Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Csak az nem dolgozik aki nem akar fórum

Csak az nem dolgozik aki nem akar (beszélgetés)

1 2
25. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 23. - Fc93bfaf3e)
2022. márc. 11. 21:48
Amúgy ahogy írtam az értésem középszintű. Tanultam sokat, de passzív. Jó sok passzív tudás. Ahogy a tanárom mondta, ha nem beszélgetek ez nem jön ki és bizony ahhoz, hogy beszélgess és fejlődjön ez is, ahhoz pénz kell.
24. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 23. - Fc93bfaf3e)
2022. márc. 11. 21:46
Miért szűnik meg?
23. fc93bfaf3e (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
2022. márc. 11. 20:24
Jóval olcsóbban el lehet jutni középszintre, vannak más alternatívák, ha pedig nem sürget az idő, szinte ingyen tanulhatsz az internet segítségével. Youtube, podcastek, hangoskönyvek. Az alapszint az tényleg nagyon kevés. Az irodai munkák nagy része szerintem hatályos időn belül meg fog szűnni, nem is értem miért ácsingózik mindenki erre...
22. dafke
2022. márc. 11. 19:41

Épp most írtam le, hogy mihez kellene értened.

De ha nem... hát az baj.

21. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 19. - Dafke)
2022. márc. 11. 18:35
Oks ezt értem, de sajnos akkor sem tudom mihez is értek.
20. 55Judit (válaszként erre: 15. - ,zumba)
2022. márc. 11. 18:26
Hát igen. Ha nincs segítség, úgy nem megoldható.
19. dafke
2022. márc. 11. 18:24

Nem igaz, hogy semmihez, F.I.

Csak mi egyszerűen azt tanultuk az iskolában és a munkahelyeinken is, hogyan tudjuk támogatni egy cég, egy menedzser munkáját.

Csak ugye innen nehéz kilépni, és felszedni valami vállalkozói attitűdöt.

18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 16. - Dafke)
2022. márc. 11. 18:18

Sajnálom:(

Borzalmasan le tudja húzni az ember önbizalmát is, mintha sehova nem lenne jó.

17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 14. - Fox Mulder)
2022. márc. 11. 18:17

Ezen sokat gondolkoztam, de nem jutottam előrébb..

Mihez értek?

Hát baromi ügyesen bliccelek😂

Komolyabban:

Semmihez kb.

Nagyon jó a kommunikációs készségem, tudok beszélni. Jó sokat is ha kell, viszont a hideghívás nem megy. Nem tudom ezzel mire mennék vállalkozóként. Nincs kézügyességem, így màr sok minden kiesik a palettáról.

16. dafke
2022. márc. 11. 18:14

Hasonló tapasztalatom van, illetve végzettségem.

Álommeló lenne nekem is egy hasonló.

Nagyon nehéz.

Gépkezelő vagyok jelenleg egy gyárban, mert az éjszakai műszakban könnyen tudom koordinálni a gyerekeket. Ha választani kéne, hogy vajon prostinak állni veszélyesebb vagy az ipari vegyszereket öntögetni, nem tudom, melyiket választanám.

Az "az nem dolgozik, aki nem akar" egy nagyon primitív perspektívából igaz csak.

Engem is dühít.

15. ,zumba (válaszként erre: 11. - 55Judit)
2022. márc. 11. 18:06
Barátibb, de nem családbarát. 12 órák, no hétvége. Persze sokan dolgoznak ilyen üzemekben. Ki mit tud vállalni, mit bír a szervezete.
14. Fox Mulder (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. márc. 11. 18:05

Én azért lettem vállalkozó, hogy nekem aztán ne ugasson senki, hogy "nem azért vagy itt, hogy gondolkozzál" meg hasonlók. Amióta azért vagyok, hogy gondolkozzak, rengeteget javult az egzisztenciális helyzetem és az életminőségem.

Szóval: Találd ki, mihez értessz. Legyél bébicsősz, kutyasétáltató, korrepetálj, fordíts, készíts infografikát, vállalj telefonos ügyfélszolgálatot, stb...

Vállalkozóként olyan munkarendben dolgozol, amilyet bele tudsz illeszteni az életedbe.

Egyébként full igaz amit írsz. Meghírdetve általában a szar állások vannak, vagy amit kötelező meghírdetni, de már megvan rá az ember. A jó beosztásoknak mindig van gazdája sógor koma jóbarát alapon.

13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - 55Judit)
2022. márc. 11. 18:01
Egészségem miatt nem vállalhatok fizikai munkát.Teljes állást se vállalhatok amiatt, de ebbe nem szeretnék belemenni.
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - C85d1d200b)
2022. márc. 11. 18:00

Ja igen tanultam is magán tanárral. Értésem nagyon jó. Beszédem alap. Fél év lenne azt mondta, hogy az is középszint legyen.

Ez minimum 300.000

Sajnos munka nélkül ezt nem tudom kifizetni.

Amúgy 2 helyen voltam titkárnő. Nem kellet az angol és rengeteg munkára jelentkezek ahova nem kérnek még alapfokot se. Nem az van, hogy emiatt nem tudok jelentkezni sehova.

11. 55Judit (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
2022. márc. 11. 17:54
Az irodai munkán kívül nem csak sarokra kiállós van. Egy üzemi kétkezi munka azért sokkal barátibb.
10. c85d1d200b (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. márc. 11. 17:45
Hosszu tavon segitene, ha hasznalhatora fejlesztened a nyelvtudasod. Egy alapszint esetleg eladokent lehet hasznos, hogy ki tudsz szolgalni egy kulfoldit, de titkarnokent mire mesz vele? Egy leveler nem fogsz tudni megirni.
9. xmedia92 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. márc. 11. 17:39
Sokat közmunkán voltam nehéz jó állást találni.
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Simple)
2022. márc. 11. 17:21
Igen az lehetséges.
7. andi6020 (válaszként erre: 4. - 37e1ff8723)
2022. márc. 11. 17:15
Jaja. Jól mondod.
6. simple (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. márc. 11. 17:12
Ez igaz egyébként, mármint a mondás. Csak nem éppen részmunkaidős iradai munkákra keresnek embert ezek szerint. Rengeteg a munkaerőhiány jelenleg, ha valaki bizonyos szakmákban szeretne munkát találni két kézzel kapnak utána, és annyit kereshet amennyit nem szégyell. De jelenleg ezek leginkább kétkezi munkák.
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - 37e1ff8723)
2022. márc. 11. 17:06

Ja lehet már be kellene vállalnom lassan valami hasonlót, ha így haladok.

Kár, hogy gyomrom nincs hozzá, de abból legalább megélnék:(

2022. márc. 11. 17:04
Aki ezt mondja, az arra gondol szerintem, hogy nem szabad válogatni, a sarokra is kiállhatsz, ha minden kötél szakad. 🤭
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Pteri)
2022. márc. 11. 16:58
Igen sajnos akinek gyereke van azoknak ez a legideálisabb.
2. pteri (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. márc. 11. 16:55
Felénk se sok irodai munka van, aki talàl protekcióval, kb.kihalàsos alapon. Részmunkaidős meg főleg nincs. Nem csoda, ha 200-an jelentkeznek 1 àllàsra.
2022. márc. 11. 16:34

Sziasztok,

Ez az a mondat amitől kiborulok.

5 hónapja keresek egy részmunkaidős irodai munkát alapfokú angol nyelvtudással, titkárnői, irodavezetői és ügyfélszolgálati tapasztalattal. Rengeteg helyre jelentkeztem. Sok helyre behívtak, de egy kisebb munkára is közel 200-an jelentkeznek. Mindig csak a visszautasítást kapom. Sokszor már a sokadik körös interjúra bejutok és így se. Elegem van már az egészből. Már lassan úgy megyek interjúra, hogy na bassz.a meg úgyse vesznek fel vagy nekem nem felel meg.

Van itt aki hasonló cipőben jár? Ti milyen oldalakon keresgéltek?

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook