Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Champix, a segítő!! fórum

Champix, a segítő!! (beszélgetés)

❮❮ ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... ❯❯
8267. Aryana (válaszként erre: 8266. - Hamarka)
2017. ápr. 22. 20:27

Az elején én is határozott voltam, de annak ellenére, hogy nem esett jól a cigi erőltettem, mert nehogy már ne használjam ki azt a pár napot, mielőtt leteszem :) Én is izgultam a kitűzött napom előtt, de reggeltől úgy indultam, hogy nem szívom. Nem bírtam ki... Sajnáltam, hogy nem sikerült, de folyamatosan mantráztam magamban, hogy én le akarok szokni. Aztán úgy gondoltam, ha mégsem sikerül, akkor hagyom és egy kis idő múlva újra kezdem majd...

Ma reggel mégis sikerült!

Tényleg nagyon euforikus érzés, amikor abbahagyod az első nap, mert nagyon gyakran rácsodálkozol magadra, hogy nem cigizel :)

Sikerülni fog! Ha nekem ment, akkor menni fog neked is!

8266. Hamarka (válaszként erre: 8265. - Aryana)
2017. ápr. 22. 20:08

Köszönöm a szurkolást, nagyon rám fér.

Eddig nagyon határozott voltam, azt gondoltam, hogy símán menni fog.

Most hogy már csak egy dohányzós napom van, már kicsit elbizonytalanodtam.

Már nem esik jól a cigi ha szívom, de nagyon rá akarok mégis gyújtani. Ma eddig 4 szálat szívtam.

Én szedem az 1 mg-osat, naponta kétszer, ettől jó erős hányingerem van.

Ráadásul hízni sem akarok, ezért enni sem eszem jelenleg sokat, úgyhogy a kaját is kívánom.

Remélem minden javulni fog, és talán sikerül.

8265. Aryana
2017. ápr. 22. 18:19

Azért azt leírom, hogy elrontottam a gyógyszer szedését, lehet, hogy már egy héttel előbb is letettem volna. Az orvos, amikor felírta azt mondta, hogy naponta csak 1 szemet szedjek. És hát én szót fogadtam. Az első 9 napon csak reggel 1 szem 0,5 mg-ot szedtem. Bár voltak napok, amikor kemény volt még ilyen kis mennyiségnél is a mellékhatás, de úgy tűnik hozzá szoktam és nem értem el eredményt. A 10. naptól elkezdtem a reggel és este 0,5 mg-ot szedni, de már semmit nem határozott. Vígan szívtam a cigarettát, bár nem élveztem és fele annyit, de szívtam. Az 1 mg-os tablettától nagyon féltem, mert a 0,5-től is volt mellékhatás, de mivel mindenképpen le akartam tenni a cigit ezért ma reggel lesz, ami lesz alapon bevettem az 1 mg-ot és nem is gyújtottam rá! Semmi mellékhatás: O

Most ugye, úgy, mint sokan mások izgulok, hogy ez így is maradjon.

Azért írtam le a történetet, hogy esetleg más leszokni vágyó okuljon, hogy az előírás szerint kell szedni az eredmény érdekében.

uzsika, Hamarka!

Szurkolok nektek!

8264. Aryana
2017. ápr. 22. 18:00

Sziasztok!

Ma van az 1. füstmentes napom!

Egy nappal elcsúsztam, tegnap a 14. napon akartam letenni, de nem sikerült így ma a 15. napon lettem mentes.

Egyáltalán nem hiányzik, fantasztikus!

Sokkal jobban érzem magam már most is.

Most értettem meg igazán, hogy miért írja azt minden leszokó, hogy "ez hihetetlen"! :D

8263. Hamarka (válaszként erre: 8262. - 14672fd2e5)
2017. ápr. 22. 17:01

Szia.

Nekem a 10 napom van, én hétfőn teszem le.

Mióta szedem a ch-t 3-5 szál cigit szívok, előtte 12 körül elment egy nap.

Nekem a környezetemben szinte senki nem dohányzó, ezért talán kisebb lesz a kísértés.

2017. ápr. 22. 15:02

Sziasztok!

Ma van a 11. napom,és még mindig cigizek:(

Nem tudom mi lesz.

Aryana te hogy állsz?

Hamarka?

gratula miden leszokónak ,én is szeretnék már ott tartani,de egyelőre hihetetlenek tűnik.

8261. Rockyy
2017. ápr. 22. 10:57

2016/04/22 10:00 óta az eltelt dohányzásmentes idő:

1 év, 0 hónap, 0 nap, 0 óra, 54 perc.

A leszokás óta el nem szívott cigaretták száma: 14600 db.

Hihetetlen de igaz :-) :-)

Kitartást mindenkinek

2017. ápr. 21. 23:06
Meglepő mekkora regényeket tudok produkálni:-) mintha csak tegnap kezdtem volna a cht is :-) kicsit későn vettem be a mai bogyót igazából nem is hiányzott nem is tudom miért szedtem be. Kicsit spórolnék... Rémálmok kerüljetek!!!:-)
2017. ápr. 21. 23:04
Szép estét minden leszokottnak leszokni vágyónak!:-) lassan feleslegesnek érzem a ch-t mert több nap is elfelelejtettem belőle beszedni... (Mondhatni össze vissza szedem már csak... Amikor beszedem akkorsem egy időben... Sőt...) nem merem kijelenteni hogy már leszokottnak tekintem magam 33nap után, lehet csak azért érzem magam így mert a bogyó blokkolja a nikotinreceptorom:-) ha abbahagynám a bogyót ilyen hamar, kiürülne aztán biztos megint elvonási tüneteim lennének... Bár kitudja... A kúrámból már nincs sok hátra... Van egy kezdő bontatlancsomag amit a gyógyszerről való fokozatos leállásához tartogatok higy ne vonjam meg hirtelen a cht magamtól... Ja még egy hír amit "megspóroltam" majdnem 30ezer reménykedem nem a rendőrségen kötnek ki. Drága fotót készítettek...:-( a fene a mindenem csak ezt ússzam meg!! :-) ;-) :-(
8258. kuli57 (válaszként erre: 8255. - Aryana)
2017. ápr. 21. 08:23
Sziasztok !Mellekhatasokra ne gondoljatok, mert megeri az egy honapot atveszelni es utana szabadnak lenni egy eletre !En most is azt mondom, hogy imadtam cigizni, negy eve nem szivom !Kerjetek a parotok segitseget ,nem szamitott, hogy nincs ebed , ha ugy ereztem bicikliztem orakon at , kikerekeztem a folyopartra ,leultem egy padra es neztem a vizet, megnyugtato volt ! Szamitogepeztem nagyon sokat ,igy lefoglaltam magam . Imadok olvasni, de akkor nem ment .Egy ejszakai almombol regenyt lehetett volna irni, annyi baromsagot osszealmodtam !Most alomnak tunik az egesz leszokas, mintha nem is en lettem volna , de SIKERULT ,a reggeli harom szal cigit is letenni a kaveval + egy csomagot naponta ! Bizzatok !!!
8257. Aryana (válaszként erre: 8256. - 474d595084)
2017. ápr. 20. 15:28
Gratulálok!
2017. ápr. 20. 14:43
32. nap :-) ezt még magam sem hiszem el! Köszönöm neked ch :-) nekem lettél kitalálva!
8255. Aryana (válaszként erre: 8254. - Sheffield dave)
2017. ápr. 19. 22:20

Szia! De jó ezt olvasni! Gratulálok!

Már nagyon várom a pénteket :) Köszi, hogy jelentkeztél, a támogatást, jó kívánságot! Minden sikertörténet olvasásakor annyira átélem más örömét, hogy leszokott, mintha velem történne :D

Nemsokára...

8254. Sheffield dave (válaszként erre: 8253. - Aryana)
2017. ápr. 19. 20:27
Szia!Mióta letettem a cigit(18.nap)nem gyújtottam rá:-)Azt mondom könnyen megy de nem mondom h néha nem jut eszembe de tud az ember nemet mondani!Kivánom nektek is hogy èrezzètek a leszokás pillanatait mert én jelen pillanatban imádok élni!!!Örülök h sikerül;-)
8253. Aryana
2017. ápr. 19. 15:31

Hamarka:

Én 26 évig cigiztem, 12-15 szál/nap.

Pénteket jelöltem ki (14. gyógyszeres napom).

uzsika: mi újság? cigizel még?

ha jól számolom ez a 9. napod...

többiek?

Sheffield dave? sikerült a leszokás véglegesen?

kiki.sved?

8252. Hamarka (válaszként erre: 8251. - Aryana)
2017. ápr. 18. 16:51

28 éve, kB. 3 naponta ment el 2 doboz cigi.

A kitűzött idöpont a hétfő. A hétvégét nem mertem bevállalni, itthon nehezebb kibírnom hogy ne gyűjtsük rá.

8251. Aryana (válaszként erre: 8250. - Hamarka)
2017. ápr. 18. 16:34

Szia!

Nekem is jobb, ami a mellékhatásokat illeti.

Mióta dohányzol? Van már kitűzött napod?

8250. Hamarka
2017. ápr. 18. 15:24

Sziasztok. Köszönöm a tanácsokat, kicsit enyhültek a mellékhatások. Ma már elviselhető.

Mindenképpen kitartok, le akarok szokni...sikerülni fog.

Még dohányzom, de csak pár szálat egy nap. A reggeli kávétól tartok kissé.

8249. Aryana
2017. ápr. 18. 12:18

Hajrá uzsika! Sikerülni fog!

Hamarka:

tanácsot nem tudok adni, hogy meddig fognak tartani a mellékhatások, mindenkinél máshogy hat ez a gyógyszer. Van akinek egyáltalán semmi nem jelentkezik, másoknál (nálam is, sajnos) ilyen-olyan mellékhatások vannak. Én ennek ellenére kitartok, elviselem.

Esetleg olvass vissza a fórumban, hátha segít...

2017. ápr. 18. 06:38

Sziasztok!

Ma vettem be az első 1mg-at.

Most azt találtam ki,hogy nem veszek több cigit.Van itthon kb másfél dobozzal.Utána megpróbálom,kibirom e cigi nélkül.

Aryana akkor te haladsz ügyesen.Szépen ezt is elfogod hagyni.

kiki.sved köszi hogy még itt vagy és segítesz.

hamarka te hogy vagy?

8247. Aryana (válaszként erre: 8241. - 474d595084)
2017. ápr. 17. 18:25

Szia!

Remélem ezen a héten meglesz az első füstmentes napom. Az előző hsz-ban olvashatod, hogy mi a problémám. Folyamatosan olvasom vissza a fórumot, elejétől és másoknál is előfordult ilyen mellékhatás. Ennek ellenére sikerült a leszokás. Ma megpróbálom az esti 0,5 mg-ot is. Nagyon nehéz így, lehet a sima leszokásnál is csak ezeket a tüneteket kellett volna elviselnem gyógyszer nélkül.

8246. Aryana (válaszként erre: 8243. - 14672fd2e5)
2017. ápr. 17. 17:02

Szia!

Nem jelöltem ki napot. 8-14 napok közül valamelyik :)Ma a 10. gyógyszeres napom, tegnap már kevesebbet cigiztem, ma pedig már fele annyit, mint szoktam.

Pénteken van a 14. nap, ha addig nem sikerül, akkor azt kijelölöm:)

Hozzáteszem, hogy nem az előírás szerit szedem a gyógyszert. Sajnos annyira megvisel a mellékhatása (konkrétan, hogy nagyon feszült, ideges vagyok tőle és mellé iszonyú álmos), hogy csütörtökön azon gondolkodtam, hogy nem szedem tovább. Az a nap volt a mélypont, mert zombi voltam egész nap, de nagyon. Kihatással van az egész napomra, a munkámra :( Csak reggel 0,5 mg-ot szedek már 10 napja.

Arra gondoltam, hogy ma este beveszek még 0,5 mg-ot. Viszont lehet kell mellé valami nyugtató, mert holnap már munka van és félek, hogy hogyan fogok zombiként dolgozni:( A hatása így is érződik, csak esetleg így lassabban.

8245. 474d595084 (válaszként erre: 8244. - Hamarka)
2017. ápr. 16. 23:42
Szia! Az esti gyógyszered inkább délután vedd be :-)
8244. Hamarka
2017. ápr. 16. 21:18

Sziasztok. Én új vagyok itt, 3 napja kezdtem el a gyógyszert szedni.

Nálam a mellékhatások már most jelentkeztek, szédülés, hányinger, éjszakai nem alvás...

Tudtok abban tanácsot adni hogy ezek meddig fognak tartani? Éjszaka már odáig jutottam,hogy nem szedem többé a gyógyszert.

Köszönöm ha válaszotok.

8243. 14672fd2e5 (válaszként erre: 8240. - Aryana)
2017. ápr. 16. 18:06

Szia!

Hát.... nekem az a tervem,hogy majd a 8.vagy a 9.naptól nem tudok cigizni:))

Most viccen kivúl többen írták.

De ha kellek én is a leszokáshoz akkor az utolsó nap lesz az

Tuti.

Te jelöltél ki napot?

8242. 474d595084 (válaszként erre: 8239. - 14672fd2e5)
2017. ápr. 15. 22:42
Szia az emelt dózisnál az 1mg-nál csökkenni fog a "hű de rágyújtanék" érzés. A megszokás csábításának ne engedj! :-) én fehér davidoffot szívtam, az 0,1es cigi volt, elég gyenge :-) majd meglátod milyen lesz a második hét! Ne kételkedj a bogyóban és magadban sem! Én is ezt tettem és felesleges volt!
2017. ápr. 15. 22:38
Aryana! :-) Valóban furcsa, hogy ha az ember elhiszi magáról, hogy "letettem a cigit". Én is kételkedtem magamban meg a chban is, megtörtént az amire soha életemben nem számítottam! :-) sikerülni fog neked is! Ha nincs megvonási tünet, megszokásból ne gyújts rá! :-) hidd el, menni fog! Holnap leszek 1hónapja füstmentes, hála a bogyónak! :-) várom hogy írd az első füstmentes napod! Sok sikert!
8240. Aryana (válaszként erre: 8239. - 14672fd2e5)
2017. ápr. 15. 18:15

Szia!

Ma van a 8. napom. Én elejétől kezdve cigizek ugyanúgy. Érdekes érzéseim vannak: egyrészt érzem, hogy bármelyik naptól le tudok szokni simán, mert nem úgy cigizek már, hogy úristen megőrülök érte. Másrészt viszont vannak olyan gondolataim, hogy biztos, hogy sikerülni fog? Mi lesz, ha olyan helyzetbe kerülök, hogy valami miatt ideges leszek, akkor ismét rágyújtok majd? Áááá

Lefoglalom magam és nem agyalok ezeken folyamatosan meg olvasom vissza a fórumot is és nem győzök rácsodálkozni a sok sikertörténetre, akik leszoktak és saját magukon csodálkoznak, hogy sikerült :D

Van már kitűzött napod?

2017. ápr. 15. 13:17

Sziasztok!

Ma az 5.napomál tartok.Megint annyit szívok mint az elején.Viszont most erősebb cigit vettem és ennek teljesen más az íze.

Hát ennyi röviden.

Aryana?

8238. 474d595084 (válaszként erre: 8236. - Aryana)
2017. ápr. 14. 23:04
Ne izgulj!:-)
❮❮ ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook