Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Champix, a segítő!! fórum

Champix, a segítő!! (beszélgetés)

4247. aa547abf05 (válaszként erre: 4245. - Darkangel69)
2013. febr. 17. 14:32
Értem. Csak, kitünt az a sor.
2013. febr. 17. 14:23

Szóval jól sikerült a buli cigi nélkül. Csak annyira hiányzott, mint máskor, bármikor. Jól megvoltam nélküle, semmi sóvárgás, vagy "bűnös gondolat". Még vagy kétszer ki is kísértem a barátnőmet az erkélyre....a csudába! Nekem még mindíg nem büdös a cigi.

Adlene! Milyen igazad volt! Kicsit kétkedve olvastam az írásod tegnap, és most én is szembesültem vele, hogy ha nem cigizek, nem hat annyira a pia. Ja, és reggel nem voltam beteg. Újabb pozitív dolgok, ami megerősít abban, hogy mennyivel jobb cigi nélkül!

4245. darkangel69 (válaszként erre: 4237. - Aa547abf05)
2013. febr. 17. 14:13
Tényleg nekünk semmi bajunk nem volt egymással, nem is lesz remélem.....általánosságban értettem a dobálózást. Pl. arra, hogy befejezhetnétek már ezt a vitát, Berzerker elment (bár szerintem más néven a háttérből szemmel vagyunk tartva), az ő döntése volt.
2013. febr. 17. 14:12
Osszuk,meg gondolatainkat, tapasztalatainkat, kérdésünket, champixal kapcsolatban . Beszéljük meg hogyan lehet teljes életet élni a cigi nélkül a champix után ! Mert a hosszútávú vagy végleges leszokási arány a gyógyszernél egy év után csupán 22% Vágjunk, bele NYITOTTAN az új életünkbe ! Olyan, hozzászólókat várok aki, most fontolgatja a gyógyszer szedését, már szedi a gyógyszert, és olyanokat is aki rég nem dohányzik már,de hajlandó tanácsaival, tapasztalataival segíteni az elszánt leszokókon.
2013. febr. 17. 14:11
CHAMPIX, ÉLET CIGI NÉLKÜL, ÉS ÉLET A CHAMPIX UTÁN !
4242. jimmy200
2013. febr. 17. 13:42

Persze engem lehet sértegetni!!Én aztán,nem számítok semmibe igaz??Leminősítesz engem,te??

Jaaa,most írhatnám,én írtam neked az első bíztató szavakat,emlékszem amikor elkezdted.Mert elment a szent Berzerkered,az fáj neked!Mint az Istenre,úgy nézel fel rá....

4241. aa547abf05 (válaszként erre: 4240. - Jimmy200)
2013. febr. 17. 13:36
Bocs jimmy200. Veled, nem állok le, vitázni. Téged, nem tartalak, vitapartnernek. Mondhatnám, nem ütöm meg a mércéd! Szevasz.
4240. jimmy200 (válaszként erre: 4231. - Aa547abf05)
2013. febr. 17. 13:24
????Húúú,de magasröptű.......
4239. jimmy200
2013. febr. 17. 13:01

Miért ezzel,fórummal mi a baj????

Valaki eltiposta????

2013. febr. 17. 12:31

Úgy döntöttem. Elkezdek egy új fórumot.Olyan ,címmel ami nem csak a champix-hez kapcsolódik. Meg fogom hívni oda Berzerkert-is . Remélem elválalja, és úra regisztrál. Címe:

"CHAMPIX,ÉLET CIGI NÉLKÜL,ÉS ÉLET A CHAMPIX UTÁN!"

Aki szeretné ott is, megosztani tapasztalatait, gondolatait. Szeretettel várom.

4237. aa547abf05 (válaszként erre: 4232. - Darkangel69)
2013. febr. 16. 20:26
Veled, én még nem dobálóztam. Miért írod ezt ?
2013. febr. 16. 19:41

Sziasztok!

Szomorú hírrel kezdem nektek...A barátaim, akikkel belevágtunk a leszokásba, nagyon úgy néz ki, hogy elbuknak.

Igaz nekik nem a teljes elhagyás volt a cél, hanem a heti max. 1 dobozzal kettőjüknek....De valahol elakadtak és azt láttam ma délelőtt, hogy el is vesztek.

Újra kint álltunk a kertünkbe, mert jó idő volt és füstöltek.

Üvölteni tudtam volna...

De emellett viszont magamra nagyon büszke vagyok. Végig csináltam a kúrát, még 3 hét van vissza és több apró buktatós-szitun túl vagyok. Győzött a testem az agyam felett!

Boldog vagyok, hogy kikerültem a "rabságból"

4235. darkangel69 (válaszként erre: 4234. - Jegermeister)
2013. febr. 16. 18:31

Köszönöm!:)

Biztos, hogy nekem sem fog gondot okozni. Sőt! Ahogy mondod, nem kell kimenni rágyújtani. Ez is milyen jó már.

4234. jegermeister (válaszként erre: 4226. - Darkangel69)
2013. febr. 16. 18:17

De jó neked,igazi buliba mész,érezd jól magad!

Nálam,a pia nem okoz gondot,sőt most már,hogy a bagósok ki vannak tiltva,a szórakozó helyekről,még élvezem is,hogy nem kell kimennem bagózni.

JÓ szórakozást!!

4233. Greensleeves (válaszként erre: 4194. - Adlene)
2013. febr. 16. 17:54
Itt vagyok és minden ok. Kellemes hétvégét és jó szórakozást kívánok minden kedves kollégának !
4232. darkangel69 (válaszként erre: 4231. - Aa547abf05)
2013. febr. 16. 12:59

Látod Tiszakeszi! Ez is egy vélemény, és tiszteletben tartom, nem akarom az én módszeremet rád erőltetni.

Én sem szenvedek, bár az igaz, hogy önmegtartóztatást végzek a cigi Miatt. DE! Ez nekem jó így, mert legalább tudom azt, milyen nagy dolgot viszek véghez, és még büszkébb vagyok magamra.

Ugye, hogy el tudjuk fogadni egymás véleményét dobálózás nélkül?

4231. aa547abf05 (válaszként erre: 4225. - 1kutya)
2013. febr. 16. 12:50

Én téged, egy nagyon erős akarattal,bíró embernek tudlak elképzelni. Mert,(Az én véleményem az,) te nem a technikád miatt szoktál le a cigiről. Hanem a rossz technikád ellenére. És itt jelezném Darkangel69-nek is, hogy nagyon-sokan leszoknak valamilyen módszerrel. ti is leszoktatok. De nem mindegy milyen,minőségben éljük tovább az életünk. Célzok itt arra: Kell e megtartóztatni magunkat? vagy nem. Én végig jártam azt az utat is... Tudok egy jobbat. Ott sem tilos, kívánni még egy-egy slukkot. Máskülönben mi mást kéne kiirtani? És ha ez is egy agymosás, akkor is ezt választom . Mint a cigiét, ami három év után is pici, elhanyagolható,de megtartóztatást igényel.

1kutya. Azzal,zárom soraim van arra mód, hogy ne keljen ön-megtartóztatnod. Annak az alapja, az a hit, (amit el kell érned) hogy létezik ilyen "hit".

4230. darkangel69 (válaszként erre: 4229. - Rebeka25)
2013. febr. 16. 12:21
....és ismét egy Like!:) Jól emlékszem Rebeka, hogy Te is "öregnek" számítasz itt?
4229. Rebeka25 (válaszként erre: 4225. - 1kutya)
2013. febr. 16. 11:58
Igen,én is ezt "mertem" írni,aztán mi lett a vége......Volt itt egy ember,aki nem tűri az ilyen hozzászólásokat!De már nincs itt,lelépett...
4228. jimmy200 (válaszként erre: 4224. - Adlene)
2013. febr. 16. 11:43

Én írtam neki,igen.Nem kellet volna kóstolgatnia.Nem tolerálom!Abszolút!Ismétlem,magamat,ez nem ok,hogy valaki lelépjen.Nem hordtam le,nem küldtem melegebb éghajlatra,csúnyákat sem vágtam a fejéhez,a családtagjait sem ócsároltam,stb...

Üdvözöl,a "lekvár",ahogy megkaptam.

Ezért most én is besértődök aztán ennyi.......

4227. Adlene (válaszként erre: 4226. - Darkangel69)
2013. febr. 16. 10:41

Jól fogod magad érezni,sőt,jobban,mint cigis korodban.Ez az én tapasztalatom.

Régen mindig túlcigiztem magam,másnap minden bajom volt,de azért persze mégis azzal kezdtem a napot..

Cigi nélkül semmi bajom másnap,pedig ugyanannyit iszom.

Egy változás van:a pia nem hat annyira,mint cigivel kombinálva.:))

Jó szórakozást!

