Clostilbegytben reménykedők! (beszélgetés)
Na ez nem igaz!!!!!!! Mármint nagyon kevés embernél normális a terhességi vérzés, sok esetben inkább a vetélés jele! Mint nálam, mert a folyamat elindult pedig csak pár csepp barna volt, nagy szerencsénkre megállította a dokim és így most várhatom a fiamat!!!
Hú most nem lehurrogni akarlak, inkább azoknak mondom ezt akiknek már tuti pozitív tesztjük van! Az első barna pötty után azonnal doki, mindegy hol vannak és mit csinálnak!!! Ezt most sajnos egy másik hoxás megerősítette :-( remélem hamar sikerül nekik újra! Terhesség alatt a vérzés a legveszélyesebb dolog a babára nézve az első 12 hétben! Senki se nyugatassa majd meg magát, ha ilyet tapasztal terhesség alatt és ha a doki normálisnak tartja akkor is érdemes még eggyel megnézetni!!! Itt az én példám, ha hiszek az első dokimnak, most nem lenne ekkora a pocakom :-(
:D Jól hangzik a mártás!
Úgy látom, azért a karácsonyi hangulatban mindenkinek megvan a maga kis "menetrendje"! Szerintem, én most valóban hanyat dőlök és a nagy sűrgés-forgás mellett élvezni fogom az ünnepeket!
Bár szedem a bogyót, de most én is pihenni fogok lelkileg! :)
Nem fogom hagyni, hogy bármi féle keserűség maradjon bennem, mert nem jött össze a baba ebben a hónapban sem! Sőt, inkább élvezni fogom, és kihasználni, hogy ezt a karácsonyt még a férjemmel édes kettesben töltjük!!! :D
Sziasztok, csajok:)
Én máris éhes lettem :) Fincsi kajákról beszélgettek. Ez a gorgonzola mártás nagyon jól hangzik :) Lehet, egyszer én is kipróbálom. Én a tavaly tejszínes pulyakcombot sütöttem, az is nagyon finom volt. Lehet, idén is hasonló lesz. Még meglátom. Amúgy nekem sem kell annyit főzni: csak Szent Este leszünk együtt, másnap anyósékhoz, aztán a szüleimhez megyünk és csak két ünnep között jövünk haza :) Látom, ez a felállás elég gyakori és milyen jó is az. :)
:D
Gorgonzola (lehet kéksajt is) sajtot kell megolvasztani gőz fölött, és tejföllel kikeverni, nem muszáj, de lehet liszttel sűríteni, és szerecsendióval (mi imádjuk) ízesíteni, lehet bele reszelni parmezánt is. valami ilyesmi. de lehet, hogy hal nem passzol hozzá, és szimplán lesütök valami száraz húst.
Mesélnél arról a gorgonzola mártásról???? :D
Nálunk is hivatalos az első napi ebéd a szülőknél, úgy, hogy én viliára főzök, meg úgy, hogy tudjunk még mit enni másnap, szintén este vacsira! :D
Még agyalog a menün. Nálunk a leves annyira nem jön be, halászléhez meg most nincs túl nagy kedvünk... szóval valami töltött gomba félét gondoltam, meg szezámagos rántott pulykamellfilét, meg törtkrumplit-hagymás módra, és vagy két fajta salátát, egy vitamin, egy tejfölöset... viszont ez a gorgonzola mártás felkeltette az érdeklődésemet! :D
Igazából csak 24-én délben kell főznöm, mert utána a szülők megteszik, megyünk anyósomékhoz este, másnap az én szüleim, és csak 26-án este leszünk újra itthon. Úgyhogy könnyűt kell, hogy utána még tudjunk vacsorázni.
Halat vagy húst szeretnék gorgonzola mártással, de csak a gorgonzola mártás a biztos, nagyon meg szeretném kóstolni.
Attól függ, milyen torta. Mert ha bekened saját krémmel, akkor beszórhatod manduladarabokkal, darált dióval, mákkal, kókuszreszelékkel pl.:)
Szuper!
