Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Csámcsogók :D :( fórum

Csámcsogók :D :( (beszélgetés)

1 2 3
6. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 5. - Krinya8)
2010. aug. 19. 08:39
Vannak bőven, de én mint gyalogos és autós, kerékpáros is stb. azt látom tök mindegy ki és hogyan közlekedik, hiszen a kerékpáros, robogós elémvág figyelmetlenül. A gyalogos úgy lép le nem néz szét, vagy véletlenül sem engedné át a gkocsit a kanyarban stb., hogy ne álljon egy útcányi sor. A gk. vezetők nem állnak meg a zebránál sokszor, nem adnak egymásnak elsőbbséget, egymás elé pofátlankodnak. Tehát senki sem jobb a másiknál...szerintem. Apró figyelmességek,néha egy pici mosoly és vidámabb lenne a nap. :)
2010. aug. 19. 08:31
Azért találtam ki ezt a fórumot mert tegnap volt egy cikk a bunkó autósokról, és én is hozzá fűztem volna egy-két kérdést, de nem tudtam regisztrálni(önhibámon kívül) Itt meg legalább átcsámcsoghatnánk bármilyen témát, akár személyeset is.
4. Krinya8 (válaszként erre: 2. - Mamcili)
2010. aug. 19. 08:28
Látod ez már egy érdekesebb téma, és tök jó mert legalább most már én is tudom, köszönöm Enissa! :)
2010. aug. 19. 08:25
Szia! Néztem egy ismeretterjesztő műsort ahol láttam, a folyékony szappan helyett jobb a normál szappan, mert a folyékonyak 80%-ában kőolaj származék is van.
2010. aug. 19. 08:21

láttam egy gyönyörű gombszemű kislányt, aki egy sárkányt szeretett....

nem tudni ki volt az meséltek róla? :)

2010. aug. 19. 08:18
Erre a fórumra gondoltam megosztani az érdekes híreket, amit hallottatok, vagy olvastatok, és szívesen megosztanátok róla a véleményeteket. Bármilyen témákban írhattok amit együtt átrághatnánk, és megírhatjátok róla a véleményeteket.
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook