Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
DominÓrák: 1, 2, 7, 10, 13,
DominÓrák: 1, 2, 7, 10, 13,
DominÓrák: 3, 4, 5, 7, 9, 11, 20, 21.
akkor ám. 2013. 03. 15-én vasárnap ügyeletben voltam, a nagy hó miatt egyetlen ügyfél, a kutya sem jött, és akkor kezdtem unalmamban dominózni. ( 3 évig rá nem kattintottam a dominóra, nem is érdekelt, hogy mi az )
DominÓrák: 3, 4, 5, 7, 9, 11, 20,
Még lehet ...
Most helyesen: Áprilisban havazik? Ki gondolta volna...
Kb 20-21 éve volt, hogy névnapomon (+ - 1 nap) szakadt a hó, de olyan 10 centi vastag lett reggelre. Emlékszem, mert névnapoztunk, és mocskosul berúgtam, és másnap amikor kimentem a kocsihoz, azt hittem csak a pia miatt látom amit látok. Bekiabáltam a többieknek, de nem hittek nekem :D
Talán 2013-ban volt, amikor március 15-re megérkezett a rossz idő, havazás, hófúvás, úttorlaszok, elakadt autók.
Ünnep helyett menteni kellett az úton maradt embereket.
Most, a közlekedésben a nyári gumikkal ellátott autókkal lesz káosz a csúszós utakon.
Májusban havazik? Ki gondolta volna...
Nem áprilisban, hanem márciusban volt, amikor volt a szlogen, hogy "Üljünk át egy másik autóba"!
Sajnálom a Duna-Tisza közieket, mert a kincstári rádió hófúvást és vele járó áramszünetet mond, így nem tudnak domizni valószínűleg.
Emlékszik valaki április közepén hófúvásra MO-n?
Köszönöm szépen, igen nem olvastam, de nem is láttam a feliratot. Ezentúl ajándék beváltás előtt megnézem a pontszámaim, hogy ne legyenek kétségeim :)
Én is nagyon boldog Andi napot kívánok az Andreáknak! Számomra ez a legszebb női név. A lányomat is így hívták. Sajnos már 10 éve, hogy elhunyt.
DominÓrák: 3, 4, 5, 7, 9, 11,
110363. dzseki45 2017-04-19 07:07
DominÓrák: 3, 4, 5, 7, 9,
én már többször jártam úgy, hogy végignéztem az egész adott ponthoz kapcsolódó teljes kinálatot, és mire visszatértem a lista elejére, már elkelt. Az első megfelelőt célszerű megvenni( márha elsősorban nem a játékostársakra hanem magunkra vagyunk tekintettel.
8 napba még belefér : Boldog Andi napot !!!!
Jó, majd legközelebb tőled kérünk engedélyt a fórumon, hogy melyiket szabad megvenni.
További ajánlott fórumok: