Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
DominÓrák: 2, 5, 7, 10, 16,
Hiba esetén nem rohanunk kiplakátolni, hogy baj van, hanem minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy jól működjön a program. S amikor belátjuk, hogy a javítás hosszabb ideig tart, mint azt előre véltük, akkor teszünk közzé jelzést, ahogyan Hoxa is megtette.
Hogy érted ezt? Ha nem tölt be az oldal, akkor úgysem olvashatjuk.
Én nem vagyok fb-on.
DominÓrák: 2, 5, 7, 10,
Még egyszer az aktuális DominÓrák a mai napra!
Sziasztok! A szerverünkkel váratlan probléma lépett fel. Azt hittük pár perc lesz a javítas, ezért írtuk ki később facebookra, amikor már láttuk, hogy sokáig fog tartani. Ide nem tudjuk kiírni, ha az oldal nem elérhető, ez gondolom érthető. A facen kívül máshová nem tudom kiírni. A hiba nem terheltség miatt történt. Én vidéken vagyok, hétfőn tudok a dominókkal foglalkozni. A frissítés éjjel rendeződik majd.
Ha hoxa.hu nem elérhető, nézzétek meg, más weboldalak (pl. index, origo, hoogle) mennek-e, mielőtt a gépet szétszeditek.
Én is azt hittem nálam van valami zavar, mert arra gondoltam, hogy nemrég volt karbantartás Hoxánál.
Úszott az utsó DO és a mai első.
Nem hiszem hogy kapunk "fájdalom díjat" ezért.
Azokat sajnálom akik az ajándékukat nem tudták kihasználni
Ebben igaza van a játékosnak. A dominóra leteltével, 22 óra után került ki a facebookra a tájékoztató szöveg.
Legyen béke és ünnep!
Elvégre munkaszüneti nap, Pünkösd van. :)
Próbálj már meg valahogy gondolkodni!
Hogy írná ki ide, ha az oldal elérhetetlen? :O
Megint döglődik a rendszer, vannak pillanatok, amikor megszakad a kapcsoltat a HOXA-val.
Lesz még napközben üzemzavar! :D
Nyugodj már le :)
Attól, hogy a facebookra tudott írni, attól még a hoxa.hu elérhetetlen volt.
Ide hogy?
Én fél 3 körül be tudtam lépni. Nem buktam, sőt, rengeteg 1 pontos dominó volt az aukción.