Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Köszönöm Anikó! Én is örülök neki, hogy megismerhettelek, hiszen - ha jól számolom - 12 vagy 13 Hoxás találkozót is csináltam az eltelt 10 év alatt. Ami nagyon jó hangulatban történt minden alkalommal, volt hogy 17-en is eljöttek az ország szinte minden részéről. De voltunk Budapesten is Cilunál. és Dóráék is voltak Békéscsabán Pestről.
Csak azt tudnám mi a fenét csináljak az asztalomon lévő dominóimmal? meg most fel se vettem már. Na majd megszokom!
Sziasztok dominóstársak!
10 évvel ezelőtt - lányom halála után - regisztráltam a Hoxára. Ekkor Tyka barátnőm (jjhmarta) invitálására kezdtem el dominózni. A 10 év alatt sok mindent megtapasztaltam a dominózással kapcsolatban. Sokat tanultam Oszlej Lacitól és Kiss Ildikótól. Éjszaka a férjemmel felváltva vettük fel a dominókat. Nagyon jól haladtam, sorra hagytam le azokat az embereket, akiknek már sok pontjuk volt amikor én beléptem a Hoxára. Elértem a második helyezést. Hosszú éveken át nem tudtam Ferit beelőzni, hiszen Ő is intenzíven dominózott.
A napokban kaptam tőle egy értesítést, hogy 30 ezernél abbahagyja a játékot. Egyrészt sajnáltam, másrészt örültem neki, hiszen ezzel eljött az én időm, hogy első lehessek! Bár ez semmiféle ajándékkal, semmivel sem jár, csupán csak elismerés Tőletek, ami nem kevés szerintem!
Most - miután én is megtapasztaltam az első helyre való jutás örömét - úgy döntöttem, hogy abbahagyom. Hagyom, hogy Dóra és az utána következő játékostársak is érjék el az első helyezést.
Köszönöm, hogy Veletek játszhattam, dominózhattam! Kívánok mindenkinek sok sikert a dominózásban! Amúgy tudjátok, hogy a csúcson kell abbahagyni! - ezt tanultam sportbéli munkám során is!!!
Gratulációm mindkét játékosnak, Maruszja és Feri együtt állnak most a csúcson!
Nem kis teljesítmény 30.000 pontot összegyűjteni. Években számolva is kb. 10 év szorgalmas gyűjtögetés és kitartás kellett hozzá.
Még egyszer, gratulálok!
111727. szimre 2017-06-09 05:00
DominÓrák: 0, 1, 5, 9,
Csacsi vagyok, hát aki korábban regisztrált a portálra, az számít pontegyenlőség esetén.:-)
Mindenben vezetsz Ferivel szemben, így "fordítani" fog a gép.:-)
Marcsika, légyszíves megfigyelni, hogy mikor pont eléred a 30000-t, akkor a gép az első helyre sorol-e be, vagy nem.
Fogalmam sincs, hogy melyik mutató alapján rangsorolja a gép, az azonos pontszámú játékosokat.
Sejtésem a DO alapján, hogy kinek van több.
Köszi