Champix, a segítő!! (beszélgetés)
Ott csinálták a kutatást.
A másik dolgot, hogy hogy reagálnám le? Hát úgy, hogy igyon ha akar, attól az én májam nem megy tönkre tőlem drogozhat is attól sem az én vénám fáj. Értem mit szeretnél ezzel mondani, de ez már nagyon ki van hegyezve. Akkor a pénzt is betilthatnák, azért is öltek már. :)
Sziasztok!
Túl vagyok a 10. cigimentes napon.Éjszakás vagyok az egyik budai kórházban, elég húzós menet volt a mostani, párszor rám is tört, hogy de jó lenne kimenni, csak 1 slukkra....De nem tettem, hiszen nincs is mire :-)
Ma megvettem a Kodzu capsulát...Elvileg már csak 3 szem 1mg-os CH-van, gondoltam átállok arra...
Erre az éjszaka kaptam egy beteget, akiről kiderült, hogy tüdőgyógyász fődoki, it Budán, szóba került a CH is, büszkén meséltem neki, hogy letettem vele a cigit és tervezem a Kodzu-t. Erre azt mondta, hogy azt tegyem el, és ő holnap a feleségével behozat nekem 3 hónapra elegendő CH-t, csak csináljam végig a kúrát!:-) Nah ez most jól jött! Lesz CH-m az egész kúrára, plusz 3 hónapra elegendő Kodzu :-) Esélytelen a visszaszokás, rendesen betáraztam! :-)
Én megnéztem.Sajnos ez jött elő:
A keresett oldal nem található! (404 hiba)
A nikotin a szervezetből 2 nap alatt ürül ki/bomlik le!
...de a függőség szempontjából lényegtelen, mivel a függőség oka, NEM a nikotin!
Soha nem álmodtál még?De furcsa.Én sokszor álmodom,és szeretem is.De te még tényleg soha?
Amikor a CH-t szedtem,na akkor meg olyan volt,mintha az egész éjszaka,megállás nélkül álmodtam volna.
Szia Neked is!:)
Nem sok időm van mostanában azért nem írtam..de minden nap olvaslak benneteket!:)
...Köszi!Az a pici baba is a tied?..ha igen most mekkora?..az a szivaros képed nagyon ott van!:)))
Gratula!!!:))...ismerős..de még mennyire h ismerős!!..de kezdem elhinni h az idő előrehaladtával tényleg könnyebb!..kitartás!:)
Szia Jimmy!
Köszi..megpróbálom h így maradjon továbbra is!:)
Neked is szép napot!:)
Köszi!..igen a családomra mindig számíthattam,most ezekben az idegbeteg időkben is mellettem állnak!
Én is nagyon bízok benne h a nehezén már túl vagyunk..Neked is sok kitartást a füstmentes napokhoz!:)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek vannak őrzőangyalaink (vagy segítő szellemeink)?
- A mai világban miért nem olyan segítőkészek az emberek? És miért olyan agresszívek?
- Miért van ennyi rosszindulatú ember és kevés a segítőkész?
- Teherbeesést segítő "praktikák, fortélyok"
- Talán mégsem halt ki az emberség? Vannak még segítő szándékú emberek.....
- NEM segítő nagymamák