Csellengők gyertek! (beszélgetés)
Azt hiszem én is túlórázok ma, még az igazgatók itt vannak, gyűléseznek. Mindjárt megkérdezem a főnököm, hogy maradjak-e.
Mondjuk gyalog elindulni haza nem merek, megint gyűlnek a felhők.
Párom fél 6 körül jön dolgozni, akkor haza tud vinni. Lehet, hogy inkább megvárom, gyalog legalább 40 perc lenne az út. Nem kockáztatok.
Szia! Talán lassan a végére is értetek a rendezvények. Szerintem kellemesen elfáradhattál..
Én még maradok 5-ig :(
Szia!
Most volt épp egy nagy zuhé, szinte vízszintesen esett az eső, nagyon durva volt!
Reggel is esegetett, páromat riasztottam, hogy meló után ne menjen haza, hanem előbb hozzon be dolgozni. Ma "szép" ruhában kellett jönni, nem akartam bicajon szétázni.
Még itt vannak a vendégek, de szerencsére itt egy rendezvényszervező cég, így nekem most nincs olyan sok dolgom.
Nem jön párom velünk, ő amúgy se szeret strandolni, na meg dolgozik is. Vele majd augusztusban megyek el pár napra, valahova a Zemplénbe.
Szia! Tegnap éppen hogy én sem áztam meg. Beértem a lakásba, és leszakadt az ég. Ma is esik szűntelen.
A párod nem megy veletek Szoboszlóra? Vagy ő dolgozik?
A héten határidőzök, már készen vagyok az elsővel. Ma hosszú napos vagyok, már nekikezdtem a másodiknak, szerintem 5-re az is készen lesz, pedig az nem mára határidős. Még jó, hogy az eső visszafogja az ügyfeleket :) Neked milyen a napod? Megvolt már a rendezvényetek?
5-ösben, tesóm, én és a 3 unokaöcsim.
Jó lesz, amúgy is szeretem Szoboszlót, bár kicsit mérgelődtem a Balcsi miatt, mert ott még csak 1 napot voltam. Na de majd máskor.
Feljött most egy kis eső estére, nagyobb viharnak indult, de alig esett.
Szia! Én most jöttem vissza egy temetésről, most próbálok majd ráhangolódni a munkára.
Na, a te hétfőd sem volt semmi. Meglátod, Szoboszlón is jól fogjátok érezni magatokat. Oda is 4-esben mentek majd?
Szia!
Hogy vagy? Hogy telt a hétvége?
Nekem a hétfő vacakul indult. Reggel majdnem elütött egy busz, nem adott elsőbbséget a kereszteződésben. Utána tesóm hív, hogy mégse tudunk a Balcsira menni. Utána a központból hívnak, hogy az egyik jelentés nincs feltöltve.
Na, mondom, kezdődik...
De aztán szereztünk szállást Szoboszlón, így 4 napot ott leszünk. Az is jó!
Szia! Anyukádnak küldöm, tudod :)
Neked is kitartást, majd csak vége lesz egyszer a rendezvénynek. Ma nálam is kivágta a biztosítékot egy pár dolog, de már helyre is rázódtam. Ma csak délig vagyok. :) Jó pihenést hétvégére! Én remélem tudok végre napozni..
Szia!
Zűrösek a napok, a jövő heti rendezvénnyel kapcsolatban rohangálok, ezt kell venni, azt kell venni...
Közben anyu sincs jól, és még a tv-je is elromlott, tegnap este még tv-t is venni kellett mert a régi már nem javítható, egész este az új tv-vel vacakoltam, mert nem illettek bele a gyári csavarok, nem tudtam a talpat rátenni (hülye lapos tv, nem szívlelem), tesóm hozott este csavarokat, úgy raktuk össze, aztán nem találta a jelet...
Még a mai napot kell kibírni valahogy, aztán hétvégén regenerálódom (remélem)
Szia!
Hova mentek nyaralni, és mikor?
Úgy néz ki, hogy én is el tudok menni a Balatonra tesómmal meg a fiúkkal, 2 hét múlva.
Párommal majd augusztusban megyünk pár napra, de még nem tudjuk hova, valahova a Zemplénbe.
Írok privit.
Szia! Eddig zsúfoltságban voltam, délután is úgy néz ki, hogy folytatódik.
TEgnap nagyon jól sikerült a pihenőm, otthon is haladtam egy kis pakolással, és délután csavarogtam egyet az uncsimmal (már régen készültünk rá). Vettem egy szuper ruhát, amit majd nyaralásnál avatok fel.Már számolom a napokat. Milyen rendezvényetek lesz?
Anyukád hogy van, túl van az elsőn?
Szia!
Nekem is hülye napom volt, jövő héten lesz egy rendezvényünk, azt szerveztük-terveztük ma, hááát, lesz dolgunk vele bőven.
Amúgy megvagyok, szombaton pecázni voltunk párommal, fogás ugyan nem volt, de legalább pihentünk egy jót a tóparton.
