Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Sziasztok!
Ajándék dominót tettem fel. Hátha kell valakinek.
Dupla jokeres nekem is volt szerencsére. Reggel 1 pontért tudtam összekötőt venni. Tettem fel egy domit, valakinek kellett is.
Véleményem a témával kapcsolatban: Akinek valamelyik hozzászólás nem tetszik, hagyja figyelmen kívűl. Azért, mert valakinek nem tetszik, más értékelheti. A fórum már ilyen.
Mint érdekesség akik nem a stilusodban játszank, azok nem szeretik a beírásaidat, akik viszont igen, vagy csak simán "játszanak", azokat nem zavarja.
Ne tartsad vissza magad, hisz ez a fórum a dominózással kapcsolatos kérdésekre lett létrehozva.:-)
Igen csak beindult a fórum. :)
Napokon át szinte csak a DominÓrák szerepelnek.
Most elmondhatja mindenki, ki mit gondol, ki mit szeret vagy nem szeret, ki kit zavar a beírásaival. :)
Emlékszem, 1 vagy másfél évvel ezelőtt volt nagy perpatvar ezen a fórumon. Akkor is volt, aki a másikban csak a hibát kereste. Nem szeretném, ha most is személyeskedésbe mennének át a dolgok.
Csak dominózni járok ide, mert ez amúgy egy jó játék. Sok múlik a szerencsén, és a gyorsaságon. Amikor már a harmadik kinézett dominót dominót viszik el, kicsit rossz, de mindig van remény.
Jó játékot! Jó szórakozást! Jó kikapcsolódást mindenkinek!
na tessék, ha ez igaz, akkor még több hova sietünk, miért ekkor van, miért van 3 egymásután, pedig én kirándulok, alszok, bevásárolok, (de azért megoldom benne vagyok a 4 hetes top 10-ben) hozzászólás lesz... végtelenül uncsi, de -
ugyorgyunk, mondta Pósalaki úr is.
Szóval tényleg az idöpontokra koncentrálunk, elsősorban pár(2) legaktivabb fórumtársunk miatt.. nincs ezzel baj,(bár pár kérdés néha felmerül, de nem szívszaggató)).
Nekem most épp sorba illeszkedő dominók jönnek.
Nem kell sem összekötőre várni, nem kell gondolkodni, hogy milyen irányba folytassam a sorom.
Ráadásnak ha megszorulnék, van egy [2-Joker]-es dominóm. Így mondhatom, jó napom van. :)
Jó, ha valaki bármilyen bejegyzést is tesz. Nem olyan gépies az oldal.
Gyönyörű ősz elő van :D Örüljünk és ne b@sztassuk egymást :)
Egyetértek, de nem mindenki "beszélgetős" kedvében van állandóan.
Egyébként tényleg úgy van, hogy minden beírásra figyel a gép és általában követi is, néha igaz egy kis csúszással.
Mivel naponta 8 db DO-van, így bizony néha besürösödik, néha meg megritkulnak az egymást követő DO-k. Akinek csak simán sorbailleszthető dominói jönnek az nem bánja, legalábbn hamarabb letudja a napot.
Igazad van, tényleg nem muszáj elolvasni minden kommentet, főleg akkor, ha nem is érdekli, hogy mit mond a másik.
Mit keresnek? Dominókat. :D
Akinek nem tetszik, az ne olvassa, amit írok.
Lám, lám, szóltam, hogy egy kis szünet kellene, és mit ad Isten, azt követő DominÓra után kaptunk 1 órát, amikor nem jött dominó.
Most megint óránként jönnek a dominók. Kinek jó ez?
Ebben az órában egy értékes összekötő dominót kaptam, máris nem vagyok megszorulva. Jöhetnek a dominók! :)