Diós almák recept

A Diós almák hozzávalói:
4 db alma
10 dkg dió
1 dl méz
2 dl tejszín


A Diós almák elkészítési módja:
A meghámozott és ujnyi vastag karikára vágott almák közepét kis kiszúróval eltávolítjuk.Az almakarikákat cukros darált dióba forgatjuk.Lapos tűzállótálba tesszük és sütőben addig sütjük amíg a cukor karamallizálódni kezd.A mézet meglangyosítjuk és a tejszínnel mártásszerűre keverjük.Az almák mellé külön csészében tálaljuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A diós almák elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook