"Csajszibarack-Kommandó" (beszélgetés)
Mókim...kicsit fáradt lehetek agyilag :)))
Kétszer megnéztem, h mit írtál, nem értettem, h mit akarsz te a rája hallal? :DDD
Már rájöttem, h órája XD
Zabálnivaló a cicusod. Nagy macsek fun vagyok. Egy egész hadseregem van otthon és lassan jönnek az utódok. Már alig várom őket. Csak azt nem tudom, hogy hova rakom majd. Lassan kinövik az udvart, kertet, házat...
És a kutyid, hát az egyik kedvencem. Majd ha saját házam lesz ilyenem lesz. Addig meg maradnak a német juhászok, azok is szépek ám.
Ejha, miért is? :D :D
Hát jól van, de van választási lehetőségetek is.
Csak a móka kedvéért, mennyien leszünk? Mondjuk egy madártej torta 30 felé osztva már nem izgi. :D Akkor jobb darabos sütit sütni. :)
mindegy milyet csak sokat :D
Nem lesz gáz..leülünk a westendbe vagy arénába :p és elkezdünk csemegézni.... :D:D:D
Áhoj!!!
Ez visszautasíthatatlan ajánlat.
Szóval, mi finomat fogsz sütni??
(Ja, a találkozón Neked is kötelező a lapostalpú cipő. Jobb még így az elején tisztázni a dolgokat! :P)
Evy én is kipipáltalak :) De szerintem már csak holnap foglak tudni olvasni :( :) De hát jobb későn mint soha,nem? De :)
Igen Zsepikém jól írtam :) Nem olyan sok ám, mert most ezek kicsik lettek... 4tálcányi :)
120 db?? Ezt jól írtad??
Egy egész hadseregnek csináltátok a kockákat?? Tegyél félre belőle a találkozóra is, jó?? Addigra már biztos jó kemény lesz, de nekünk úgy is jó lesz. :P
Helló!
Már ment is a pipa, bevettelek a kedvenc naplóim közé. Fürdés után indul az "ismerkedési" hadjárat. :)
Addig is puszi!
:$ :D
Szép estét Neked is!
Örülünk legalábbis én, hogy felfedted magadat :)