"Csajszibarack-Kommandó" (beszélgetés)
Jól rémlik. Valami kis p-navirág lehetett.
Tényleg tud róla valaki valamit hogy hova lett???
mármint aki megtalálta azt a bizonyos naplót :)
Mikor kezdjük a munkanélküliséget mert holnap MÁR nincs kedvem menni dolgozni!
Sziia :)) Ó, hát köszönöm, majd meg is kóstolhatjátok élőben :) Megpróbálom a legeslegjobbra kreálni. :D
Nekem ez még mindig sok. :S
Jól rémlik, hogy ez a "csajszibarack" szó vmi lánynak a naplójából lett? Valaki megtalálta, hogy minden második mondatában ezt használja, és beírta? Mi meg hülyeségből elkezdtük használni :P
Lilurám, nem te voltál?
Én kiegyeznék egy 10-15 óráig tartó munkaidővel. Későn feküdni, későn kelni. Hmm :)
Szia!A sütik amiket csinálsz valami isteniek lehetnek!:)
Na, ja! Az állatokat nem kell bemutatni, van belőlük otthon bőven. De imádom én is őket.
Erre van egy ötletem. Legyünk mindannyian munkanélküliek, így egész nap itt lóghatunk.
Jaj, de szép is lenne, ha így működne. Álmodik a nyomor.
Kell neked dolgoznod, mikor milyen jó a hangulat. Jó estét, Liluka :)
Helló Szöszi, már hiányoltalak :))
Velem sem, megnyugodhatsz. :D
Úgy vagyok vele, írok, amikor történik valami, és még mindig ez az optimistább felfogás. Mert így nyitott a lehetőség egy izgalmas életre :) Na ezt jól megmondtam :D
Imádom mindkét jószágot!:)
Iszonyatosan rosszasságok!De tűzbe a kezem értük!:)
Kertes ház az muszály nekik nagy mozgás igényűek mindketten pláne a rotink!Meg mi is!:)
Kell az embernek dolgoznia, mennyi mindenről maradok már le hééékás:)
Egyébként. Pont azon gondolkodtam, hogy az utolsó 5 kg-os fórumba már milyen régen írtunk. Nagyon szerettem odajárni. Miattatok . :) És újra összeverődött a csapat. Jó érzés :)
Hülyének néznek a házba. Nem tudják, hogy mit röhögök itt egymagamba, mikor migrénes fejfájásra panaszkodtam. Azt hitték aludni megyek.
Aha, egyelőre úgy döntöttem, hogy igen... Igazából nem sok érdekes történik velem, nincs mit írnom. Aztán lehet folytatom majd... de most ezt láttam helyesnek.
Nekem is nagyon tetszett. Ki is löttyent a teám picit úgy kuncogtam itt magamban :D :D
Akkor majdnem akkora vagyok, mint a legjobb barátosnéd csak egy picivel még kisebb.
De nem baj, már elfogadtam, megbékéltem vele. És különben is minidg azt mondták nekem, hogy ágyban nem számít a méret és minden fát meg lehet mászni...khm... :):):):)
Viki, abbahagyod a naplót? ?
Nekem a könnyem folyt, úgy röhögtem MAGAMON :P
Meghalok a röhögéstől!!!!!!!!!!!!!!!!
A próféta szóljon belőled Flócim :)))
Nem lehetsz olyan pici. :) És amúgy is. Legjobb barátosném 160 centi :))