A vérvételi eredményeidre kíváncsi vagyok nagyon!! :D Örülök, hogy lelkileg is jól vagy, sokat számít! :D
Legyen is jó a közérzeted, nem szabad elkeseredni!! A karácsony és szilveszter nekem is elveszi a gondolataimat, úgy, hogy a jövő heti UH-t szerintem könnyedén fogom várni, és gyorsabban is fognak eltelni azok a bizonyos napok! :D Ráadásul az összebújás az pont karácsony 1 és 2. napjára fog esni, úgy, hogy még jó is lesz, hogy össze tudunk bújni a férjemmel. :) Kellemes karácsonyunk lesz! :D
Milyen menün gondolkodtál??? Én még a tortával vagyok bajba, hogy saját krémmel kenjem meg kívűlről, vagy tegyek rá tortabevonót?? :o
Hát annyira nem "természetes", de most így alakult. Igen, simán lehet a gyógyszertől, én pl nem tudok aludni tőle olyan hőhullámaim vannak az alatt az 5 nap alatt, amíg szedem, óránként felébredtem tőle legutóbb...
Nem természetellenes abszolút, sőt az a jó ha rövid, mert "csak" a szétesett petesejtnek és a méhnyálkahártyának kell távoznia, ha egy hétig tart, az teljesen fölösleges, annak mindig van a hátterében valami (savasodás, stb...)
Én holnap megyek vérvételre, ellenőrzi a doki, hogy miként változnak a hormonjaim.
Egyébként jól érzem magam, a karácsonyi ebéden gondolkodom sokat, nagyon finomat szeretnék, hogy a férjem sokszor elmondja milyen jó:)
De drága vagy! :D
Hát természetesen negatív lett a teszt, de legalább megnyugodtam. Így már 100%, hogy a Clost. zavart be. Majd ha jövő héten megyek 12. napi UH-ra akkor megemlítem a dokinak, hogy mit szól hozzá. Bár, ahogy olvastam a neten nem természetellenes a 2 napos menstri.
Veled-veletek mi újság? Ki, hogy van?
Holnap reggelig már csak kibírom... :D
Nem vagyok benne biztos, hogy ha délután tesztelnék lenne "normális" eredmény.
Szerintem csináld meg, mert ha eddig nem ilyen volt, akkor vagy a gyógyszer miatt, vagy baba miatt is lehet ilyen. Nekem azt mondta a doki, hogy attól még menstruálhatok, ha terhes leszek.
Szorítok neked.
Tudom, és köszi! :DDDD nekem jól esik a biztatás a nagy tanácstalanságba. Inkább arra számítok, hogy nega lesz a teszt, de szerintem a saját megnyugtatásom érdekében megcsinálom.
mert, ha esetleg úgy lenne... - és akkor De szép is lenne - akkor holnap már nem veszek be Clost-it!
Az az igazság, hogy reggel nem számoltam rá, hogy elmúlik...:o ezért eszembe nem volt, hogy teszteljek, de holnap mindenkép fogok reggel.
A gáz az, hogy nekem a Clost-it megint szednem kell, ez a második napom, amikor be kell vennem... :S
Asszem, holnap reggel csinálok egy tesztet, de nem fűzök hozzá nagy reményeket!
Szia :)
Sajnos sokat nem tudok segíteni, mert nekem amúgyis rövid a mensim, 2-3 nap, úgyhogy nem tudom, hogy a clostil bekavart-e vagy sem. Tesztet esetleg nem csináltál a biztonság kedvéért? :) Soha nem lehet tudni..
Sziasztok, szép reggelt!
Na hát a hőmérőzésről annyit, hogy nekem nem vált be, meg nekem amúgy sincs türelmem ahhoz, hogy reggelente mérjem a hőmet, s ezt még fel is jegyezzem...
