Champix, a segítő!! (beszélgetés)
Szia!Én délután vettem be az első bogyót,volt egy kicsi hányingerem,de azóta gyomor védővel vettem be.
Esténként én is szedek fájdalomcsillapítót,de nem volt azzal se bajom.
A nyudtatóról nem tudok semmit mondani...
Bár olvastam korábbi hozzászólásnál,hogy szedtek ilyet,de én azt tanácsolom,hogy beszélj erről egy dokival biztos,ami biztos.
Sziasztok!:)
Ma van a 8. CH-s napom,az első 1mg-os tabin túl vagyok.Az igazság az,hogy gyomor védővel veszem be,mert az első tabinál én is éreztem hányingert,de mióta így veszem be semmi gond nincs.
Sokan panaszkodtak erre a mellékhatásra én ezt tudom tanácsolni. :)
Kb. 10-11 éve dohányzom,napi 1dobzzal,de ha idegesebb vagyok 2 dobozzal is elmegy.
1 éve vettem észre,hogy csak édes folyadékkal tudok cigizni,akkor gondoltam,hogy ez már nem normális.
De mit tehetnék,gondoltam...ez az átkozott nyavaját így is jó szívni. :(
2 hete kezdtem számolgatni,hogy havonta mennyit költök erre a nyavajára és mondhatni sokkolt a dolog,közben édesanyám is mondott olyan dolgokat,ezzel kapcsolatban,ami eléggé szíven ütött és akkor kezdtem keresgélni az interneten a megoldást és akkor találtam erre a gyógyira és az oldalra.
Másnap megrendeltem,közben olvasgattam a fórumot és még most is.
Annyit tudni kell,hogy édesanyámon kívűl senki nem tudja,hogy szedem,apukám,testvérem és a párom is dohányzik.
Néhány éve volt egy probálkozásom,hogy leteszem,de sajnos nem támogattak a nagy a bagósok,inkább idegesítettek,gondolom így utólag ,,nehogy már sikerüljön neki,, arcokat vágtak.
Most megfogadtam,hogy nem mondom el nekik és anyumat is erre kértem,ő nem dohányzik ezért is támogat ebben is.
Szóval az első négy napon nem éreztem semmit,kissé ideges is voltam,hogy mi lesz,eközben tudatosan elkezdtem csökkenteni a cigi mennyiséget,kissebb-nagyobb sikerekke.
Amikor az 5.naphoz értem éreztem,mintha nem is nagyon kell erőltetnem,egész könnyen túl éltem egy órát is.Ez vicc tudom,de olyan jó érzés volt,aztán teltek a napok és az 1-1.5 doboz cigiből mára már 8-9 szál fogy,úgy hogy órák telenk el,hogy nem jut eszembe a cigi.
Szerintetek ez még sok?
Ma elég érdekes dolog történt.
Meg volt a reggeli szokások ébredés,gyógyi bevétel,kávé,cigi később még egy,aztán a harmadiknál megijedtem,miközben szívtam hányinger jött rám,aztán öklendezni kezdtem a cigitől,rögtön elnyomtam és ledőltem.
Ez már a gyógyszer hatása lenne?
Ne haragudjatok,hogy tele írtam az oldtalt,de jól esett kiírnom magamból ezeket a dolgokat és remélem kapok vászokat a kérdéseimre,megijedtem. :(
Sziasztok!
Én 7.napja szedem a CH-t,ezen az oldalon találtam rá erre a gyógyira és nagyon remélem,hogy segíteni fog.
Az elejétől olovasom a fórumot,így a korábbi írásokból nagyon sok kérdésre választ kaptam,szinte olyan mint egy könyv,nem lehet abba hagyni és ,ami nagyon tetszik és megnyugtató,hogy segítitek egymást,ezért bátorkodtam regisztrálni.
Remélem befogadtok és segítetek nekem ebben az elhatározásban. :)
Üdvözlet mindenkinek !
Ma vagyok három éves leszokott nemdohányzó.
Szia!Úgy látom nagy a hasonlóság köztünk, ezért csak megerősíteni tudlak, hogy kb. 1-2 hónap múlva már elmúlik ez az érzés és csodálkozni fogsz, hogy már nem jut eszedbe mindig a cigi. Én is így éreztem, és azt hittem, hogy sosem fogom tudni letenni örökre, de elértem az 1 évet, amit a családommal együtt meg is ünnepeltem.
Kitartást! Üdv Anikó
2013/10/19 8:00 óta az eltelt dohányzásmentes idő:
2 év, 0 hónap, 12 nap, 8 óra, 29 perc.
A leszokás óta el nem szívott cigaretták száma: 14840 db.
Az így megspórolt költség: 859 157 Ft
Egyéb adatok:
Ezen idő alatt nem füstölt el 14,84 kg. dohányt,
nem szívódott fel a szervezetében 29,68 gramm nikotin,
nem mérgezte magát 89.04 gramm kátránnyal és 74,2 gramm szénmonoxiddal.
Champixel vagy anélkül, kívánom, hogy sikerüljön!
Azért tarthatod velünk a kapcsolatot, ha akarod....
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek vannak őrzőangyalaink (vagy segítő szellemeink)?
- A mai világban miért nem olyan segítőkészek az emberek? És miért olyan agresszívek?
- Miért van ennyi rosszindulatú ember és kevés a segítőkész?
- Teherbeesést segítő "praktikák, fortélyok"
- Talán mégsem halt ki az emberség? Vannak még segítő szándékú emberek.....
- NEM segítő nagymamák