Szia! Nagyon-nagyon jól sikerült, boldog volt, fáradhatatlanul. Fél 11-kor került ágyba, de ma reggel magától ébredt. Délig vagyok én is, viszem haza őt is. Úgyis takarítanom kell, mást nem is tervezek, mert tudod: jó a buli után a takarítás..
Kapott sok játékot, ajándékot, és egy kis költőpénzt a Balcsira ha megyünk, jól fog jönni. Kitartást neked is mára, ne dolgozz sokat!
Szia!
Jól sikerült a szülinapozás? Kapott a nagylány sok-sok ajándékot?
Kicsit korán keltem ma, nagyon besütött a nap a szobámba, fél 6-kor kinyílt a szemem. Remélem azért bírni fogom a mai melót, még sok dolgom van a hó végi jelentésekkel, hétfőre legkésőbb fel kell töltenem mindent.
Szép hétvégét!
Szia!
Hogy fogtok ünnepelni? Szabadságon leszel?
Boldog szülinapot a nagylánynak! :-)
Írok privit.
Szia! Reménykedjünk, hogy nem kell neki, gondolok rá így ismeretlenül is, írd majd meg, hogy mit mondtak.
Az én napom ma olyan vegyes. Van, amikor zsúfolt, de laza pillanatok is vannak. Készülök lázasan (már gondolatban is) a holnapi szülinapra :) A kis csajom 5 éves nagycsaj lesz :)))
Szia!
Én vasárnap voltam kótyagos, akkor éreztem a frontot. Vérnyomáscsökkentő és fejfájás csillapító kombója után lettem jobban.
Tegnap elég laza volt a melóhelyen, este pedig párommal mentünk vásárolni-fagyizni, mielőtt ment dolgozni.
Ma reggel pedig behozott munkába, hogy ne kelljen esőben bicajoznom. Bár így meg hazafelé gyalogolhatok, de félútig el tudom magam vitetni kollégákkal. Mostmár nálunk is süt a nap, pedig a kertre nagyon kellett volna az egész napos eső :-(
Ma már zsúfolt a nap, itt vannak másik telephelyről kollégák, felfordul ilyenkor az élet.
Anyut ma viszi tesóm a dokikhoz, hogy kell-e a kemó.
Szia! Akkor unatkozás nem volt. Hihetetlen, hogy mennyi energia van bennük.
A mai napom mindjárt vége, délután a kiscsajommal leszek, viszem délbe haza az oviból. Majd segít otthon a dolgaimban. Hétvégére most semmi különöset nem tervezünk. Jó pihenést Nektek is!
Szia!
Tegnap unokaöcsikre vigyáztam, főztem nekik, játszottunk.
Ma meló, de nem sok kedvem van dolgozni.
És ráadásul elfelejtettem, hogy már volt időpontom hasi uh-ra, és bereggeliztem.
Megpróbálok másik időpontot adni, gondolom ez is majd kb 1 hónap múlva lesz, mint ahogy a mait kaptam még májusban.
Szép hétvégét!
Szia! Akkor mindketten hasznos ajándékot kaptatok. Nálunk is így szokott lenni..
Milyen a napod? Az enyém egész jó. Mára és holnapra nincs határidőm. Jövőhét eleje viszont húzós lesz.
Szia!
Sajnos párom dolgozott tegnap este, így csak ajándékot mentünk el venni.
Neki múlt hétvégén volt szülinapja, így az ő ajándékát is bepótoltuk.
Én egy mérleget kaptam, mert ezt kértem :-)
Most hogy csinálom ezt az inzulinrezisztencia diétát, ellenőrizni akarom a fogyást, és a régi mérleg ahányszor ráálltam, annyiszor mást mutatott.
Ő pedig egy vízszintmérő szerszámot kapott, mert ezt kért.
Közben beszélgettünk a házvásárlásról, mi legyen, hogy legyen...
Szia!
Köszönöm szépen :-)
Elég lazára veszem a napom, persze megcsinálom amit kell, de azért nem dolgozom magam agyon :-)
Este pedig megyünk ajándékot venni.
Szép napot! Isten éltessen nagyon-nagyon sokáig. A kis csajom is júniusi :) Milyen a napod? Ma ne dolgozz. Én áprilisban töltöttem a 36-ot, semmi változás :))))
Ne add fel, ne keseredj el, közelebb állsz hozzá, mint valaha, hogy családod legyen, hidd el!
Hát én most nagyon magam alatt vagyok az idő múlásától, kedden lesz a 36. szülinapom. Borzasztó! :-(
És főleg azért érzem gáznak ezt az egészet, mert 36 éves vagyok, és még nincs családom, nincs "semmim".
Persze, láttam világot, éltem külföldön, tanultam ezt-azt, de mostmár nagyon vágynék arra, hogy családom legyen.
Áh, mindegy, nem akarok bedilizni...