Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Dohányzásról leszokni? fórum

Dohányzásról leszokni? (beszélgetés)

1 2
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Andi6020)
2020. dec. 26. 09:16

Nem akarom magam védeni de ezt mondta a többi gyerekemnél a védőnőm is,hogy az az egy két szál inkább mint a folyamatos stressz.

Mert az rosszabb állitólag.

10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Janszi)
2020. dec. 26. 09:14

Orvosnál még nem jártam,majd csak januárban jutok el az ünnepek miatt.

De nyilván mit mondana,le kell tenni.

Minden orvos ezt mondja/mondaná.

Hát szenvedek nem gyengén de ez van.

9. Napsugár8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. dec. 26. 09:13

Egy saját magam által, testre szabott módszerrel sikerült kb. 10 évvel ezelőtt, szépen, fokozatosan. Nem egyik napról a másikra tettem le, csak "még 5 percet bírjál ki!" módszerrel, mellé egyéb kis praktikák...

Az év elején írtam a módszeremről egy cikket, olvasd el, talán neked is beválik...

[link]

43 évig szívtam, a végén már napi másfél dobozzal, ezzel a módszerrel néhány hónap alatt, megvonási tünetek nélkül!!! szoktam le. Egyszerűen "elfelejtettem" rágyújtani, azóta sem kívánom.

Neked a napi 4 szálról ezzel a módszerrel néhány hét, max. másfél hónap alatt totál megszabadulsz a nikotin-éhségtől.

Ha bármiben is tudok segíteni, szólj, én itt vagyok.

8. andi6020 (válaszként erre: 3. - Birebora)
2020. dec. 26. 09:11
Simán lehet, hogy a stressz a 0 miatt károsabb, mint az elszívott 4 szál.
2020. dec. 26. 08:58

Itt egy statisztikai elemzés,ami annyira tudományos,hogy valahogy kimaradt belőle a várandós szitu,és egy nemdohányzó laikus okfejtése szerintem.

[link]

Nekem 15/10 éve ezekkel sikerült másodjára(én is napi 4-nél tartottam már),csak annyit segít hogy ne kattanj be,de én is számoltam a kezelés árát,ha leketyeg,azonnal veszek cigit.Persze egy bontatlan doboz volt is karnyújtásnyira,de erős voltam.Valahogy elfelejti az ingert órákra az ember,ha nincs motoros reflex hozzá(ajtóból kilépve már nyúlsz érte).Az első 3 nap a legkritikusabb.

[link]

Ezzel csak az a gond,hogy pont ellenjavalt várandós időszakban.

Doki mit mond?

6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Amaunet)
2020. dec. 26. 08:56

Kérném is hogy ne!!!

Segítő kommentek érdekelnének,a negatívumokkal tisztában vagyok.

2020. dec. 26. 08:54

"a sárga földig lehordás nélkül írja meg.

*sajnos mindhárommal dohànyoztam"

Akkor inkább nem írom le a véleményem rólad az "anyukáról", akinek minden bizonnyal a gyermekeinek egészsége és jó nevelése a legfontosabb.

Sok sikert!

4. cc7a88f96d (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. dec. 26. 08:38

Egyik ismerősöm annyira kìvànta a cigit terhessèg alatt,hogy vègig szìvta is..Persze itt màr szerencse kèrdèse,hogy okoz e kàrosodàst a gyerekben vagy sem...

Nem rosszbòl ìrom,de eleve nem èrtem mièrt fog ùgy valaki a baba dologba,hogy nagy dohànyos...

2020. dec. 26. 08:31
Ha kibírod, hogy csak 4, akkor a nulla is menni fog. Sok erőt és kitartást. A 3 és az útban lévő 4. gyermekhez gratulálok:)
2. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. dec. 26. 08:24

4 szál az nem sok.

De persze legyen ahogy szeretnéd. Sok sikert!

2020. dec. 26. 08:09

Tudom kényes téma,és rettenetesen szégyellem magam,de érdekelne hogy mi módon tudom kivitelezni hogy ne gyújtsak rá?

6 hetes terhes vagyok,igen ez bőven elég ok lenne ezt is tudom.

3 gyerekem van,mind makk egészséges és a legkisebb 4550 grammal született.

Nem vagyok rá büszke.

Most hónapok óta próbálom letenni ezt a szart,mivel most muszáj letennem kérlek titeket hogy mit tegyek.

Úgy szenvedek hogy 0-24 ig csak ez a sz@r jár az agyamban.

Most azért akarom letenni mert szeptemberben elvesztettem egy babát,nem a dohányzás miatt,köze sem volt hozzá,de meg akarok tenni mindent.

Mellette a jelenlegi párom utál emiatt hogy rágyújtok.vagyis gyújtottam.

Az igazság az hogy kb 4 szálat szívtam egy nap de ezt is nullára kell leredukálnom.

Aki tud valami nagyon jó ötletet,a sárga földig lehordás nélkül írja meg.

*sajnos mindhárommal dohànyoztam

1 2

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook