Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
DominÓrák: 2, 4, 8, 10, 13, 17,
DominÓrák: 2, 4, 8, 10, 13,
Kettő ajándék az aukción !
DominÓrák: 2, 5, 7, 8, 9, 19, 20, 21.
Egyről lekéstem, más egy pillanattal gyorsabb volt, de a második kísérletre nekem is sikerült.
Nekem is sikerült 1 pontért elcsípni egy összekötőt.
DominÓrák: 2, 5, 7, 8, 9, 19, 20,
1 pontért vettem összekötőt. Ilyen sem mostanában volt. Még van ha valakit érdekel.
ilyenkor jó a +4 Dominórás ajándék :-)
Annyira én sem értek hozzá, de tudjuk, hogy Murphy törvénye szerint „ami elromolhat, az el is romlik”. Ez alól sajnos nem kivételek a számítástechnikai eszközök sem. Azóta biztosan olvastad Hoxa válaszát is.
DominÓrák: 2, 5, 7, 8, 9, 19,
DominÓrák: 2, 5, 7, 8, 9, 19,
Túl lehetett élni, kisebb akadozás mindig van, lehet hogy túlterheltség miatt, de aki szereti az itteni dolgokat, az kitart. Jó munkát és kellemes időtöltést kívánok mindenkinek!
DominÓrák: 2, 5, 7, 8, 9,
Sziasztok! A hiba megjelenésekor kiírtam a facebookra, mivel annyira akadt az oldal, hogy ide nem tudtam. Később kiírtam a szokásos helyre: a Honlap működésével kapcsolatos információk fórumba.
A hiba mindenkinél jelentkezett, csak épp hullámzóan, nem volt olyan, akinél nem volt hiba, az képtelenség.
Kérem, fogadjátok el, hogy néha elromlanak eszközök az informatikában is, úgy mint otthon. Ilyenkor türelemmel ki kell várni, hogy megjavítsa egy szaki. Tegnap is ez történt, akinek a feladata volt, mindent megtett, hogy mielőbb jó legyen. Mi is csak kivárni tudtuk, nálunk is nagyon lassú volt minden, így próbáltunk dolgozni, nekünk sem volt könnyű.
A tegnapi vak-dominozas után titokban reméltem hogy fájdalom díjat kapunk pl dupla joker formájában.
😄
Jó reggelt!
Végre normálisan működik az oldal.
Öröm és boldogság a tegnapi délután után.
Sikerült felvenni a dominókat.
Hurrá!
HURRÁ ! Újra láthatók a dominók!
További ajánlott fórumok: