Damu Roland ítélete (beszélgetés)
Nahát!
Milyen érdekes. Jucika azt gondolta, hogy csak hazugság miatt jelentették fel Damut és semmi nem igaz az egészből?
Csak azt nem értem, hogy mi a fenével tartotta maga mellett, két hét után hozzá költözik ...pfuu
Tényleg :) nem kötözködni akarok, de a pszichiáter az orvos végzettségű agykurkársz, a pszichológus meg ugye bölcsész végzettségű agykurkász. Szakpszihológiai kezelést akkor kap, ha ezt elrendelik vagy ő kéri( azt hiszem).De benne nincs betegség tudat, még csak elismerni is képtelen amit tesz, több nővel folyamatosan.Szerintem ő szociópata, de azzal hogy elhurcolták a börtönbe, azt dekralálták hogy agyilag ok, legalábbis majdnem az.
Na most ugye ha a börtön nem segit akkor mindek oda csukni, ha meg nem csukják be csinálja tovább a dolgait verés rugdalás stb stb, azt meg ugye nem lehet hagyni.Tehát mégis csak ott van jó helyen? Vagy dilidoki kéne hogy kezelje?
Szerintem ha valaki minden kapcsolatában így viselkedik az már nem normális, én úgy gondolom, hogy az ilyen az deviáns személyiség. Azt nem tudom megmondani, hogy pszichiáter vagy pszichológus kell a változáshoz.
A börtönben szerintem az erősebb kutya bacik, az a szemlélet nem megoldás erre.
Az emberölés öttől tizenöt évig büntetendő tudomásom szerint.
Esetleg példát tudnál mondani?
Azért kezdetnek nem rossz, utána vagy alatta járjon dokihoz .De ez ha betegség lenne akkor kezelnék nem?
A bötönben megtanulja, nem lehet minden ösztönét szabadjára engedni, megtanul másféle megoldásokat mivellesznek nála erősebbek így ha nem bír magával lesz aki őt osztja ki.
További ajánlott fórumok:
- Több százezres gyerektartásdíjnál milyen ítéletett hoz a bíró?
- Mit gondolsz a videóban Damu Roland viselkedéséről?
- Birósági itéletek!Mennyire tartod igazságosnak?
- Több mint 60 napja nem tudom az ítéletet
- Alkotmányjogi panasz megszakítja az ítéletet?
- Nem tudok ítéletet mondani azokról a személyekről, akik...