Champix, a segítő!! (beszélgetés)
Köszönöm szépen.
Én is büszke vagyok magamra.Ez tipikusan az a helyzet,amikor elbukhatunk.Ezek után még jobban hiszek magamban.
Szia. Fogadd őszinte részvétem.
Nagyon ügyes vagy nem nyúltál a cigiért! Gratulálok!
Zso69!
Engem is kerülget,hiába zavarom el,visszajön :)
De nem engedek neki.
Én is azt hittem hogy már túl vagyok a nehezén,és kiderült hogy nem.........De harcolok!!!!!!!
jimmy? Jobban vagy már?
Sziasztok!
A regebbieket kerdezem,hogy el mult 4 honapja hogy nem cigizek, es most vagy harom napja ugy dolgozik a kisordog, az agyamban mint az jar, amugy nincs gond mert nem gyujtottam ra es nem is akarok csak zavar, es az erdekel hogy mas is volt igy ennyi ido utan?
Őszinte részvétem! :-(
Neked meg gratu, mert nem hagytad magad a cigidémonnak!
Győztes vagy, amikor vesztes is vagy!
Köszi Adlene!Igen,így is elég végigkínlódni,ezt a rohadt influenzát.Ráadásul,most délután elkapta a párom is.Fekszik egyfolytában azóta.A gyerekek megvannak...
Fogadd őszinte részvétem Adlene!
Jobbulást,Jimmy!Jópár napja beteg vagy már..Gondold el,milyen lenne ezt most dohányosként végigcsinálni.
Én megmérettettem a héten.Csütörtökön meghalt a nagymamám...és nem tagadom,hogy szinte azonnal a cigi kellett volna,fájdalomcsillapításnak,kapaszkodónak?Nem is tudom.Hülye régi berögzülés lehetett.Persze nem gyújtottam rá,nem valódi vágy volt,hanem inkább azonnali reakció.Pár nap múlva 5 hónapja nem szívom.
a görögdinnye... bedobálod a vízbe és kijönnek vizelni,akkor csak összefogdosod őket.
De fáj a torkom....
Helló.
Várlak,várlak,még mindig várlak:)))
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek vannak őrzőangyalaink (vagy segítő szellemeink)?
- A mai világban miért nem olyan segítőkészek az emberek? És miért olyan agresszívek?
- Miért van ennyi rosszindulatú ember és kevés a segítőkész?
- Teherbeesést segítő "praktikák, fortélyok"
- Talán mégsem halt ki az emberség? Vannak még segítő szándékú emberek.....
- NEM segítő nagymamák