Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Csirkés-csicseriborsós egytál recept

Csirkés-csicseriborsós egytál recept

A Csirkés-csicseriborsós egytál hozzávalói:
2 dl friss paradicsomlé
12 dkg csirkemell
4, 5 dkg csicseriborsó
2, 5 dkg szárazbab
1 kis fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma

bors
ételízesítő
fűszerpaprika
feketebors
petrezselyemzöld


A Csirkés-csicseriborsós egytál elkészítési módja:
A felkockázott csirkemellet finomra vágott vöröshagymán pirítsd le, fűszerezd. A szárazbabot és a csicseriborsót lassú tűzön fokhagymával, sóval, ételízesítővel főzd, a teljes puhulás előtt tedd egybe a paradicsomlével és a csirkehússal, majd rottyantsd össze.


Kategória: Egytálételek receptjei


A csirkés-csicseriborsós egytál elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook