Depiüző só rom (beszélgetés)
Jaj, de szépen mondtad neki:)))
Ez aztán a szolidaritás:)))
Ezért nem akarok most én se belekezdeni, mert nem olcsó mulatság, és erre most abszolút nincs keret.
Viszont azt is tudom, hogy elhanyagolni se szabad.
persze akkor még nem számitott hogy két fogam is gallyra ment mert volt több is. mára már csak 20 van:(
ugyhogy lehet csináltatni
de még nagy a csóróság:(
megérdemelte volna, hogy jól képen gyűrjed
minek megy az ilyen fogorvosnak???
elég nehéz
sokszor ott is van ám aki pénzéhes
ja annyit mondott hogy bocsi
mikor elmentem másnap hogy dokikám még fáj
elküldött röntgenbe és kiderült hogy nem azt huzta ki.ott maradt a lukas. csak én azért nem tudtam mert mikor fájt akkor ugy átsugárzott hogy azt sem tudtam melyik a rossz?
ugyhogy azt is kihuzta, aztán betömte azt is amit az eltolt huzáskor félig letört
ezek után csak magánorvos
én is egy jót szeretnék végre találni
én is azóta megfogadtam hogy magán dokihoz járok. végre pesten találtam egy jót aztán elköltöztünk ide vidékre
itt meg kezdhettem elölről. és ráadásul olyan sóherek erre az emberek hogy mikor megkérdeztem hol tudnak magán dokit azt mondták milyen felvágós vagyok
miért nem megyek a körzetihez?
de végül találtam egy jó orvost
és mit mondott rá?
upsz, bocsi, benéztem
és az még semmi hogy rosszat húzott, hanem beletört a másikba is ami szintén jó volt.
még sztk-ba mikor anno jártam tán 92-ben
nekem a húzással volt igy egyszer..
véletlen rosszat húzott ki és ugy hogy a mellette levő másik jó fogamba is beletört. a pancser
soha többet nem mentem hozzá
kész voltam mikor közölte hogy upsz rosszat huzott.
Létszámellenörzés biza....:D (lassan hülyét kapok:S:( )
Másik..hm..remélem mert különben csak annyira felhívom h ugye nincs baja..és utána lerakom...mert ebbe bele bolondulok(na nem mintha így nem lennéék lüke...)
wáááá
Nem irigyellek. A gyökérkezelés számomra egy rémálommal ér fel. Legutolsó emlékeim szerint a fájó fogam mellettit kezelte a doki.:(((
Ezért (is) szeretlek nagyon (barátilag:))))
Létszámellenőrzést tartasz?:)))
Jelentkezik mindjárt a másik is.
én meg délelőtt fogorvosnál voltam. szétvésték a pofám
gyökérkezelt 40 percig:(
ferde a gyökér plusz kicsi a gyökércsatorna. tágitotta hogy odaférjen.40 perc után kijelentette lehet nem is jó még félig bent van a gyökér. majd ha fáj holnap menjek ujra:((
Malyom...na egyik megvan...már csak másik kéne:S:(
Barinőm nem nyigsz..tudod h szeretünk(barátilag:D) ezért nagyon szívesen meghallgatunk/elolvasunk:)
emlegetett Malyom megjelenik:))))
Kitartás. Segítünk visszaszámolni:DDD
:) sziasztok!
már csak egy óra és mehetek haza!
puszálok mindenkit!
ühüm
na jó, nem nyígok
majd este jól kibőgöm magam:(((