Csak beszélgessünk!:-) (beszélgetés)
Szép hétvégét mindenkinek!!!
Megyek okosodni. :P
Hát igen, a fene vigye el, erről szól az élet, hogy dolgozz, hogy élhess, és élj, hogy dolgozhass. :D
Én is mától két munkahelyen dolgozom. :D
Most itt fél 3-ig vagyok, utána meg egy kedves barátnőmhöz megyek, kb. 5-ig. :D
Párom is ezerrel a melón meg a vizsgán van rajta, mert holnap vizsgázik, szóval zajlik az élet.
Hétvégén pihenés, a kicsit viszi el ex. :(
szia,szia!Már megint mindjárt melóó!Istenem,mintha haza sem jöttem volna!:(
minden rendben?:)
Szia Kata, üdv a fórumon! :)
Szia Demoon! :)
És mégis nem jut előre!!!
A dolgozó embernek meg nem adnak hitelt és ha meg is kapja félnie kell, hogy tudja e majd fizetni!Elkeserítő....
Mondjuk különösebben engem sem érdekel,én sem hazudozok itt,szégyellni valóm sincs!tehát...egy kurva nagy ívben leszarom!Tedd te is azt! :))))))
amúgy hogy vagytok?látom már egy csomót írtatok,holnap lesz időm,mindent visszaolvasok! :D
Szia!Hát itt nem esik, Szegeden, de meglehetősen borongós az idő. Igaz most kicsit erőlködik a nap, de nem sok sikerrel.
Nekem még sokára lesz lehetőségem a pihenésre, mert ma is megyek suliba és most még dolgozom. Este hatra fogok végezni, ma is. :(
Megnéztem a képeket!
Szépek vagytok együtt! :)))))
Én egyszer Tini koromban, de nekem nem ő volt az igazi! De jól esett akkor is a figyelme és törődése!De most elmondhatom, hogy megtaláltam az igazit!
Rakok is fel mostmár képet rólunk!
Én soha nem éreztem még ilyet! :(
Csak amióta párommal vagyunk. :)
Drága Rita! Úgy legyen, egyszer elnyerjük a méltó jutalmunkat. :D Egyszer mindenki, vagy így, vagy úgy. :)
Más: látom Bubuka felénk se néz. :S
Igen! Találtam egy férfit, aki igazán szeret és a kislányomat is!A lánykám is nagyon szereti őt! És végre valakinek MI vagyunk az elsők! Már nagyon régen éreztem ilyet!
Én is így gondolom!
Akkor ezek szerint Te is új kapcsolatban élsz már?
Én is úgy vagyok vele, hogy amit albérletre kifizetnék azt inkább fizetem hitelre és akkor a sajátomat fizetem, nem kidobott pénz.
Sziasztok!
Na ez még rátesz egy lapáttal! De kitartás! Mi nők nagyon sokat kibírunk!
Most nagyon nehéz,de vége lesz ennek az időszaknak is!És csak megerősít!!
Pussz
Sziasztok Lányok!
Niki! Remélem így is marad ez az alakulás. :)
Rita! Hát ebben milyen igazad van. :D
Krisztine, Rony, többiek szép napot mindenkinek!
Én nagyon fáradt vagyok, s mai naptól még egy helyen melózok. :)
Sziasztok!
Gabi! Ez várható volt, hogy nem lesz a pszichológusnál veled semmi gond! Szerintem a te esetedben "csupán" lelki kimerültségről van szó!!? Amire csak egy gyógymód van, az, hogy békén hagyjanak Titeket! Meg egy állás! És már semmi gond nem lenne! Túl nagy rajtad a nyomás!
Krisztine, Vrony! Sajnos 100% hitelt kell felvenni, mivel egyenlőre nincs kézpénzem - majd, ha a férjem kifizet. De addig sem szeretnék albérletben lenni, mert akkor már fizetek egy huszassal többet és a sajátomat fizetem! Remélem, hogy nem lesz semmi gond a hitellel, hiszen nagyon szépen keresünk ketten együtt a párommal!
Most el is köszönök, mert leragad a szemem. :) Már csak arra vágyom, hogy Szerelmem mellé bújhassak, és érezzem az illatát. :)
Jó éjt Lányok! Holnap benézek. :)
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Csak úgy beszélgessünk
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!
- Veszélyeztetett terhes vagy? Vagy csak van róla véleményed? Beszélgessünk.
- Akiknek csak a párja dolgozik - gyertek lányok beszélgessünk