Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Többen leírtátok bosszankodva, hogy amilyen dominót felraktok aukcióra, a következő DO alkalmával ugyan olyat kaptok.
Na ebből indultam ki és megpróbálom a saját malmomra kihasználni a lehetőséget.
Kapok egy dominót, így 5 dominó lesz az asztalomon. Ebből 1 teljesen soridegen, (amit most kaptam), valamint van egy olyan dominóm ami a sorvégéhez klappól, de nem tudom folytatni és van a másik 3 dominó, ami simán a sorvégéhez illeszkedik.
Ilyenkor felteszem a soridegen dominót aukcióra és közvetlen utána felraknám az egy darab sorhoz illeszthető, de tovább nem folytatható dominót. Persze kiírja, hogy most nem rakhatok fel aukcióra dominót, de még egyszer próbálkozom. A következő DO-án kapok egy ugyan olyan dominót, így már letudom rakni mind az 5 dominót a sorvégéhez, hisz olyan mintha dupláztam volna az egy sorhoz illeszthető dominómat.
pl. 6/0, 4,1, 6/2. 2/3, 3/8, a sorvég 6.
A 4/1-et aukciózom, a 6/0-val játszom el az aukcióra rakást.
Persze itt is van ám hibahatár, nem 100 %-os a biztonság, de ezt Ti is érzékelitek, mikor aukció után kapjátok szintén ugyan olyan dominót, témáról nyilatkoztok.:-)
Jo reggelt!
A tobbirol lemaradtam, de rogton kaptam egy ajit reggelire :)))
Juppi😀
Beváltott ajándék!
Az ajándék beváltását követő órától kezdve 4 órán át - azaz 22:00-tól 01:59-ig - neked minden óra DominÓra attól függetlenül, hogy a többieknek épp DominÓra van, vagy nincs!
(Ha az utolsó órában is megszerezted a dominódat vagy elmúlik ez a 4 óra, az ajándék eltűnik.)