Csajos témák D-vel és B-vel (beszélgetés)
A peteérési vonalzóból kiindúlva biztosra mentek vagy esetleg így próbáljátok a nemét is "befolyásolni"?
Én már alig várom hogy megint egy poztitív terhes tesztet tartsak a kezembe,de az még odébb van,pár évet akaunk várni :0)
Pl:. van az 2008 augusztusi babáknak egy fórum (az én kislányom is ekkor született) de olyan idiótúl érezném magam ha elkezdenék ott csacsogni (bár nem hiszem hogy valaki is reagálna rám) ott már kialakúlt banda van.
Na de ,engem nagyon érdekelne hogy a nyuszóid tenyészted vagy csak kis kedvencek?Hol tartod őket?
Szia! Isten hozott!!! Épp most lestem meg hogy van peteérési vonalzód! Csak neeeem????
Én olyan embernek tartom magam aki bármiről szívesen beszélget!Néha van hogy elkap a szófosásés nem lehet lelőni :D szóval nálam nyitott fülekre találtok.
Szia!
Már megnéztem azt is annyira gyagya érzelgős spiné lettem hogy az valami iszonyat!!! Ha már egy várandós kismamát látok akor is könnybe lábad a szemem :D:D:D::D
A másik meg én is így érzem hogy valahova beírok és tényleg ez van hogy sehol semmi............ visszajelzés,mintha kilenék közösítva hihihihih
Na de ez most változik!!!!
Na végre sikerült megnyitni. Előszőr nem voltam képben, hogy hogyan is kell ezt csinálni aztán rájöttem, hogy majd kiszúrja a szememet.
Remélem ezt a fórumot majd a sajátunknak érezzük. Utálom az olyan helyeket ahova beírok és semmi reakció mintha a falnak beszélnék... na ilyenkor mindig felmegy a vérnyomásom.
Tengap volt a national geographic-on este 10óra tájt egy olyan műsor ami a magzat fejlődését mutatta be 9 hónapon keresztül. Élet az anyaméhben volt a címe. Jó volt nagyon ajánlom neked is hogy nézd meg ha van rá lehetőséged. Egy kis nosztalgia:)
ma még visszanézek, de most megyek főzők egy kávét mert mindjárt elalszok. remélem nektek jobb napotok van, én ma olyan "nyomott" vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Barátkozós, dumcsizós, csajos témák, avagy beszélgessünk mindenről!
- Igazi jó csajos illetve nevetős vígjátékot keresek!?
- Vásárlás csajos módra:)
- Tud valaki valami jó romantikus csajos film címet?
- Csajok, nők! Sikerült valami csajos dolgot beszerezni Black Friday alkalmával?
- Tudnátok tanácsot adni csajos, O.b. tamponnal kapcsolatos kérdésben?