Champix, a segítő!! (beszélgetés)
Azt hiszem 10. nap...
Már az 1 mg-t szeded? Felezd le az estit,hatha akkor nem émelyegsz reggel...de úgy emlékszek az émelygés nálam megszünt kb 2 hét után..
Szia Juli! Nekem az émelygésre az vált be ha evés közbe vettem be.
Sok sikert!
Szia Juli!
Ritkán,ritkán nézek fel ide,mert sajnos senki,vagy nagyon minimális a "forgalom" itt.Pedig napi szinten jelen szoktam lenni.Most figyellek Téged,és ha tudok segítek.Sok sikert!!
en is ugy szedtem mint Greensleeves, mellekhatas nekem is a sok almodozas volt.
en a 1 ev es 8 honapnal tartok, nekem most mar egyaltalan nem hianyzik, en azert nem utalom a cigit de nem is kell nekem.
Sziasztok!
Adok életjelet,pedig én még nem is vagyok a nagy " régiek" táborába..6.hónapomat taposom..
Én rendesen a kezdőcsomaggal kezdtem,mellékhatás: ha éhgyomorra vettem be fájt a gyomrom,de ezt megoldottam,hogy előbb ettem egy falatot,valamint az estit előre kellett hoznom délutánra,mert nehezen aludtam el,és filmszerűen álmodtam,ami kimondottan szórakoztató volt...de aminek nincs mellékhatása annak hatása se..ez a filozófiám..
szia
nekem a doktorno 0,5 mg irt kezdetben,talan 3 napig csak reggel szedtem,de en utana pontosan ugy olvastam.en 13 -ik naptol nem cigizek,en ugy erzem hogy a bogyo maximalisan segit,persze kell akarat is de nem vasakarat.
Szerintem ne aggodj elore a negative dolgokert nem is biztos hogy nalad jelentkeznek,ha eldontotted fogj neki es ido kozben majd megoldod ha lesznek gondok.
en eleg ritkan nezek be ,de meg probalok tobszor jonni es segiteni ha szeretned.
Ilunak igaza van,amikor mi szoktunk le itt volt elet,nap mint nap,es sok erot adott.
Sok sikert!!!!!!!!!!!!!
nagyon jó a fotó Ilu Mama!
Üdvözöllek!
Kezdje el,és kész.Mielőbb.Nem fogja megbánni.
:D
Sziasztok! Gratulalok mindenkinek,gondoltam benezek es irok nehogy azt gondoljatok hogy vissza szoktam.
nem szoktam vissza es nem is erdekel mar az egesz.
Jol vagyok, suly problemam van,de most azon dolgozom,gondolom 1 ev alatt az is megoldodik.
Az Ön leszokásának eredménye számokban:
dohanyzas.hu
2013/02/24 8:00 óta az eltelt dohányzásmentes idő:
1 év, 2 hónap, 25 nap, 7 óra, 3 perc.
A leszokás óta el nem szívott cigaretták száma: 6735 db.
Az így megspórolt költség: 303075 Ft
Egyéb adatok:
Ezen idő alatt nem füstölt el 6.735 kg. dohányt,
nem szívódott fel a szervezetében 13.47 gramm nikotin,
nem mérgezte magát 40.41 gramm kátránnyal és 33.675 gramm
Sziasztok!
Párom most szeretne leszokni,de amíg nincs meg az elhatározás,addig nem szedheti a Champix-et.Ezt mondta a doki.
Felírattam ma a szert,most várok,mikor sikerül döntenie és ki lesz váltva a patikában.
Milyenek a tapasztalataitok,nem olvastam végig a fórumot.
Egy két hozzászólást megköszönnék,köszi mindenkinek!
"derágyujtanék érzés"...amikor meg cigiztéla delekéneszokni érzés kapott el, szóval adolog természet már csak ilyen.
"bármikor rá is tudnék"...persze nem kel hozzá komoly tudás, bárki rá tudna, még a 9 éves lányom is. Nem oylan nehéz mint mondjuk 140 kg-t felemelni, vagy elméleti fizikából diplomázni...:)
"szerintem jól is esne"...nekem meg a szomszéd lánya. Az ember képes visszafojtani a vágyait. Te is.
KITARTÁS!
Szia!
Abszolút nem hiányzik!
Neked is jó,nem?Meg tudod állni,nem cigizel,az idő pedig halad előre....
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek vannak őrzőangyalaink (vagy segítő szellemeink)?
- A mai világban miért nem olyan segítőkészek az emberek? És miért olyan agresszívek?
- Miért van ennyi rosszindulatú ember és kevés a segítőkész?
- Teherbeesést segítő "praktikák, fortélyok"
- Talán mégsem halt ki az emberség? Vannak még segítő szándékú emberek.....
- NEM segítő nagymamák