Csak beszélgessünk!:-) (beszélgetés)
Sziasztok!
Danama, szuper, hogy már folyamatban van az ügyeteket, remélem, hogy mielőbb eredménye is lesz!
A múltlezárással egyetértek veletek,nekem is vannak ilyenek:(((
OEP,azért bízom benne,hogy ezen a héten vagy jövő héten megkapom a zsét...jan.4-én küldtem el a könyvelőnek a papírt...
Ezt sokan nem értik meg.Azt mondják: a múltat le kell zárni.
Na ja mondani könnyű..
De vannak olyan sérelmek,amiket nem lehet elfelejteni sajnos.
ez velem is így van!
Még mindig olyan ideges leszek ha csak eszembe jút a múlt.
Azért mert nem érzem igazságosnak hogy velem így kicsesztek,más meg éli tovább az életét mintha mi sem történt volna!
sziasztok!
rég voltam, van egy nagy hírem végre 2008 dec óta ezt értük el bíróságon van a gyerektartásos tartozási ügyünk, persze még nincs kitűzve a tárgyalás
velem az a baj,hogy nem tudom feldolgozni a régi sérelmeiemet:(
nem tudom elfelejteni őket:(
Semmi extrára nem kell gondolni, csak hogy szánj magadra időt! Ez az alapja mindennek. Találj magadnak egy olyan elfoglaltságot, amiben igazán örömödet leled /nem a családra gondolok, hanem valami egyéb tevékenység, pl: rajzolj, énekelj, zenélj, kártyázz, köss, stb./
Rájöttem,hogy nekem sincs semmi ilyen tevékenységem. Most én kitaláltam, hogy elkezdek futni. ismét tornázok RR- ra, ha meglesz az utolsó vizsgám is.
Neked is :)))
Tegnap állandóan megfagyott a gép!már napok óta szarakodik valami:((
alig tudtam belépni:(((
sziasztok!
gratulálok ügyes vagy nagyon :-))
Gyere drága! :D
Tudnék javasolni egykét dolgot.
Gratulálok!:)))ügyi vagy!
Majd megyek hozzád terápiára:(((
Sziasztok Csajok! El sem hiszem! Megvan életem legnehezebb vizsgája és nagyon jól sikerült. Most úgy érzem, hogy nem is vagyok olyan hülye és van érzékem a pszichológiához! :D Mint tudjátok, az az álmom, hogy pszichológus legyek!
hihetetlen sokat tanultam és nagyon elfáradtam! hulla vagyok!
Jól vagytok????
Az exem nagyon nem jelentkezett és olyanokat hallottam / hogy miket állít rólam!!!/..... Ha annak a fele igaz lenne már el vennék tőlem a kislányomat!
no hulla fáratt vagyok,oszt még aratthatok is.
Mondhatom jó kezdődik ez az év,hóesésben aratni...bakker.
Szia Myrthil!
Persze,szavaztam rátok, aranyosak vagytok:)Drukkolok!!!
Van tb-s szaki közöttetek?:)
Olyan kérdésem volna,hogy az OEP,ha kézhez kapja a tp-zes papírt,mennyi időn belül küldeniük a pénzt?Van erre megadott határidő?Köszi előre is.
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Csak úgy beszélgessünk
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!
- Veszélyeztetett terhes vagy? Vagy csak van róla véleményed? Beszélgessünk.
- Akiknek csak a párja dolgozik - gyertek lányok beszélgessünk