Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Kezdődik ...
vagy inkább folytatódik! :)
Na akkor még egy a visszaolvasók számára.
Tehát olvasod a 115757-es bejegyzést, amiben hivatkozik a megírója (andi6020), hogy nekem a bejegyzésemre válasz.
Azon pillanatban szeretnéd tudni, hogy mire is válaszolt:
Rákatintasz a (válasz oszlej 115752 hozzászólására) és a gép oda ugrik és már olvashatod is, hogy mire válaszolt.
Persze ez ilyen rövid távolságnál görgetéssel is megoldható, de ha több oldallal visszább van a hivatkozott bejegyzés, bizony nehezebb megtalálni görgetéssel.
Visszajönni a bejegyzéshez, (ahonnét elugrottál) a bal felső sarokban lévő balra mutató nyílra kattintva lehet!
Bocsi azoktól, akiknek ez nem új információ.
úúúúúúúúúúúúúúúúúúú, köszi!!!!
Én ezt még sosem olvastam. Köszi, köszi
Na ez meg hogyan került ide?:-)
Nem baj, csak privibe szántam.
Szia.
A fórumon "bnedora" már adta a választ, de megpróbálom kiegészíteni az információt:
Tehát bárhol állsz a képernyőn (nem csak a Hoxán műxik) lenyomod a Ctrl gombot és ez "f" billentyűt. Fenn a jobb sarokban megjelenik egy mező, ahova beírhatod a keresett szót és már mutatja is, hogy az oldalon található-e.
A Hoxán a saját nickneved alatt csinálod ezt a műveletet, akkor már eleve 1 találatod van.
Az aukciónál végrehajtva, (csak akkor érdemes, ha a mennyiség 12-nél több és nem látható át könnyedén), az első keresésnél beírod a "nicknevet" (kehet más nevére is keresni), akkor egyből kidobja, hogy mennyi a találatok száma. Amennyiben nem abban a sávban van, akkor átlépsz a következő értékre és megismétled a Ctrl+f billentyűk lenyomását. Ismét megjelenik a téglalap, de már az előbb beírt szóval együtt. Ilyenkor belekattintasz a feliratba és Entert nyomsz. Megjelenik a találatok száma.
Mikor megvan a keresett szó, akkor azt sárgán jelzi a masinád, hogy hol helyezkedik el a keresett dominó, vagy szöveg.
Ha jól emlékszem, akkor a "le" nyíl mozgatásával tudsz a következő oldalon belüli találatra ugrani.
Bocsi, hogy nem a fórumon válaszoltam, de ezt már többször leírtam és van aki már unja.
üdv Laci
Nekem a 0/5-is megfelelt, még festés nélkül is.:-)
Várhattam is volna, hogy kategóriát ugorjon, de nem tudtam, hogy időben visszaérkezem-e.
A fehéret meghagyom másnak, na azt nem szoktam venni, mert az úgy is "eltűnik" rövid idő alatt.
115740. bokr 2017-11-10 19:00
DominÓrák: 1, 10, 16, 18, 19, 21, 22, 23.
Köszönöm.
A fehérrel most jobban jártál volna. :)