Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Nem szól senkinek, de valójában mindenkinek aki érintett, vagy érintett lehet a témában.
A Felhasználói szabályzat 3./ szerint TILOS
(felsorolja az eseteket, de az r.-ja vonatkozik ide is)
" (r) több felhasználói névvel fórumozni."
Természetesen ne lepődjön meg senki, aki ezen szabály ellen vét, azt kizárják a portál használatából. Mindenkinek el kell tudni döntenie, hogy melyik nicnévvel vesz részt a beszélgetésbe és melyik ninnevével, csak segíti a másik, azaz a főnicnevét az előbbre jutásban a dominózásnál.
Érdekesség képpen elég sokan játszanak több nicnévvel a régiek közül is, de mégis betartják ezt az alapvető szabályt, nem "rejtőzködnek".
Ezalatt a pár év alatt, fordult velem is elő, hogy a másik nicnevemről tettem meg a hozzászólásomat, olyan esetben, mikor már az oszlej alaphelyemről hozzászólást helyeztem el előtte. Azonnal két dolgot tettem, a rossz helyről küldött kommentemhez hivatkozva jeleztem, hogy ez is én voltam és bocsánat. A másik a Moderátort kértem a bejegyzésem törlésére.
Olyan nem fordult elő, hogy saját magammal vitatkoztam volna, csak azért, hogy másokat megtévesszek, vagy bosszantsak, esetleg provokáljak.
Lehet, hogy a véletlenek szerencsétlen összejátszása eredményezte, vagy egy jól felépített taktika volt, de ezt csak azok tudják akik megalkották.
Amit írtam, láttam olvastam és az jött le belőle:
- Valaki feltesz egy ártatlannak tűnő kérdést.
- Valaki válaszol rá, és még meg is tapsolják. Jutka már megírta, hogy vétlennek érzi magát a dolgok alakulásában.
- Akinek valójában a kérdés szólt, nem kíván rá válaszolni, mert azt mondja, már többször leírta a a DominÓrákkal kapcsolatos véleményét, csak el kellene azokat olvasni.
- Ezután lép a színre az igazi feszültségkeltő, és addig folytatja, hogy "miért nem válaszolsz a kérdésre?", amíg a kérdéssel kinézett személy úgy dönt, hogy ha így bánnak a fórumon vele, akkor nem ír többet ide.
Ilyenben nem szeretnék részt venni.
Engem ez annyira emlékezet Ilonára, hogy szeretném elkerülni. Különbség, hogy Ilona egyedül is képes volt másokat kikészíteni. :D
Így nem kérek hasonló kérdéseket.
Mindenkinek jó játékot!
Így maradnak csak a DominÓrák időpontjai :)
Beváltott ajándék!
A következő, aukcióra felrakott dominóért nem vonunk le 1 pontot.
Ügyes!
Mind a 4 db dominó épp befér 15 óráig. :)
Jupiiii!
14.59-ig neked minden óra dominóra.
Köszönöm!
Vannak már újak akik szintén nagyon jó tanácsokat tudnak adni mert belejöttek a játékba.
Itt a tavasz, egyre több a munka. Lelkiismeret furdalásom van ha a gép előtt ülök és nem haladok sehova.:)))