Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Ebben az órában nem volt az első két percben, aki beírta volna az időpontokat, de a 3. percben többen is kapcsoltak, hogy még nincs rögzítve a negyedik időpont.
Ez van.
Volt olyan is, hogy éjfélkor senki sem írta be az első időpontot, csak 1 óra után került fel az, és aki átaludta, reggel nem lehetett tudni, hogy éjfélkor volt-e dominó. Ilyen csak ritkán van. :)
Kénytelen voltam, mert volt egy duplázósom és mellette másik kettő. Nem volt sorba illő dominóm, így megdupláztam az egyik ajándékot, ami +4 óra lett. Ekkor még nem tudtam, hogy egymás után fognak jönni a dominók:-(
Így jártam!
Rosszkor bontottál ajándékot. Csak akkor érdemes, ha legalább 4-5 óra van két dominóóra között, mert így tényleg fuccs!
Ez az én szerencsém. Fuccs a +4 órás ajándékomnak:-(
DominÓrák: 4, 10, 11, 12,
Pista! Megvettem a 3 pontos domidat, uccu, tehetsz fel újat :)
Felveszem egészkor a dominót, látom, hogy még nem írták ki, másolom, írom az új időpontot, és mentem, de ha lassú a gépem, mert éppen valami memóriaigényes dolgot végez, akkor bizony átcsúszik 1 perccel.
Ha elküldtem, nincs visszaút, az felkerül a fórumra.
Mert jólesik neki. Én is megkérdeztem annak idején, hogy miért írja ki 4-5 személy, mert azt láttam, hogy nagyrészt egészkor írták, de mindig volt késő is.
Mi értelme van ezt 6:22-kor ideírni?
DominÓrák: 4, 10, 11,
Ha egy üzlet beindul, nincs megállás. :)
Kaptam újabb ajándékot!:) Eltettem holnapra. Jó éjszakát!
Az az igazság, hogy a reagálásnak nem korfüggőnek kéne lenni, mert az internet világában mindenki annyi idősnek jelzi magát amennyinek akarja. Kivétel, ha a portál előírja, hogy milyen korú egyének regisztrálhatnak rá.
Nem tudom mennyi idős vagy, de Neked sem így kellene reagálni!!
Jutka, egy majdnem hetven éves
DominÓrák: 0, 6, 7, 8, 9, 13, 16, 22.
DominÓrák: 0, 6, 7, 8, 9, 13, 16, 22.
Nem értem, miért bántjátok.
Ne haragudj, de viktor okoskodását nem lehetett szó nélkül hagyni.Idős embereket akar oktatni a degenerált szövegével.Mit gondol ez magáról?Jó, hogy agyilag beteg, de nem kell minden esetbe elfogadni.Inkább ne játszon!
DominÓrák: 0, 6, 7, 8, 9, 13, 16,
További ajánlott fórumok: