Champix, a segítő!! (beszélgetés)
Ne aggódj semmiért, te is hamarosan a nem dohányzók táborába fogsz tartozni!
Sok sikert!
Én is 28 évig cigiztem!
Most kb. 2,5 éve nem 😄
Nagyon büszkelehetsz magadra! GRATULA!
Igaz, én "csak" 24 évig szivtam, de még ma is büszkeséggel tölt el hogy nem dohanyzok, pedig több mint egy féléve szivtam el az utolsószálat.
Sziasztok!
Holnap van a kitűzött napom, az lesz a 12. nap. Az előző napokban már sokkal kevesebbet szívtam.
Ma reggel megpróbáltam a kávét cigi nékül, gond nélkül ment. (eddig 2 kávé és 2 cigi) Gondoltam akkor próbáljuk meg ebédig. Probléma nélkül ment. Eddig ebéd előtt és ebéd után is programozva voltam egy-egy szál cigire, most ezeket is gond nélkül elhagytam. Kezdek büszke lenni magamra 28 év dohányzás után.
Aha, akkor jól van.
Korn, Te szeded még a ch-t?
Gratula!!!
Nem fogod semmivel jobban kivanni mint a harmadik hónapban gyogyszer szedese mellett. Nyugi, en is attól félte mmár előre mi lessz ha mar nem szedem a gyógyszert. Hat semmi nem lett. Február végén fejeztem be a három hónapos kuràt és azóta sincs gond.
De Jimmy, megmondtad, és milyen jól megmondtad! Igazad volt, és kösz a noszogatást, hogy csak legyek türelemmel. Megérte!
A továbbiakban nem tervezek egy slukkot sem, igaz, nem is kívánom, nagyon jól meg vagyok nélküle. A három hónapot mindenképp végig szedem, ugye ha majd leállok a ch-val, nem fogom kívánni?
Nagyon Köszönöm!
Annyira hihetetlen. :)))
Igen, igen, így tovább!!!
Túl vagyok az első füstmentes napomon!!!!!
Alig akarom elhinni! Kibírtam!
Ha 2 hete azt mondja nekem valaki hogy 2 hét múlva egész nap nem fogok rágyújtani, kiröhögtem volna.
" Akarat nélkül, önnmagában a ch nem szoktat le a dohányzásról."
Anno, mikor fölírattam a ch-t, nekem azt mondta a dokim, hogy "Aztán nehogy azt várjam ettől a gyógyszertől, hogy majd kicsavarja a kezemből a cigit. Kell hozzá az én akaraterőm is." Hát mit ne mondjak, kellett is.
"... nem szabad rágörcsölni erre a dologra ..."
olvasd vissza magad :)
mindegy, én drukkolok neked, de arra ne számíts, h nem fogod kívánni a cigit. egy teljesen új élet és viselkedési formát kell megtanulnod, és hiányozni fog a bagó. sok erőt és sikert a holnaphoz!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek vannak őrzőangyalaink (vagy segítő szellemeink)?
- A mai világban miért nem olyan segítőkészek az emberek? És miért olyan agresszívek?
- Miért van ennyi rosszindulatú ember és kevés a segítőkész?
- Teherbeesést segítő "praktikák, fortélyok"
- Talán mégsem halt ki az emberség? Vannak még segítő szándékú emberek.....
- NEM segítő nagymamák