Clostilbegytben reménykedők! (beszélgetés)
szia4 ez természetes hogy aggódsz, ilyen előzményekkel. Az is aggódik akinek nem volt komplikációja, vagy könnyen teherbe esett- csak esetleg nem annyira mint az akinek volt valamilyen gondja:
nyugodj meg, pihenj sokat.
Keményedésre kaptál valamit?
Sziasztok csajszikák! Mindenki jól van?
Nem 6 * írhatja fel egész életedben, hanem 6 hónapig szedheted szünet nélkül, majd után szünetet kell tartani, és újra el lehet kezdeni
én többször szedtem mint 6 hónap, lehet hogy 2*6 is volt
Sziasztok! 20+3-nál járunk, kicsit jobban vagyunk, de dúrva, hogy mit össze nem lehet aggódni egy terhesség alatt! Sokkal rosszabb, mint a próbálkozi időszak alatt! Azt hittem a kezdeti nehézségek után már minden oké, erre jöttek ezek a haskeményedések, ami a koraszülésért felelős dolog, nem értem miért kell ilyen bonyolultan működnie a dolognak!
Persze nagyon de nagyon boldog vagyok, hogy kisbabám lesz és nem győzöm megköszönni Istennek, de sajnos a nyugodt terhességet már nem kaptam meg! Végülis ha egyben maradunk január végéig akkor nem érdekel, remélem nekem ez lesz a karácsonyi ajándékom!
Visszaolvastam a történteket, örülök, hogy mindenki egy kicsit pozitívabb, mint korábban!
Szia!
A kezdő adagom nekem is 2x1 volt.
Értem...akkor félreértettem.
Nekem először 1x1et (a sima nőgyógyászom, próbaképp), majd a meddőségin 2x1-et. Ott mindenkivel így szedették.
Szia!
Úgy szedd ahogyan az orvos mondta. Ő biztos tudja miért ennyivel indít :)
Sziasztok! Én is a Clostilbegytben reménykedem!:-)
Megkérdezhetném, hogy kinek hogyan írták ezt fel a dokik? Mert nekem 2x1-es dózissal kéne indítanom, de azt olvasom, hogy az első hónapban 1x1 a szokásos adag.
Drukk a reménykedőknek!
Sziasztok! Nem írtam pár napig nem voltam topon lekileg....
remélem mindenki jól van, azért írhatnátok pár sort ki hogy van, ha szépen kérem:-)))))
Remélem minden oké!
Az injekció után 36 órával reped!
Ha mára elmúlt a görcs, repi volt, ha nem, hívd fel megint a dokit!
Hogy vagy?????
Még nem sikerült...
Ha te azon látsz valamit akkor jó. Nekem az nem vált be. Én tesztcsíkot használok, ez nagyon jó :)
Nem tudsz hozatni a gyógyszertárból? Azt szokták a kismamik bevenni, ha görcsölnek, lehet jót tenne.
Vagy hívd fel a dokid.
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- 2010-es babaprojektben reménykedők
- Gyertek, akik októberben nem várják, izguljunk, reménykedjünk együtt!
- 16 hetes 4D ultrahangon 100% fiú...azért reménykedhetek, hogy tévedtek?
- 4 napja kimaradt a mensim, a teszt negatív. Reménykedhetek még?