Csillag születik (beszélgetés)
Én úgy gondolom, hogy ha Horváth Tamás nyert volna, akkor annak nem a beteg anyukája lett volna az oka. Az a srác igazi egyéniség, és tényleg színpadra való!
Freestyle-hoz, tánchoz abszolút nem értek, Robiról meg Szabiról nem nyilatkoznék (bár szimpik!:P).
Tabáni kezd beszürkülni, hozott vmit, ami jó volt, és azóta is ugyanazt hozza, néha ugyanolyan jól, néha kicsit gyengébben. Nagyon jó hangja van, de nekem uncsi már, nem venném meg a cd-jét.
André meg... A hideg ráz tőle, és nem pozitív értelemben! Steril nagyon. Lélektelen. A Con te partiro alatt majdnem sírtam, az annyira rosszul esett. És akkor tegnap még ő emlegette Sara Brightmant... Hát, egy lapon sem említeném őket. A kristálytiszta hang egy dolog. A lélek mögötte a másik.
ez híven tükrözi az rtlklubot, addig vagy érdekes amíg hozod a pénzt
miből állt volna, hogy leadják adásba, ha már úgyis felvették?
A Bors olvasóinak szavazata:
Tabáni István:64.9%
Vásáry André:16.6%
Csikó Szabolcs:11.7%
Veres Robi:9.8%
Azért ha csak a tudásukat (teljesítményüket) nézzük,szerintem nem reális,hogy a Tabáni ennyivel vezessen az André előtt! Mit gondoltok erről?
de miert maradtaki?mert nem jutottak tovább??
igaz én Tabáni rajongo vagyok ,de ez nem szép hozzáállás!
Ma akkor lesz a Fábryban a Bad boyz vagy most mivan??? [link]
Volt még szombat előtt reklám akkor még bemondták őket, most már nem. Most csak a 'legjobbak' azaz a döntősök lesznek?
igen nyomon követik, és ha csak pár száz szavazaton múlik, akkor is tovább juttatják azt akinek nagyobb lett a rajongó tábora
ez nem összeesküvés, mert itt egyedül az rtlklub tudja, hogy mit csinál
meg sem mutatták, hogy hova futnak be a sms szavazatok, és hogy azt ki felügyeli, számolja
vagy mivel van védve egy esetleges rendszer feltörés ellen
De igen, van, nem kell egyből összeesküvés elméleteket gyártani.
Az RTL-klubnak sem mindegy, hogy hétről hétre hány néző követi nyomon a Csillag születik c. műsort és, hogy később mennyit perkálnak le a már csillagokból.
Nyílván nekik is az éri meg akinek a legnagyobb a rajongótábora.
Ezenkívül ellenőrzik is, ez alap már.
ti sem gondoljátok komolyan, hogy bármi köze is van az sms küldésének számához, és hogy ki jut tovább
egyáltalán ellenőrzi azt valaki?
jó lenne tudni, hogy a többi országban ahol megy ez a műsor az ottani emberkékkel, vajon milyen lehet egy ilyen fórum
de az is igaz, hogy ott lehet, hogy egy-két tag be sem kerül a döntőbe, sőt a zsűri sem az lenne akik most vannak ott
mindig van egy érzésem, hogy túl sok primitív ember szorult hazánk határai közé, van még hova fejlődnünk
na jó, ez csak egy "hangosan gondolkoztam" írott formája volt :)
Igen Istvánra gondolok...
Szerintem nem a szerencsétlensége ahogy írják-írjátok alapján jut szavazatokhoz hanem a hangjával és a jellemével.Mert mikor a válogatón megszólalt,énekelt még sehol sem tudta milyen és már akkor tágra nyílt szemmel lesett a zsűri rá,hogy micsoda hangja van!Már akkor döbbenet milyen jó volt....
Én imádom és remélem ő nyer!
Hajrá István!!!!
Áruljátok már el miért szerencsétlen?
Azért mert olyan az egyénisége amilyen?MIért szerencsétlen egy félszeg,visszahúzodó férfi?
Azért mert a Fáy ezt mondta?-szerintem az sincs tisztába a szó jelentésével!!!
További ajánlott fórumok:
- 2009 májusában új élet születik
- Csillag születik 2012
- Csillag születik 2011!
- Ki jelentkezik a csillag születikbe?
- Csillag születiket, neten lehet élőben nézni, vagy csak később nézhető vissza? Ha igen, hol és hogyan?
- A Csillag születikben (nem tudom melyik évadban) volt egy fiúcsapat de nem tudom a nevüket... Segítenétek?