dominó-óra miatt kiesik még 2 bónusz, így a 4 óra leteltével hiába kap még 2 dominót, abból az egyik magát azajándékot pótolja.
Így jön ki a valós 1 db. bónusz dominó.
Szerintem!
Fogalmam sincs, hogy adható át direkt, amúgy se szabad. :)
Csak azért írtam, mert a napokban volt ez téma. :P
Nem, ez + 2. 19-kor jön a mai 7. dominó és gondolom hogy nincs akkora szerencsém hogy 11-kor jöjjön az utolsó.
Ez a szövege. "Az ajándék beváltását követő órától kezdve 4 órán át - azaz 19:00-tól 22:59-ig - neked minden óra DominÓra attól függetlenül, hogy a többieknek épp DominÓra van, vagy nincs!
(Ha az utolsó órában is megszerezted a dominódat vagy elmúlik ez a 4 óra, az ajándék eltűnik.)"
A következő DominÓrában szerzett dominód mellé kapsz még két dominót. Amelyik plusz dominónak nincs helyed, azt nem kapod meg. Ha egyetlen plusz dominónak sincs helyed, akkor az ajándékod érvényben marad. Ha bónusz dominóra vagy jogosult, mert 24 órája nem csíptél el DominÓrát, ez az ajándék arra is vonatkozik.
Hát ez tök jó, ugrándozok örömömben...
3-4 mondat alapján ítélkezel, s jössz nekem kapzsisággal... Semmi gond, nem ingem, nem vettem magamra. :D
Ja, és a problémán is megoldódott hamarosan. :P Nem kapsz tőlem fehéret! :DDDDD
Bizony az emberke nem mindig azért kap fehér dominót a DO-n, hogy 2 ponttal többje legyen akkor mikor lerakja, hanem azért, hogy ne sajnáljon 3 pontért összekötőt venni és így már nincs vesztesége, de be se szorul az asztalán.
Általában a fehér dominó, illetve az "ingyen" vásárolhatsz ajándék bontás után, szorulnak be az asztalon a dominók, mert a kapzsiság eluralkodik a pontszerzés okán.:-)
Nem hiszem el...
Egy hete várok összskötö dominóra... Véletlen se jön.
Ellenben kaptam 1 sárga és 3 Fehér domit. Készüljetek, mennem majd eladára!
11 óra lesz a következő? :)
Minden páratlan órában DominÓra.
Esetleg 14 óra jön majd, mint az 15-én pár nappal ezelőtt volt? :)