Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
A gázolást nem én követtem el, rajtam futott át egy-két ember, akkor is én gázoltam? Érdekes.
Ágy alatt? De én ott félnék! Sötét van, és egyedül, nahát!
PETRAK !!!!!!!!!!
GRATULÁLOK 7900-hoz !!!!!!!
Enissa, Petrak, meg még akik olvassák, jó éjszakát kívánok, nagyon jó, derűs hétvégét !
Holnapra és vasárnapra átveszem a kávéfőzést, ha elfogadjátok !
Szép álmokat!
Megpróbáltam leírni a gondolataimat, de senkit nem akartam megsérteni vele még véletlenül sem.
A fórumra szabad akaratából jár mindenki, és akkor amikor tud, és annyi fórumra, amennyire akar, hiszen azért vannak, de azért van mindenkinek legalább egy, ahol legjobban érzi magát, a "barátai" között,és oda rendszeresen ellátogat, amikor az ideje meg engedi.
Nem???????
Szia Lilia!
Köszönöm, hogy engem is megemlítettél a hsz.-ben.:)
Amikor itt hagytál bennünket, bizony sokáig hiányoztál!
Mivel a Boszival megszakítottad a kapcsolatod, velem is, mással nem.
Na ezt sem értem, de mindegy, ma ilyen napom van.
Jó egészséget, sok boldogságot kívánok a kis családoddal együtt éljetek sokáig békességben szeretetben.
bizony-bizony igazad van, az kimeríti a cserbenhagyás fogalmát, sőt megfutamodás.
Az "Indul a bekterház" jutot eszembe mikor csökönyös volt az öregasszony és mondta ő bizony nem bújik elő, és mi lett a vége? Jót nevettek akkor maradjon ott kend az ágy alatt.
Ezt nem akarja senki, mert ez Boszi oldala.
Én itt kerestem Jess beírását, hogy nem jön, aztán a naplójában olvastam az erre utalást!
Úgy gondolom, mindnyájan szerettük, és szeretjük Őt.
Eggyütt izgulunk minden napon, hogy rendben haza érjen,egészsége, a kis lelke, munkája rendben legyen, a pár kapcsolata szépen alakuljon, nem részletezem tovább, hiszen azért elég közel kerültünk mindannyian egymáshoz, a néhány hónap alatt.
Nekem lassan a negyedik "gyermekem lett", és nem szeretném, ha itt hagyna bennünket.
Ha egy héten egyszer ír ide,akkor ennyi, de tartsa velünk a kapcsolatot, ne csak a naplóján keresztül, meg priviben.
Egyébként most sem értem még mindig, nem értem az egészet.
Helló "kis tesóka" Boszika!
Nem addig van az, Te nyitottad ezt a fórumot, nem lehet innen csak úgy kilépni, olvasgatni, nem válaszolni stb.
Ezt hogy gondolod, ez olyan, mintha cserben hagynád a társaságot.
Ez a topik a TIED, Neked kell itt helyt állni, tudod, "jóban, rosszban".
Ne az "égiek" döntsék el, hogy mit csinálj!
Anuszikának mire kell visszajönnie a kórházból, nem talál itt senkit?
Szeretettel ölellek, nem keménykedni akartam, de így gondolom.
Szerintem az adás vételi szerződés alapján mennek az ingatlan értékének becslésére, mert nem fogadják el a szerződésben levő vételár összegét illeték alapnak.
Ezért ha kevesebbre nem is, de többre sem értékelik, mindent mutass meg nekik, ami csak van.
Biztosan azért mennek ilyen hamar , máshova is nem csak hozzád, hogy a jelenlegi állapotot lássák.
Nyugodj meg, biztos, hogy nem nyomott fel senki, nem feketén csináltad a vásárlást, bár nem is lehet úgy tulajdon jogot szerezni, és nem palotát vettél.
Igen, az illeték megállapítása miatt jönnek.
