Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Előző körben ajándékot bontottam:
Most megduplázhatod egy dominódat - természetesen csak akkor, ha van legalább egy szabad helyed az új dominónak.
Most megérkezett hozzá egy fehér dominó. :-)
Hasonló jó dominókat mindenkinek!
Beváltott ajándék!
A következő DominÓrában szerzett dominód mellé kapsz még két dominót. Amelyik plusz dominónak nincs helyed, azt nem kapod meg. Ha egyetlen plusz dominónak sincs helyed, akkor az ajándékod érvényben marad. Ha bónusz dominóra vagy jogosult, mert 24 órája nem csíptél el DominÓrát, ez az ajándék arra is vonatkozik.
Ez jó. :-)
Fontos volt megismételni 4-szer is. :-)
Viszont nem tudom, hogy mit jelent a "négyzet" az "Ámen" után?
DominÓrák: 1, 7, 8, 11, 12, 16,
Ámen. 😀
Akkor miért nem ez lett kiírva elsőre is.
Én befejeztem, de lehet még tovább rugózni az óraátállításon. :-)
Próbálkozni mindenkinek szabad, nekem összejött, a következő, akinek sikerült úgyis jelzi majd, hogy mindenki lássa... 😉
Sok sikert! 👌😂😂😃😇😆
Már bocsánatot kérek, de ezt az egészet biztosan nem én találtam ki, mert a vasárnapom egy része ilyenkor mindig arra megy, hogy az analóg kakukkos órám, ami nem olyan, mint a karórám, (ami az atomórával egy időben jár!), és a többi analóg cuccot átállítom. 😇😉
Viszont azt is állítom, hogy nincs itt szó semmilyen nagy megtakarításról; amire már az EU is rájött, és őszintén remélem, hogy hamarosan beszüntetik ezt az évi két "ingyen cirkuszt". 👍 Okoskodni lehet, de az beszél, akinek már összejött a 8 dupla Joker... 👍😇😉😂😆
További szép napot mindenkinek, jó étvágyat a vasárnapi ebédhez! Üdv! Imre. 😊😀