Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Ez aligha tetszik bárkinek is. Az még csak hagyján, hogy az éjszakaiakról, hajnaliakról könnyű lecsúszni, mert valamikor azért aludni is kell. De hogy utána még fél napig még játszani se lehessen...
Tán férjhez kéne mennem. :-) Mindig is irigyeltem azokat, akik váltásban oldják ezt meg a párjukkal.
Ezt is be lehetne venni a stratégiák közé. :-)
Ühüm... :D Nyilvánvaló, ha az ember egész héten szanaszét dolgozza magát, nem arra vágyik, hogy mindjárt belehúzzon az éjszakázásba.
Tudom, tudom, játék és szórakozás, tulajdonképpen ugyanezt írom, csak kevésbé cizelláltan.
Keresetlen szavakkal még érdekesebb lehetne.
Értem.
Az intenzív dominózás igénye nálad elmúlt már. Én meg még az újdonság varázsánál tartok. :-)
Érdekesek a számomra ezek a kis dominó körül szerveződött társaságok is amiket említettél, bár a saját ad.hoc intenzitásom alapján aligha jöhetne nálam ilyesmi szóba.
Megmented az ismerősök kiesésre álló dominóit? Mégiscsak kár, hogy korábban nem ismertelek... :-) A fehér domikról már nem is beszélve... :-)
Laci, jól van ez mostmár így ahogy van.
Kedves Éva, bizony kaptam már 'hideget', meg 'meleget' is az itteni írogatásomért, még magas helyről is, így biztos vagyok benne, nem mindenkinek tetszik. Sajnos kioktatásnak veszik, pedig hát ez áll tőlem a legtávolabb. Csupán leírogattam a tapasztalásomat, amit a dominózásomnál érzékelni véltem. Igaz akkor még intenzíven dominóztam és a folyamatot 'közelebbről' éreztem.
Egy ilyen 'perpatvar' után Kiss Ildikó létrehozta az "Így dominózunk" fórumot, ahol nem csak a dominóról lehetett beszélgetni. Lassan az a kis csapat beleunt a dominózásba és szétszóródtunk egyéb fórumokra, kinek ami testhez állt.
Tovább csökkenve a Hoxán való jelenlétem, ma már ott tart, hogy alig-alig vagyok itt DO-k alkalmával, (az aukciós 1 pontos duplákat továbbra is vásárolom), de van pár fórum, amelyeket rendszeresen 2-3 naponta azért visszaolvasok. Ez a fórum kivétel, mert ide naponta benézek legalább egyszer.
Éjszaka csak akkor kapcsolom be a gépet, ha a telón olyan helyzetet érzékelek, hogy valamelyik ismerős dominója rövid időn belül kiesésre áll.
Akik valamit felvetnek felém privátba, azt az itt létem során megválaszolom, vagy segítek, ha tudok fehér-ajándék dominó aukcióra rakásával, vagy onnan történő vételével.
Kedves Laci. a nicknevem első felében az én iróniám van, az ilyesmi érezhetően neked is sajátod. :-) Simán átjön nálam azon a valódi mondandó, az meg rém pozitív volt, még az egyébként megérdemelt kis korholást is beleértve. :-)
Még nem játszottam karácsonykor, de már láttam itt olyan hozzászólást, hogy azt sokan alig várják, mert jönnek óránként a domik... Mostmár én is alig várom. :-) Azt nem tudtam, hogy az eldobottakért akkor nincs pontlevonás, - hát akkor az tényleg valami igazi pörgettyű. :-) További jó játékot, és szerintem írogathatnál itt többet is... Látod, lenne rá igény. :-)
Kedves Éva.
Most áldom az eszemet, hogy nem használtam fel a nickneved első felét az első válaszomnál, pedig "magas" labda volt és nehéz volt kihagyni.
Nem "korhollak", hisz helyesen látod, hogy ez csak egy játék és mindenki a saját kedvére, szórakoztatására játszik, úgy ahogyan az neki tetszik.
Lelkiekben készülj fel a Karácsonyi 48 db DO-ra, mert bizony akkor lesz még csak igazán olyan helyzet, hogy nem férsz el az asztalodon. Most mondom (előre), hogy olyankor az eldobásért a gép nem von le pontot, de az eldobottak között nyilvántartja.
Tehát a végén azért érdemes meggondolni, hogy milyen dominókat hagysz majd az asztalodon a másnapi, már a rendes 8 DO-s napra.
(Szándékosan soha senkit nem sértek meg, ha valami félreérthető volt, akkor elnézésed kérem)