Sok fórumon bolyongtam már, de volt olyan ahol én bíztattam mindenkit, de amikor nekem lett volna szükségem segítségre, vagy akár pár jó szóra a hozzászólásomat érdekes módon átugrották...
Egyébként most van egy kis problémám, hátha tudtok rá valami tanácsot.
hétfőn megjött, de ma reggelre el is múlt. Két napig volt meg... szerintetek a Clost. ennyire bekavarhat?? Olyat hallottam már, hogy lerövidítette a ciklust, na de ennyire??? hogy csak két napig legyen meg úgy, hogy nem görcsölök, nem fáj a hasam??? Tudtok ez ügyben segíteni?? Jó lenne egy két vélemény!
ja igen, még az jutott eszembe, hogy az ovutesztet is használtam, most újra, de régen volt olyan, hogy akkor is pozitív volt, ha utána nem ugrott meg a hő, tehát nem volt ovu. lehet, hogy megvolt a szervezetemben a megfelelő lh hormon, de nem repedt meg a tüsző, vagy meg sem érett, nem tudom. szóval nálam nem jelentette azt, hogy tutira volt is utána ovu.
most gyönyörűen mutatja, amikor kell:) és így nyugodt vagyok.
Köszi, hogy leírtad, igen, valóban segít, ha látom, hogy másnak hogy sikerült. huh, nem lehetett egyszerű neked.
mondjuk én is nagyon rosszul voltam, de én a bromocriptintől. Napi 1 szemet kell szednem azt folyamatosan, (sőt majd ha állapotos leszek akkor is a 3. hónapig), és úgy kezdtem el, hogy először negyed szem, aztán pár nap múlva fél szem, aztán egész. Kb most már hozzászoktam, olyan 50 szemet szedtem már be. A Clostytól meg hőhullámaim vannak és baromi magas testhőm. A choragon tüszőrepesztőtől semmi bajom...
igen, tudom, hogy a nyugalom, meg a "nemgörcsölés" (hú hányszor hallottam már ezt a szót, meg gondolom ti is) nem garantálja a sikert, hiszen az elején így kezdtük:) de: ha stresszelek megemelkedik a prolaktinszint, és az akadályozza az ovut, beágyazódást, vetélést okozhat....:) szóval nem szabad.
ezért én most karácsonyi hangulatban vagyok, és már majdnem mind megvannak az ajándékok, otthonra ami kell, kitaláltam mi lesz a karácsonyi ebéd, ilyenek:)
Na a sírásról meg annyit, hogy képes voltam végig sírni a 40 perces utat hazáig a munkahelyemről, ha megjött!!! Vagy a wc-ülve ha itthon voltam...kiborított! Na meg iszonyat fájt a norcolut miatt!!! REmélem kicsi reményt tud adni nektek az én esetem! Azért is írok ide, mert tudom milyen az ha csak nincs előttem pozitív példa, nekem nem sok volt, viszont az itteni csajok nagyon sokat segítettek, rengeteget buzdítottak, így próbálom én is viszonozni!
Baromi nehéz nem gondolni a témára és nem görcsölni rajta, főleg ha mindenki ezt rágja a füledbe, de sokkal nagyobb rá az esély, hogy sikerüljön, ha nem görcsölsz rajta! Szerintem el kell felejteni a hőmérőzést én csináltam 2 hónapig, nekem csak arra volt jó, hogy elkeserítsen amikor leesett a hőm... Ha érdekel a peteérés akkor vizeltes ovu teszt a legjobb!!! nekem legalábbis ez vált be!
Na meg még egy: találtam egy babás fórumost 3-as ikrei születtek, kb 3 hónaposak lehettek amikor elkezdtem olvasni a naplót! ÉS jó hatással voltak rám!
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- 2010-es babaprojektben reménykedők
- Gyertek, akik októberben nem várják, izguljunk, reménykedjünk együtt!
- 16 hetes 4D ultrahangon 100% fiú...azért reménykedhetek, hogy tévedtek?
- 4 napja kimaradt a mensim, a teszt negatív. Reménykedhetek még?