Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
"A következő, aukcióra felrakott dominóért nem vonunk le 1 pontot."Apám ezt kapta de úgy tudom karácsonykor nem vonnak le 1 pontot?
Köszi! Egy baj van, kevés az 1 pontos dominó, ami ilyenkor jól jönne. Ráadásul el is happolják előlem:-(
Mikor hogy. Attól függ, milyen dominók vannak az asztalon.
Hajlandóak vagytok drágábban vásárolni összekötőt az aukcióról, vagy inkább eldobjátok amit nem tudtok beilleszteni?
csak így tovább nagyon ügyes vagy hajrá
DominÓrák: 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23.
én is kaptam egy ajándékot asztalfeltöltés volt
Nekem szuper ajándékom lett: +1 pont minden lerakott dominó után:-)
Hát én nyitottam. Bezzeg amikor kellene akkor nem kapok ilyet.
Nem került ki, csak beváltás után simán eldobandó ajándék ezen a két napon.:-)
Nem a legmenőbb ajándékot kaptam, és majd fehéret is kapok van sok DO
Boldog karácsonyt sikeres játékot
Én nyitottam. El is dobtam.
A következő DO-n +2 domit kaptam és van fehér is
Jó lenne a két nap alatt többször fehér dominót kapni, de ajándék most rizikós...
Jó játékot, sok színes domit :D
Milyen ajándék jött ki a nyitás után?
Fehér dominó is megérkezett?
Azon csodálkozom, hogy eddig senki sem nyitott +4 Ajándék DominÓrát. (vagy csak nem tudunk róla)
Esetleg erre a 2 napra (dec. 25-26) kikerült a +4 óra az ajándékok közül?
Tedd fel aukcióra valamelyik szinest!
Azonnal megveszem!
További boldogat Puszi!
DominÓrák: 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23.
Boldog karácsonyt mindenkinek!
úúúúúúúúúú, de jó lenne reggel ilyent nyitni! :O
Ezt mondja egy tapasztalt ember, aki jókor nyit +1 pontokat hozó ajándékot. :)
Szerintem jól teszed ha holnap sem görcsölsz azon, hogy minden óra dominóra. Vedd fel néha, nem muszáj mindet és lehet, hogy nem lesz kevesebb pontod mint azoknak akik itt görcsölnek, hogy le ne maradjanak 1 dominóról sem.:)))
Én azt hiszem lefekszem. Meg se kezdődött a maraton, de én már bedugultam. Csupa sorba nem illő fehér és sárga dominóm van. Ma csak színest kaptam, lehet hogy szülinapom van, csak n tudok róla?
Boldog karácsonyt és megfelelő dominójárást kívánok nektek!
Elsőre, jött egy fehér dominó :)
Az ajándék beváltását követő órától kezdve 4 órán át - azaz 20:00-tól 23:59-ig - neked minden óra DominÓra attól függetlenül, hogy a többieknek épp DominÓra van, vagy nincs!
Most még jobb, mint holnap :)
További ajánlott fórumok: