Champix, a segítő!! (beszélgetés)
Az elején én is határozott voltam, de annak ellenére, hogy nem esett jól a cigi erőltettem, mert nehogy már ne használjam ki azt a pár napot, mielőtt leteszem :) Én is izgultam a kitűzött napom előtt, de reggeltől úgy indultam, hogy nem szívom. Nem bírtam ki... Sajnáltam, hogy nem sikerült, de folyamatosan mantráztam magamban, hogy én le akarok szokni. Aztán úgy gondoltam, ha mégsem sikerül, akkor hagyom és egy kis idő múlva újra kezdem majd...
Ma reggel mégis sikerült!
Tényleg nagyon euforikus érzés, amikor abbahagyod az első nap, mert nagyon gyakran rácsodálkozol magadra, hogy nem cigizel :)
Sikerülni fog! Ha nekem ment, akkor menni fog neked is!
Köszönöm a szurkolást, nagyon rám fér.
Eddig nagyon határozott voltam, azt gondoltam, hogy símán menni fog.
Most hogy már csak egy dohányzós napom van, már kicsit elbizonytalanodtam.
Már nem esik jól a cigi ha szívom, de nagyon rá akarok mégis gyújtani. Ma eddig 4 szálat szívtam.
Én szedem az 1 mg-osat, naponta kétszer, ettől jó erős hányingerem van.
Ráadásul hízni sem akarok, ezért enni sem eszem jelenleg sokat, úgyhogy a kaját is kívánom.
Remélem minden javulni fog, és talán sikerül.
Azért azt leírom, hogy elrontottam a gyógyszer szedését, lehet, hogy már egy héttel előbb is letettem volna. Az orvos, amikor felírta azt mondta, hogy naponta csak 1 szemet szedjek. És hát én szót fogadtam. Az első 9 napon csak reggel 1 szem 0,5 mg-ot szedtem. Bár voltak napok, amikor kemény volt még ilyen kis mennyiségnél is a mellékhatás, de úgy tűnik hozzá szoktam és nem értem el eredményt. A 10. naptól elkezdtem a reggel és este 0,5 mg-ot szedni, de már semmit nem határozott. Vígan szívtam a cigarettát, bár nem élveztem és fele annyit, de szívtam. Az 1 mg-os tablettától nagyon féltem, mert a 0,5-től is volt mellékhatás, de mivel mindenképpen le akartam tenni a cigit ezért ma reggel lesz, ami lesz alapon bevettem az 1 mg-ot és nem is gyújtottam rá! Semmi mellékhatás: O
Most ugye, úgy, mint sokan mások izgulok, hogy ez így is maradjon.
Azért írtam le a történetet, hogy esetleg más leszokni vágyó okuljon, hogy az előírás szerint kell szedni az eredmény érdekében.
uzsika, Hamarka!
Szurkolok nektek!
Sziasztok!
Ma van az 1. füstmentes napom!
Egy nappal elcsúsztam, tegnap a 14. napon akartam letenni, de nem sikerült így ma a 15. napon lettem mentes.
Egyáltalán nem hiányzik, fantasztikus!
Sokkal jobban érzem magam már most is.
Most értettem meg igazán, hogy miért írja azt minden leszokó, hogy "ez hihetetlen"! :D
Szia.
Nekem a 10 napom van, én hétfőn teszem le.
Mióta szedem a ch-t 3-5 szál cigit szívok, előtte 12 körül elment egy nap.
Nekem a környezetemben szinte senki nem dohányzó, ezért talán kisebb lesz a kísértés.
Sziasztok!
Ma van a 11. napom,és még mindig cigizek:(
Nem tudom mi lesz.
Aryana te hogy állsz?
Hamarka?
gratula miden leszokónak ,én is szeretnék már ott tartani,de egyelőre hihetetlenek tűnik.
2016/04/22 10:00 óta az eltelt dohányzásmentes idő:
1 év, 0 hónap, 0 nap, 0 óra, 54 perc.
A leszokás óta el nem szívott cigaretták száma: 14600 db.
Hihetetlen de igaz :-) :-)
Kitartást mindenkinek
Szia! De jó ezt olvasni! Gratulálok!
Már nagyon várom a pénteket :) Köszi, hogy jelentkeztél, a támogatást, jó kívánságot! Minden sikertörténet olvasásakor annyira átélem más örömét, hogy leszokott, mintha velem történne :D
Nemsokára...
Hamarka:
Én 26 évig cigiztem, 12-15 szál/nap.
Pénteket jelöltem ki (14. gyógyszeres napom).
uzsika: mi újság? cigizel még?
ha jól számolom ez a 9. napod...
többiek?
Sheffield dave? sikerült a leszokás véglegesen?
kiki.sved?
28 éve, kB. 3 naponta ment el 2 doboz cigi.
A kitűzött idöpont a hétfő. A hétvégét nem mertem bevállalni, itthon nehezebb kibírnom hogy ne gyűjtsük rá.
Szia!
Nekem is jobb, ami a mellékhatásokat illeti.
Mióta dohányzol? Van már kitűzött napod?
Sziasztok. Köszönöm a tanácsokat, kicsit enyhültek a mellékhatások. Ma már elviselhető.
Mindenképpen kitartok, le akarok szokni...sikerülni fog.
Még dohányzom, de csak pár szálat egy nap. A reggeli kávétól tartok kissé.
Hajrá uzsika! Sikerülni fog!
Hamarka:
tanácsot nem tudok adni, hogy meddig fognak tartani a mellékhatások, mindenkinél máshogy hat ez a gyógyszer. Van akinek egyáltalán semmi nem jelentkezik, másoknál (nálam is, sajnos) ilyen-olyan mellékhatások vannak. Én ennek ellenére kitartok, elviselem.
Esetleg olvass vissza a fórumban, hátha segít...
Sziasztok!
Ma vettem be az első 1mg-at.
Most azt találtam ki,hogy nem veszek több cigit.Van itthon kb másfél dobozzal.Utána megpróbálom,kibirom e cigi nélkül.
Aryana akkor te haladsz ügyesen.Szépen ezt is elfogod hagyni.
kiki.sved köszi hogy még itt vagy és segítesz.
hamarka te hogy vagy?
Szia!
Remélem ezen a héten meglesz az első füstmentes napom. Az előző hsz-ban olvashatod, hogy mi a problémám. Folyamatosan olvasom vissza a fórumot, elejétől és másoknál is előfordult ilyen mellékhatás. Ennek ellenére sikerült a leszokás. Ma megpróbálom az esti 0,5 mg-ot is. Nagyon nehéz így, lehet a sima leszokásnál is csak ezeket a tüneteket kellett volna elviselnem gyógyszer nélkül.
Szia!
Nem jelöltem ki napot. 8-14 napok közül valamelyik :)Ma a 10. gyógyszeres napom, tegnap már kevesebbet cigiztem, ma pedig már fele annyit, mint szoktam.
Pénteken van a 14. nap, ha addig nem sikerül, akkor azt kijelölöm:)
Hozzáteszem, hogy nem az előírás szerit szedem a gyógyszert. Sajnos annyira megvisel a mellékhatása (konkrétan, hogy nagyon feszült, ideges vagyok tőle és mellé iszonyú álmos), hogy csütörtökön azon gondolkodtam, hogy nem szedem tovább. Az a nap volt a mélypont, mert zombi voltam egész nap, de nagyon. Kihatással van az egész napomra, a munkámra :( Csak reggel 0,5 mg-ot szedek már 10 napja.
Arra gondoltam, hogy ma este beveszek még 0,5 mg-ot. Viszont lehet kell mellé valami nyugtató, mert holnap már munka van és félek, hogy hogyan fogok zombiként dolgozni:( A hatása így is érződik, csak esetleg így lassabban.
Sziasztok. Én új vagyok itt, 3 napja kezdtem el a gyógyszert szedni.
Nálam a mellékhatások már most jelentkeztek, szédülés, hányinger, éjszakai nem alvás...
Tudtok abban tanácsot adni hogy ezek meddig fognak tartani? Éjszaka már odáig jutottam,hogy nem szedem többé a gyógyszert.
Köszönöm ha válaszotok.
Szia!
Hát.... nekem az a tervem,hogy majd a 8.vagy a 9.naptól nem tudok cigizni:))
Most viccen kivúl többen írták.
De ha kellek én is a leszokáshoz akkor az utolsó nap lesz az
Tuti.
Te jelöltél ki napot?
Szia!
Ma van a 8. napom. Én elejétől kezdve cigizek ugyanúgy. Érdekes érzéseim vannak: egyrészt érzem, hogy bármelyik naptól le tudok szokni simán, mert nem úgy cigizek már, hogy úristen megőrülök érte. Másrészt viszont vannak olyan gondolataim, hogy biztos, hogy sikerülni fog? Mi lesz, ha olyan helyzetbe kerülök, hogy valami miatt ideges leszek, akkor ismét rágyújtok majd? Áááá
Lefoglalom magam és nem agyalok ezeken folyamatosan meg olvasom vissza a fórumot is és nem győzök rácsodálkozni a sok sikertörténetre, akik leszoktak és saját magukon csodálkoznak, hogy sikerült :D
Van már kitűzött napod?
Sziasztok!
Ma az 5.napomál tartok.Megint annyit szívok mint az elején.Viszont most erősebb cigit vettem és ennek teljesen más az íze.
Hát ennyi röviden.
Aryana?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek vannak őrzőangyalaink (vagy segítő szellemeink)?
- A mai világban miért nem olyan segítőkészek az emberek? És miért olyan agresszívek?
- Miért van ennyi rosszindulatú ember és kevés a segítőkész?
- Teherbeesést segítő "praktikák, fortélyok"
- Talán mégsem halt ki az emberség? Vannak még segítő szándékú emberek.....
- NEM segítő nagymamák