Csillag születik (beszélgetés)
Az André szimpatizánsok tojásdobálásától próbálok mentesülni....:)
Szerintem elég gyér a színvonal. Van egy-két jó, de a többi égő. Egy normális műsorba olyan férfiak, akik cumival a szájukban akarnak érvényesülni, be sem kerülnének.
Viszont Andrénk meg pont, hogy visszajött :PPPP (inkább ne tette volna....de ne bántsatok ezért)
Így van, elvégre átvitt értelemben ott is csillagok születtek!:)
A Megatánc sem volt rossz! Én pl. nagyon bírtam/bírom Karsai Zitát, aki szintén elhagyta az országot, mert hiába tehetséges, nem termett neki itthon babér.
Óhatatlanul belekeveredhet más téma is.....és a Megasztár nem áll távol a CSillag születik-től....
Más testi hibájára tényleg szörnyű dolog még akár viccelődni is, nemhogy bántani. Hiába mondja, hogy ne sajnáljuk, azért az ilyen durva "tréfák" ellen védtelen.
Bocs, hogy beleszólok, de a megában erősebb követelmények voltak, mint a csillagban... Ezzel nem zárom ki a bunda lehetőségét, csak ott nagyobbat kellett alakítani, mint ebben a műsorban. Minkét műsor hullócsillagokat termel... Ez nem is vitakérdés... Bruhaha! :DDDDDDD
Szerintem a Megában se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SŐt,max egy-két jó hang volt ott....
Akkora csillag? Tudod mi az az akkora csillag?
Jézusom!
A csillag születikben még nem született akkora csillag,akiről évek múltán is beszélni lehet,na itt a különbség!:DDDDDDD
Arról nem ő tehet,hogy a média mit sugalmaz róla,és mekkora dobra verik......:(((
na gyerekek megint jó embert hoztatok fel...itt nem a csillag születisek ről van szó?
Bízzunk benne, hogy majd kiforr, de még kell neki idő úgy érzem... Vagy csak nem jön be annyira az egyénisége nem tudom... :)
Szerintem ez nem képezheti vita tárgyát,hogy ki szereti Gáspár Lacit....ízlések és pofonok.
Nem azt írtam, hogy nincs jó hanga...jó hangja van, de nem olyan jó amilyen nagy dobra verték... Persze ízlések és pofonok... :)
Ez nem igaz!
Ő egy nagyon egyszerű emberke,és vaó igaz ,hogy idő kell neki megemészteni mindezt.
De ez természetes.
Majd kiforr,ahogy szokták volt mondani.
Az átlagnál azért többre képes, de elég szürke és olyan Kozsó feeling... :DDDDD
Meg kell hogy védjem,szerintem igenis jó hangja van,és nem hinném hogy elszállt volna a sikertől,egyszerűen csak kinyílt a szeme.
[link]
Olvastam, hogy sokan piszkálják Robit amiért sajnáltatja magát. Ez faszság! :) Semmi önsajnálatot nem szűrtem le, bár a szám amit rappelt magáról tényleg szomorú volt. De ez csak az ő lelki világa ahogy ő látja az életet. Ha valaki önsajnálatot szűrt le ebből, akkor az nézze és halgassa meg párszor alaposabban. Az emberek sajnálják Robit, de ő nem kért erre senkit. Sőt pont ez ellen harcol, hiszen kiáll az ország elé és adja magát legyen az bármilyen. Egoja van, de kinek nincsen? Az RTL ezt hogy használja ki az más tészta... :)
Egy tök átlag ember akit pár óráig,napig körüldongtak...de már semmit nem tudni róla...vagy én nem tudok.
Szerintem semmi extra nincs benne semmilyen oldalról sem...abszolut szürke egér.
És hogy táncol? Szörnyű... Nem akarom bántani, mert az emberek emelték valótlan magasságba, ő meg fent akadt a horgon és elszállt... :)
szerintem se...semmi volt az egész!
Sose volt olyan jó hangja, de azért elszállt tőle Laci rendesen... :)
mennem kéne palacsintát sütni....
én nem vettem egy lapra csak sejtetem,hogy arra gondol vagy is tippeltem.
Valóban nem jól néznek ki....legalábbis nekem egyik se tetszik...de a Gáspár Laci az meg még rosszabb.
Egyik műsor sem az igazi, de el lehet kapni jó pillanatokat... Semmit nem nézek a TV-ben, de ezeket a műsorokat mindig vissszanézem... :)
Gáspár Laci. Sem a hangja, sem a személyiség nem fogott meg, bár azt elismerem, hogy megvan benne a szakma iránti alázat.
Na neeeeeeeeeee, lányok, neeeeeeeeeeeeeeee!!!! A két pasi azért nem említhető egy lapon, ne csináljátok már!!! És most a külsőre gondolok csak.
További ajánlott fórumok: