Csillag születik 2012 (beszélgetés)
igazad lehet
A táncosokkal is egyetértek, szerintem a 4 tagú kutyakölykök is voltak ennyire jók mint ők
Köszi.
:)
Az lehet hogy csak az otthonában élt idáig szerényen és becsületesen, de most már utazhat, mert van hová és mivel.
És vigan magyarul dalolva tojik a többi angolul kornyikáló tucaténekesekre:)))
Gratulálok neki!
miért ne? nincs elekkel semmi bajom, de nem sztár alkat, sőt...(most nem kinézetre, bár úgy sem, hanem sehogy sem..)
túl sok még a nyugdíjas kis hazánkban, ez most is bebizonyosodott...amivel persze semmi gond, nekik is kell szórakozni, csak én ilyen helyekre nem járok:) nem baj, most kaptak ők is egy előadót, legalább nem eszik meg egymást...
Örülök, hogy örülsz:)
Így érzem
Már a zsűri is Elekre tippelt,hogy megnyeri.
Puzsér meg is mondta,hogy borítékolható a győzelme.
Szépen énekelt ma is,meghatódtam:D
Nos,én nem szurkoltam senkinek,nálam a favorit a tánccsoport volt,de örülök Elek győzelmének,szeretem hallgatni:)
Jó olvasni ezt a kiegyensúlyozott megítélésedet, Dina.
Ennek örülök.
:))
Ez nagyon jó, kis jókedv így lefekvés előtt:)
Hát, szegénykém, jöhetne már neki egy nő
ezerszer jobb, az tuti.
Én már várom, hogy kijöjjön a döntős dalos CD, átmásolom kazettára, és a kocsiban azt fogom hallgatni míg vezetek. Most Vanessa May t hallgatok, megnyugtat az erdőben, a szerpentinen míg beérek a munkahelyemre
MIndenkinek az lett volna az igazságos, akinek szurkolt. Ez így természetes. Férjem a quantumosoknak drukkolt.
Én Jenni fan voltam, és a fődíjat is neki adtam volna, olyan kis egyszerű, és alázatos, mindig mosolyog, és az egész műsor alatt nem szállt el magától,mint sok más tehetségkutatós lány.
És örültem volna, ha egy lakással indíthatja az életét, amiért megdolgozott. Ha nem is szó szerint. Eleknek már van egy egzisztenciája, de nem baj, így is jó, ő is megérdemelte
Hurrá!! Ez szép volt János!
Fricska az összes zsüri tagnak:)))))
További ajánlott fórumok:
- Csillag születik
- 2012 tavaszán születik meg a kisbabám!!!
- Csillag születik 2011!
- Ki jelentkezik a csillag születikbe?
- Csillag születiket, neten lehet élőben nézni, vagy csak később nézhető vissza? Ha igen, hol és hogyan?
- A Csillag születikben (nem tudom melyik évadban) volt egy fiúcsapat de nem tudom a nevüket... Segítenétek?