Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Citromos pirított csirke recept

Citromos pirított csirke recept

A Citromos pirított csirke hozzávalói:
1 egész csirke
1 db citrom
3 dkg vaj
2 ek olaj
1 tk szárított citromfű

bors


A Citromos pirított csirke elkészítési módja:
A csirkét feldaraboljuk,sózzuk,majd forró olajban egyenként lepirítjuk mindkét oldalát a húsdaraboknak. Tűzállótálba szedjük. Rálocsoljuk a citrom levét, a citromhéjról lefejtjük a fehér részt,a héjt apróra vágjuk és rászorjuk a csirkére.Meghintjük borssal,és a citromfűvel,rákockázzuk a vajat.A tálat befedjük,előmelegített sütőben közepes lángon 30-35 fokon sütjük. A tál tetejét levéve ropogósra pirítjuk. Körete rizibizi.


Kategória: Húsételek receptjei


A citromos pirított csirke elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook