Csillag születik 2012 (beszélgetés)
Szerintem nem kell...a hozzá hasonló emberek elég "kemények", sok mindent bírnak.
Amiben eddig sérülhetett lelkileg az már ki van "pipálva", ezért is szövegel úgy, ahogy.
Legalábbis én így látom.
Az udvariasság és a tisztelet szerintem nem zárja ki, hogy néha valaki eleresszen egy cifrábbat...
Trágárság és trágárság között egyébként nagyon sok különbség van. Van olyan, akinél szinte kötőszó a b+ (ezt utálom én is), de ha esetenként kimond szavakat (pl. prostituált helyett azt mondja, hogy k.rva, vagy egy hülye libára nem azt mondja, hogy hölgy, hanem p.csa... stb.) - nekem belefér abszolút.
Engem egyébként nagyon feszélyez az olyan személyek társasága, aki mellett vigyázni kell arra, hogy mit hogy mondunk.
Volt egy kolleganőm, aki egy b.assza meg hallatán kivonult az irodából felszegett fejjel...:)) Persze röhögtük.
Vélelmezhető, de ez sem bizonyított.
Az ORFK kommunikációs főnöke az iratok utólagos áttanulmányozása után, néhány évvel ezelőtt írt tanulmányában erre a megállapításra jutott, de egyértelmű bizonyítékkal nem szolgált.
Marad az öngyilkossági verzió, bár immár teljesen mindegy..
Nem a trágárságra gondoltam, inkább a hsz.-ek többi részére, az én családomba nem erre neveltek blabla, szerintem erre az alsó középosztálybeli felszínes gőgre semmi szükség.
Szvsz számomra sem a rap műfaj, sem Plazma nem képvisel semmiféle értéket, mert abszolút nem az én világom, de ettől még nem nézem le, lehet te sem, de abszolút ez jött le.
Azért a trágárság kritikája nem egyenlő a nyárspolgársággal.
Ugye nem baj, ha szóvá tesszük, hogy nem tetszik? Remélem a másik "lenyárspolgározásáig" nem jutunk el.
Látom kezd nyárspolgárba átmenni a hangulat, remélem a bezzeg az én időm-ig nem jutunk le.
:)
Én nagyon jól szórakoztam rajta/vele-mindent vitt.
:)
Hú, ez kemény volt. Nem vagyok biztos benne, hogy Plazma nem foga sínek között kikötni!!!!!
Pláne a műsor után pár évvel, amikor magasról fog igen nagyot pottyanni. Ha nem lesz mellette senki, ahogy József Attila mellett sem volt, az eredmény ugyanaz.
Nem csak ez alapján. De rengeteget elárul az emberről az, ahogy beszél.
A mi családunkban sosem volt divat a káromkodás, engem anyukám úgy nevelt, hogy nem beszélünk csúnyán, és én is ezt tanítom a gyerekeimnek.
De mindenkinek más a családi háttere, egyes családokban ez nem probléma.
További ajánlott fórumok:
- Csillag születik
- 2012 tavaszán születik meg a kisbabám!!!
- Csillag születik 2011!
- Ki jelentkezik a csillag születikbe?
- Csillag születiket, neten lehet élőben nézni, vagy csak később nézhető vissza? Ha igen, hol és hogyan?
- A Csillag születikben (nem tudom melyik évadban) volt egy fiúcsapat de nem tudom a nevüket... Segítenétek?