Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Jokereket sorba lehet illeszteni, az jó, de abból, hogy lesz 8 db dupla Joker?
Egymás után ötször Jokeres ajándékot nyitni, érdekes feladat lehet. Esetleg "oszlej" tudna tanácsot adni.
Duplázni sem rossz, de szerintem még így is nehezebb a feladat, mint a 8 db ajándék esete.
Miért?
Ajándékot már sokan tettek fel az aukcióra, dupla Joker csak ritkán kerül oda.
Egyszerűbb lenne megvásárolni a dupla Jokereket, mint ajándékot bontogatni hozzá.
Ha lenne segítség, akkor könnyebben meg lehet oldani a feladatot.
Jó próbálkozást!
Csak úgy működött, igen! Az aktuális kinyitottat eldobtam.
Ott egyértelműen az volt a cél, hogy legyen egyszerre 9 ajándékom.
A pontok meg, engem nem érdekelnek, ha valakinek segíteni kell, simán 5 pontért megveszem a dominóját!:-)
A mai napon Dóra "Bnedora" is átlépte pontjaival a 32 ezer pontos határt.
Gratulálok!
Válasz: Legyen az összes.
Meg lehet csinálni?
Kíváncsi lennék, sikerül-e egyszerre 8 db dupla Jokert összegyűjteni.
Azt már láttam, hogy "Slajoska" 8 db ajándékkal töltötte fel az asztalát, mellette még egy ponttal kevesebbért is vásárolhatott. (Ennek a helyzetnek sok értelmét nem látom, mert el kell dobni egy ajándékot, ha valami új dominót akar az ember kapni, vagy vásárolni.)
Érdekes a leosztása a mai DominÓráknak, mert bele lehet magyarázni a következőket:
1. ma két részletben jöttek a dominók; éjszaka és közvetlenül dél után.
2. 2 db ötös csoportba lehetne sorolni azokat -> (1,2,3,4,5) és (12,13,14,15,16)
3. mindegyik csoportnak hiányzik a közepe, kimaradt középről a 3 és a 14 órai időpont.
4. nagyon gyorsan letudtuk a mai hivatalos DominÓrákat.
5. lehet menni pihenni. :-)
Elnézést, azoktól, akiket nem érdekelnek az érdekességek vagy a statisztikák.
Kérem, ők ugorják át ezt a bejegyzést.
Jó játékot! Jó pihenést mindenkinek!
Beváltott ajándék!
Az ajándék beváltását követő órától kezdve 4 órán át - azaz 17:00-tól 20:59-ig - neked minden óra DominÓra attól függetlenül, hogy a többieknek épp DominÓra van, vagy nincs!
DominÓrák: 1, 2, 4, 5, 12, 13, 15, 16.
Korán véget ért a dominó leosztás.
Ez hihetetlen!
Nem lehetett volna egy másik időpont?
Szerintem figyelik a fórum beírásokat ...
Ez direkt kiszúrás "Heldinke" játékostárssal, és még azokkal is, akiknek éppen most van "ajándék" DominÓrája.
"Ajándék" az ilyen?
$Beváltott ajándék!
Most megduplázhatod egy dominódat - természetesen csak akkor, ha van legalább egy szabad helyed az új dominónak. Ha ajándékot duplázol, nem biztos, hogy a hatása is ugyanaz lesz."
Alkudozni is lehet?
Nagyobb az esély rá, hogy nem a 16 óra lesz az utolsó időpont, de semmi sem kizárt.
Beváltott ajándék!
Az ajándék beváltását követő órától kezdve 4 órán át - azaz 13:00-tól 16:59-ig - neked minden óra DominÓra attól függetlenül, hogy a többieknek épp DominÓra van, vagy nincs!
Még 75%-os lehetek!
Szerintem elég, ha egy valaki beírja, nem?
Egy ember meg mindig van ébren, aki beírja.