2013. febr. 16. 10:14
Ma buliba megyek, és nemdohánzó létem alatt, most fogok először alkoholt inni! Na nem mintha most is hiányozna, de kirívónak érzem magam a társaságból ha nem nem iszok. Kíváncsian várom milyen hatást fog belőlem kiváltani, de hogy nem gyújtok rá, az biztos!!!
4225. 1kutya (válaszként erre: 4124. - Aa547abf05)
2013. febr. 16. 09:40
Most néztem be a fórumra, és láttam meg a kérdésedet, amire nem igazán tudok válaszolni. Én szerettem dohányozni, és még vannak olyan helyzetek, egy jó kaja után, egy baráti beszélgetés közben, amikor jól esne egy cigi, egy megnyugtató, jó nagy slukk. Minden előnyét érzem a nemdohányzó létnek. Nem vagyok büdös, a ruháim nem bűzlenek a bagó szagától, meg tudok látogatni, és hosszabb időn keresztül tartózkodni olyan helyeken, ahol tilos a dohányzás.(egyre több van ilyen) Mások az ízek, mások a szagok, ami nem mindig kellemes! Nem költöm felesleges dologra, az amúgyis egyre kevesebbet érő pénzemet. Nem utolsó sorban az egészségem sem károsítom tovább, bár az 55 év dohányzás hagyott maradandó nyomokat a szervezetemben, amik már visszafordíthatatlanok. És még sorolhatnám a cigi elhagyásának az előnyeit. De, bár nekem nagyon büdös egy dohányzó ember, és én is az voltam, amikor még cigiztem, mégis úgy érzem, ha én gyújtanék rá, talán én nem bűzlenék. Állítolag a cigaretta, egy olyan szenvedélybetegség, amiről leszokni nem lehet. Lehet abbahagyni, egy napra, egy évre, egy életre. Talán nem így van, mert sokan, akik abbahagyták azt állítják, hogy nekik egyáltalán nem is hiányzik. Én hiszek nekik, miért ne hinnék? Sajnos én nem vagyok ilyen. Nem szenvedek a cigi hiánya miatt, de néha szívesen rágyújtanék! Ezért írtam a hozzászólásom elején, hogy nem tudok a kérdésedre magyarázatot adni! Kérlek, fogadd el a válaszomat! Ennyi ideig tartó absztinencia után, azért tartok ott, hogy amikor jól esne rágyújtanom, de nem engedem meg magamnak, akkor, azért nem szenvedek. A CH előtt, amikor még bagós voltam, és eltelt egy óra, hogy nem gyújthattam rá, akkor már minden bajom volt. Ma már ez nincs így, és ez jó! Jó sokat összezagyváltam itt, de, ha evvel, bármelyik leszokni vágyó társamnak, akár egy pici pozitív impulzust is adtam, akkor már megérte!
4224. Adlene (válaszként erre: 4222. - Jimmy200)
2013. febr. 16. 09:33
Csak az érdekel,hogy ez igaz?Írtál neki privátban is?Mert ha igen,akkor érdekel,hogy miért írtad a 4188.-as hsz.-t?
4223. jimmy200
2013. febr. 16. 08:52
Köszönöm szépen!
4222. jimmy200 (válaszként erre: 4221. - Aa547abf05)
2013. febr. 16. 08:43

Védjed csak,védjed.Legyen igazad aztán kész!!!

Nem igazán érdekel.Nyúl Béla aki ezért hisztizve lelép.Nyúl Béla.Mert ez nem ok.

Különben,örülök neki.Nem bírom az ilyen embereket abszolút.Írtam valamit,már bökött,belekötött,a nagy szent mindentudó,legbölcsebb......

Tiszakeszi,akkor lekvár vagyok,jó!!

4221. aa547abf05 (válaszként erre: 4216. - Jimmy200)
2013. febr. 16. 06:22

Én akkor este,már tudtam, privátba másképp mennek a dolgok. Később Berzerker átküldte az kapott üzeneteit.

Most, az sem érdekel,ha Berzerker megharagszik rám, amiért "kiadom", de már nincs itt hogy védekezzen. Nektek meg jogotok van tudni kivel áltok szemben. Én,pedig sose tudtam elviselni a "maszkoskodást" !

Mekkora egy Lekvár ember, vagy te Jimmy200 ! Az, hogy Berzerker lelépett annak köszönhető amiket privátba irtál neki. Itt meg teszed az ártatlan kisfiút aki még annak ellenére itt van, mennyire megbántották.

Tessék,visszaolvastam ahogy kérted. Például az ÜZENŐFALON ez olvasható: "Fogsz Te még jönni!Semmi baj nem történt szerintem,vitatkoztunk,aztán?"

PRIVÁTBA ilyeneket irtál neki: "Egy tapasztalatlan kis okoskodó emberke vagy,aki,még nem találkozott a méltó ellenfelével!

* * Itt vagyok!!!!

* * Helló!!! "

Meg ilyet: "Én itt vagyok a fórumon továbbra is várlak,szeretettel!!He-He-He!! "

És ilyet: "De rohadtul okos vagy!Legalábbis azt hiszed!Gondolom családod az nincsen,ez tisztán lejön nekem! "

Dereng valami Jimmy200?

2013. febr. 15. 22:57
Igazad van, Berzerker 4150. hsz-ánál kezdett nálad elszakadni a cérna.....joggal. Először még Tiszakeszi is kapkodott ide-oda, hol téged támogatva, hol ellened. Nem vagyok bíró és nincs jogom ítélkezni sem, de ez az ominózus 4150-es hsz. elég dúrva volt részéről....
4219. jimmy200
2013. febr. 15. 22:22
Nem értem miért lépett le Berzerker!Nem bántottam meg azthiszem!
4218. jimmy200 (válaszként erre: 4217. - Jegermeister)
2013. febr. 15. 22:16
Köszönöm,Jeger!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook