Csak beszélgessünk!:-) (beszélgetés)
Sziasztok! Jó reggelt!Jó napot!
A konyhaszekrényt nem én választottam! Nem is nagyon tetszik, csak most erre nincs pénzem, hogy kicseréljem!
Annyi pénzt elvitt az ügyintézés /hitel felvétel/, hogy ez hihetetlen!
Rita
sziasztok!
nagyon jó a konyhaszekrényed, én fűszereket, teákat vagy bögréket tennék oda :-)
Én is most alakítgattam a konyhámat, egy régi szekrényünket tettük a konyhámat mert sajnos nincs spejzunk és minden kaja elöl van illetve csak volt :-)
Sziasztok!
Ronym! :)
Mindenkinek szép napot!
Én fáradt vagyok.. :S
Sziasztok lányok!!
Mizujs veletek??Remélem mindenki jól van!!
Puszi
Halihó! :)
Mi is most értünk haza két meló, és vásárlás megvolt. :S
Sziasztok lányok!!
Látom zajlik itt az élet!!
Nagyon örülök neki!!
A konyhaszekrény klassz és én is hasonló tippeket adtam volna!!
köszi a jó ötleteket!
Én olyanra gondoltam, hogy hasonló anyagból készítettek tartókat és abba szépen bele tudok pakolni, és amikor a legbelső kell, akkor sincs gáz. Csak kihúzom és ennyi.
Igen, szerintem is bögre, egy-két konyhai dísz, fűszerek, bármi apróság nagyon jól mutatna ott. :)
Köszönöm, aranyos vagy. :)))))) Minden nap ezzel a gondolattal kelek, fekszek, hogy mikor???? :(
pl:
- jól zárodó hosszú üveg amit fektetve is lehet tárolni: díszes füszer olaj, ecet
- hosszú üveg kapható tészták tárolására, ezekbenben tárolható különböző formáju szinű tészta, rizs, lencse, borsó, bab,
dekorációnak akár ezeket te magad is elkészitheted saját kezüleg.
Köszi Mindenkinek!
Gabi nagyon szorítok értetek!!!
A képeim közé felteszem a konyhabútor képét. Tudnátok tippeket adni, hogy a felső részen abba a sok fakkos részbe mit lehetne pakolni?? Ötletem sincs egyenlőre! Csak a vizes palack és a bor! szeretem a bort, de ennyit egész életem során nem innék meg! Vizet meg nem szeretnék, mert félnék, hogy leszakad!
Köszi!
Szia!
Ó istenem, de örülök! :)))))) Őszintén örülök. :)))))
De várom már, hogy én is leírhassam legnagyobb boldogságom... :) hogy terhes vagyok... :)
de sajna az még odébb van.. :(
Sziasztok!
Most szóltak, hogy megkaptam a hitelt!!! Eszméletlen boldog vagyok! Alig tudok koncentrálni a munkára!!
Én is láttam ezt a zseniális topikot:DDD
de nem vettem a fáradságot hogy megnézzem.
Meg aztán nekem nincs pattanásom,de ha lenne akkor sem az lenne a legnagyobb problémám hogyan tünjön el reggelre:)))))
Sziasztok Lányok! :))))))
Fáradt vagyok, még egy kicsit vagyogatok, aztán szundi.. :)
írtam a másikba,ezért azt nem írom le!De tökre igazad van!Meg tudod mi az érdekes?Internet előtt ül az illető,és külön topicot indít,hogy megkérdezze valaminek az árát!ááááááááááh :DDDDDD
höö,különben is,nekem nem volt sosem pattanásom,könnyen beszélek! :DDDD
Lányok! Most találtam egy nagyon éééérdekes fórumot, sajnos kicsit megkésve: "Kijött rajtam egy nagy pattanás, mit csináljak, hogy reggelre elmúljon?" Mennyi szárazkóró jött ott össze!!!!!!! Az ész megáll. Kapjuk szét őket! Ezek rosszabbak a szeretős topicnál is. Nem tudják mi a humor, cseppfolyós-e, vagy méterben adják??? Nekik nincs belőle egy szemernyi sem.
Vigyunk a pattanásba egy kis életet, mutassuk meg, hogy kell! :-))))))))))))))))
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Csak úgy beszélgessünk
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!
- Veszélyeztetett terhes vagy? Vagy csak van róla véleményed? Beszélgessünk.
- Akiknek csak a párja dolgozik - gyertek lányok beszélgessünk