Csúnya vagyok? (beszélgetés)
Nem csak a pasiknál.
Ha taszít a külső, nem vonz a belső sem.
Most komolyan???
5 oldalon boncolgattátok eddig, hogy a képen látható hölgy csúnya-e?
Gondolom volt olyan óra, hogy a fellegekben volt, máskor az öngyilkosság gondolata is megfogalmazódott benne, a hsz.-ek hatására. Szerintem nem kívül van gond a hölggyel! (elnézést)
Tegye fel a képét egy férfiasabb fórumba, két perc alatt megtudja a frankót... aminek szerintem örulne, mert inkább csinosnak, mint csúnyának nevezném!
Bocsánat, ha lekezelô voltam!
Nem...le is beszélnélek a felesleges kiadásokról...a leked, a szíved változtasd meg.
Hidd el, egy csúnya embert jobban lehet szeretni, akinek a lelke tiszta, szép és szeretettel van tele, mint egy szépre faragott lélektelent:)
De azt hiszem tudod ezt magadtól is.....
hibáztam:én azt hittem,nyilvánvaló,hogy külső-belső fejlesztésre gondolok.
de úgy látom,nemigen tűnt fel neki a javaslatom.
picit erősebben kell akkor, nézd meg a képeimet. Én is tök lájtosan vagyok kisminkelve rajtuk de mégis látszik.
Vagy használj jobb fajta termékeket. :)))
"A szépség egy mosolygó arc. Megbecsülése mindannak, amivel Isten megáldotta az embert anélkül, hogy azokra a jellemvonásokra koncentrálna, melyeket elmulasztott továbbfejleszteni."
-Bridget Fair-
Önbizalmad 0. Ez gáz. :(
Hangsúlyozd ki jobban az arcodon, ami szép. A szemedet, a szádat és tegyél fel egy kis pirosítót. :))) És valami olyan frizura kéne, ami nem takarja el az arcodat. :)))
Amúgy vidám arcod van, ha kicsit feldobod, dögös lesz nagyon. :))))
További ajánlott fórumok:
- Pánikbeteg vagyok!
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Én csúnya vagy szép vagyok?
- Szerinted nagyon csúnya a fehér bőr? Szoláriumosok mellett ocsmány vagyok?
- Terhes vagyok, a párom mégis csúnyán viselkedik velem
- 13 hetes terhes vagyok. A párom elkapott egy csúnya mandulagyulladást. Nekem semmi bajom nem lett, a babának árthatott?