Csúcsformában szeptemberre!:) (beszélgetés)
Szeptemberre szeretnék leadni úgy 4-5 kg-ot, aztán majd később még párat, de most egyenlőre a szeptemberi célt tartom a szemem előtt. :)
Én igazából semmilyen konkrét, előre megírt diétát nem folytatok. Már próbáltam, úgy nem igazán ment. :S Úgyhogy úgy csinálom, ahogy írtad is. Figyelek arra, hogy mit eszem, hogy mennyit eszem. :)
Sok-sok zöldség, gyümölcs, sovány húsok, sok folyadék. :)
Mozgás: minden nap sétálok pár km-t + járok még konditerembe, táncolok. :)
Nekem a mozgás megy könnyebben.
Ma mi volt az ebéd?
Nekem csak most lesz,szerintem egy kis lecsó,az szerintem belefér,nem hízlaló kaja!
Kényszerpizza! :)
A tollas, úszás nagyon jó!!!
Szeretek sportolni,csak nincs kivel,egyedül meg nem megy..:( De majd elcsalom Párom tollasozni meg sétálni meg esetleg úszni..
Tudom,hogy nincs nagy vész, csak pár kiló..
Amúgy igen,levest nagyon szeretem,a zöldséglevest is!:)
Az a pizza meg..:D Muszáj volt!:)
Nem is baj..én általában semennyit ne szoktam...va hogy kicsit belendülök,és akkor egy hétig minden nap,de utána alábbhagy a lelkesedés!:S
Ma RR has és combot csináltam eddig..:))
Nem baj az ha több a fölösleg, szeptemberig egy csomót lehet faragni belőle!:) És perze utána is!:))
Mozgás??
Szia!
Örülök,hogy jössz! Hány kilótól szeretnél,és milyen módszerrel??
Elég felelőtlen a drága. :(((
Mekkora a gyerkőcöd?
Miért tette?
Remélem hamar elmúlik az idegeskedés, talán jobb így, és boldogabbak lesztek nélküle!
Sziasztok!
Én is csatlakoznék, bár nekem 20 kiló feleslegem van, és nem szeptember a cél, de remélem, hogy aktívak lesztek tovább is. :))
Érdekes lehet ez a GI diéta, majd én is elolvasom, de én is hasonlókat eszek.
Sziasztok! :)
Én is, én is csatlakozom! :D
Ez nagyjából tényleg olyan mint amit írtam!:)
Megnézem majd a naplót,lehet akkor kipróbálom én is!:) Bár mondjuk ez a 8 kiló azoknál reália akiknek van miből ennyit fogyni...nálam ez sztem max.3 kiló lehet,mert összvissz olyan 5-öt szeretnék fogyni,vagy 6-ot!:D
Amúgy ez is szinte GI-diéta:-)
Mozgás: nekem is a legnehezebb része a fogyinak, nézd meg esetleg a zumbát vagy a tae-bót, hátha bejön...
ÚÚ,szegény. Gondolom nem lehet egyszerű,meg is értem,hogy fogysz.:S
Remélem sikerülni fog akkor amit elterveztél,de inkább kicsitt lassabban add le a kilókat,és egészségesebben!
De azért remélem te is és a pici sem sínyli meg ezt az egészet! Fel a fejjel!
Miért,már ha ne olyan jellegű!?
Csak mert az nagyon nem jó ha ilyen gyorsan fogysz az idegtől...:((
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost?
- 2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!