Csak azt furcsállom, hoogy még nincs a nevemen, akkor ők, az Apeh, honnan tud róla? Még nincs semmi földhivatali bejegyzés a nevemre!
Szimre !
Ezt ne tedd, mi lesz velünk a lógyilkos, meg a szépséges rózsák nélkül ?
Nem fogsz hiányolni bennünket?
Vagy mindegy, Cicuri infúziós szerkentyűje, itt fog tönkre menni?
Amikor nem voltál mindig hiányoltunk, és nem csak a kávé miatt.
Hát ebben tényleg van valami jó, mert egy romhalmazt vettem meg ahhoz képest, ahogy első alkalommal láttam, és megkötöttük a szerződést. Tudod,hogy az albérlők is meg a tulaj is tönkretették, leverték a falat, kitépték a vezetéket, összetörték a kádat, a cserépkályhát lebontották, a kertből elvittek mindent, ami mozdítható volt.
Jó, hogy beszéltünk, mert kicsit most megnyugodtam.
Látod , ezt sem értem, a tulajdoni lapon nem te vagy még az ingatlan tulajdonosa,akkor mit akarnak ott?
Egyébként ez az illetékkel van összefüggésbe?
Akkor legalább megnézhetik milyen állapotban vetted meg, és annak alapján értékelhetik fel, nem amikor már rendbe hoztad.
Minden rosszban van valami jó!
Helló!
Mi van megint?
Nem értem, akárhogy gondolkodom a kis agyammal, mi történt ?
Ki kit bántott meg milyen sértődés van megint. és kik között.
Azt hiszem, kell a hétvége, hogy letisztuljanak a dolgok mindenkiben.
Azt sem értem, miért kell a fórumot itt hagyni ?
Ha sok dolga, és kevés ideje van valakinek, azt megértem, de nem volt itt semmi olyan történés, ami szakításra adna okot.
Az én buta, öreg fejem, na most aztán törhetem.
Ahhh tudom már a pénzügyi válság ide is begyűrűzött.:))
Akkor sem értem.
Szia Petrak, azt hittem már sínen van a dolog, azért em vagy mert lassan költözködsz, hát tévedtem ezek szerint.
Szép éjszakát az idelátogatóknak!
Hétvégén nem szokott lenni SzImre, majdcsak lesz valaki, aki benéz.
Kivagyok megint. Vettem egy házat, de még csak érkeztetve van a Földhivatalnál, és az érkeztetés után 3. napon már az Apeh levele postán volt, hogy helyszíni szemlét tart az új házamnál. Az érkeztetésről szerintem nem értesítik az Apehot, csak a határozatról, vagy rosszul tudom?
Abba a házba, ahova még nincs is jogom bemenni, mert még nem az enyém! Érted ezt?
Barátnőm szerint valaki "felnyomott". De tudod, azért szerintem volna mivel foglalkozniuk a magas hivatalban, és nem egy olyan üggyel kellene, ami még nincs is hatályban.
Sziasztok! Jöttem olvasni, de nincs mit! Úgy látszik mindenkinek zűrös volt ez a mai nap.
Esétre remélem azért lesz valaki.
Sziasztok!
Tudjátok a pénteki napom kissé zsúfolt, majd később , este fele tudok csak jönni.
Na ugye-ugye-ugye..... mi lenne a kávék, rózsák nélkül?
Még véletlenül elcsábítaná egy miniszokszás.
ne tedd mert a reggeli vénás nélkül én csak fél ember vagyok!!!!!
Ma is, rögtön reggel elkezdték szívni a vérem, és láss csodát. leért az infúzió és rögtön jobb lett ezerrel.
Köszöntem.
SzImre! Senki sem haragszik rád! Köszi a kv (komolyan ilyenkor jut eszembe minden alkalommal, hogy nem is főztem magamnak - tehát most megyek).
Jó munkát neked, ne hajtsd magad agyon, jusson holnapra is. :)