Csodatál recept

A Csodatál hozzávalói:
6 dl tejszín
6 dl tejföl
2 db citrom leve, reszelt héja
20-25 dkg porcukor
2 doboz babapiskóta
idénygyümölcsök (banán, eper stb.)vagy befõtt


A Csodatál elkészítési módja:
A tejfölt a porcukorral és a citrom levével, reszelt héjával csomómentesre keverem. A tejszínt keményre felverem, majd az ízesített tejföllel óvatosan összekeverem. Rétegesen lerakom egy nagy jénai tálba, alulra krém, utána babapiskóta, majd megszóróm jó sûrûn darabolt gyümölccsel. Ezt addig folytatom, amíg tart a hozzávaló. Legfelülre krém kerüljön. Elõzõ este el kell készíteni, hogy összeérjenek a hozzávalók. Tálalás elõtt a tetejét is díszítem gyümölccsel. (Ha befõttel készítjük, akkor jól le kell csepegtetni.) Bõ félóra alatt elkészíthetõ.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A csodatál elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook