Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
123810. Papi7202 ma 12:00
DominÓrák: 2, 9, 10, 12, 16,
Vettem 5 pontért egy ajándék 🎁dominót.
Megduplázhattam egy dominómat. Volt egy fehér, abból most 2 van. Kíváncsi voltam mit rejt az ajándék 🎁 dominó!
Na akkor egy kis "DominÓra:" beírás kialakulásának története:
Mindenki csak belépésekor látta, hogy van óra, vagy nincs.
Egymástól kérdezgették, hogy mikor volt már aznap DO.
Elöször a "22017-es Bosika 2007.szept.17. 07:07
Szervusztok Hölgyek, Urak
Látom senki nem tudja az órákat.
Akkor amit eddig tudunk: 5,7,8"
kommentnél találkoztam vele.
A beírása alkalmakra módosult, majd úgy december vége felé lett állandó.
A "30537 bnedora 2007.dec.22. 09:33
Mai dominÓrák: 2,7,9,13,"
Én nem tudok programozni, meg se próbálnám. viszont tele vagyok ötletekkel. :-)
A rendes dominó játék nem is ilyen. Addig húzol, amíg le nem tudsz tenni, és az nyer, akinek előbb elfogy az összes dominója, mindent letesz.
Ez itt a hoxán mégcsak nem is hasonlít rá.
Lehet, hogy rosszul értettem.
Itt a Hoxa dominó alkotójától van várva, hogy csináljon egy új független dominó játékot ???
Miért csinálná meg?
Neki már van egy.
Valaki más csinálja meg? Az új embernek meg mindent újra kell programozni. Szerintem ezért, nem olyan egyszerű ám. :)
Nem kötelező egész nap csak dominózni. Régebben állandóan bónusszal indultam, mert rendszeresen kimaradtak 12 órák, na mostanában nem. De lehet, hogy valamikor nem intenzívebb leszek, hanem ritkábban játszom.
Mért lenne nehéz megcsinálni egy másik játékot? Én nem alapvető változást javasoltam, csak egy pici módosítást.
Akkor itt a lehetőség megcsinálni. :D
(nem olyan egyszerű ám)
Ha kész van, csak szólni kell, és mindjárt lesz tesztelő.:)
A végén bele lehet szakadni a félóránként dominó játékba.
Lehet, hogy azt nem sokan bírnák... :D
Ebben a témában nem. Ha nem, hát nem. Lehetne félóránként is dominóra, és akkor meg főleg sokkal több, sűrűbben lehetne valamit csinálni. Sokszor fél napokat is csak áll a játék.
Meg lehetne csinálni egy másik, ettől független dominót is, felhasználó ötletek alapján.
Miattam, akár 24 -is lehetne, akkor sem szedem fel mindet, mint ahogy mostanában a 8-at sem használom ki!:-)
Elég határozottan közölte Hoxa, hogy nem terveznek ebben a témában további változtatást. Így marad a karácsonyi 'meglepi' 24 órás lehetőség.:-)
Engem a törzspont nem izgat ha le tudom rakni a dominókat...
Az utóbbi időben duplákat kaptam amiket nem lehet sorba illeszteni. Szeretnék fehéret vagy sárgát kapni az osztótól (lehet dupla is), megint ráhajtanék a 28 napos pontokra :)
Laci!
A dominÓrák kialakítását csak azért írtam le, mert nekem úgy tűnt, hogy sokan csak azt szeretnék látni, és kommenteket nem. Sokan azt hiszik, hogy ezt Hoxáék vezették be, pedig nem. Természetesen mindenkinek jól jön, ha írva van.
Hoxa jelzése szerint most már egy fórum kommentnek az itt elhelyezett is beszámít. Tehát napi 1 törzspontot itt is szerezhetsz.
Gondolom ezért lett a beszélgetés fórumok közé sorolva.
A Fórumokra rákattintasz, akkor láthatod, hogy az összes fórumcímet hozza, csak a játékokhoz tartozó fórumcimeket nem!
"Naponta 1-1 törzspont szerezhető az első 10 darab, különböző(!) fórumba/tudásbázisba írt hozzászólásért (tehát maximum napi 10). (A fórumjátékokba tett hozzászólások itt nem számítanak.)"
Most akkor jár vagy nem jár pont ezért a fórum hsz-eiért?
Kedves Bnedora!
Ezt nem vitatta senki, hogy a DO beírásokat ki alakította ki.
A Szabályzat is még az indulás elött a véleményetek alapján egy kicsit módosítva lett (15 sz. komment), ami most már megint kimaradt belőle és nem említi, hogy az induláskor adott 4 dominó közül, legalább egy garantáltan illik a sorvégéhez.
Még egy érdekesség, a mostani verzió elött a dominófórumon lévő kommentelés nem számított bele a törzypontok szerzésébe, most már igan a napi egy komment fejenként és ezért is növekedhet a kommentek mássága, nem csak a dominót érintő.