Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Pedig akkor lehet igazán jó dominókat találni, ha 6-7 órán át nincs DominÓra.
Talán még 1 pontért kapható dominókat is lehet venni, még napközben is.
Amikor óránként jönnek a dominók, akkor szinte 1 óra alatt kiürül az aukció.
Lehet itt bármilyen beírás a fórumon, hogy mikor ne tégy dupla dominót az aukcióra, mindig lesznek, akik tesznek. Akkor van bibi, ha éjszaka nincs DominÓra, nincs 12 órás ajándékkal vásárló játékos.
Mindenki a saját bőrén tapasztalja meg, hogyan játsszon. :)
Jó játékot mindenkinek!
Az esti órákban aukcióra tett dominók hajnalban kerülnek az 1 pontos sávba. Akkor kevesen vannak fent, csak az éjjeli baglyok, akik akkor kedvükre válogathatnak a dominók között.
Ha ajándékod van érvényben, akkor érdemes duplát is venni, mert az is +1 pontot ér.
Egyébként meg akadnak olyan játékosok, akik nem a pontra, hanem a lerakott dominók számára hajtanak. Tudod, kinek a pap, kinek a paplan.
Akárhány órakor próbáltam vásárolni olcsó dominót, 1 pontos soha nem volt. Duplát 1 pontért sem veszek, vagyis kizárólag 2 p-ért (vagy többért) vásárolok.
Evvan... sokan vagyunk :)
Szerencse, most máshol osztogat dominókat. :)
Marad a türelem és a vásárlás. :)
Nem is a korábbi esetre gondoltam, hanem a későbbiekre.
Ha nincs más lehetőségem, én a négy dominóm mellé inkább veszek 3 pontért egy összekötőt, ha van még hátra legalább 4-5 DominÓra. Jobb esetben + ponttal zárul a vásárlás, rosszabb esetben az előző pontomnál maradok, de a következő dominók általában kárpótolnak a veszteségért. Nekem ez a szisztéma eddig bevált.
Mérlegelni? Most már késő. :(
5 pontért majd akkor vásárolok, amikor ingyen lesz lehetőségem. :)
Így marad a szerencse ...
Mi lesz itt Karácsonykor, amikor már most sem lehet összekötőket vásárolni? :)
Panaszáradat :)
Ilyen a helyzet az 1-3 esetében is. :(
Csak 4 pontért lehet kapni. :(
Igen, az 1-5 dominóból volt 5 db a 6:22-es időpontig, de egy sem került át az 1 pontért kaphatók közé. Amelyik legközelebb volt, azt is két perccel korábban megvették. :(
Ezzel ki is merült minden jó lehetőség ....