Champix, a segítő!! (beszélgetés)
Szia! Most húzzam le a többiek sikerét azzal, hogy megírom, én újra rágyújtottam két napja h nem nem szedem a ch-t? :(((((
Inkább nem írtam, de akkor tessék.
Ennyi.
Valahogy meg kellene ismét állni mondjuk MOSTANTÓL ettől a pillanattól, de mivel nem ch-zom, egyelőre nem tudom hogy. MINDIG ez volt az összes kisérletemnél kivétel nélkül. Megint csalódást okozok, bár egyelőre "titokban" szívom.
MOST kéne megállni, hiszen sz.r szívni. Szédülök utána, de a fizikai tüneteknél a lelki sokkal de seokkal rosszabb!
Mikor több hete küzdöttem a székrekedéssel és persze azért a Guttalaxra se kéne rrászokni, minden bajom volt. MOst nincs, mosolygok és teszem a dolgom a világ egyik legstresszesebb munkahelyén... Nyavajgok, minden bajomra, újabb adag ch-ra nincs pénzem és számomra kiderült, hogy csak addig hat amíg szedem.
Valaki valami vigasztalót? Dehát ez nem az a topik.
Sziasztok!!!!
Immáron közeledek a fél évhez! :
2014/09/03 17:00 óta az eltelt dohányzásmentes idő:
5 hónap, 7 nap, 15 óra, 31 perc.
A leszokás óta el nem szívott cigaretták száma: 4000 db.
Az így megspórolt költség: 193 684 Ft
Nagyon boldog vagyok, de pl. Lasocki te hova tűntél? zkzita? gyarmati te még olvasod a fórumot? Indah veled mizu? Nagyon sokat köszönhetek ennek a fórumnak is!!! Nem felejtem el!!! Már semmilyen módon nem kisért meg, nem akarok dohányozni többet!!!!Kivánom mindenkinek hogy ugyn ezt érezze mint amit én!!!!!!!
Igen!
Üdvözöllek!
Az Ön leszokásának eredménye számokban:
dohanyzas.hu
2014/12/21 05:00 óta az eltelt dohányzásmentes idő:
1 hónap, 17 nap, 7 óra, 55 perc.
A leszokás óta el nem szívott cigaretták száma: 1000 db.
Az így megspórolt költség: 50 000 Ft
Egyéb adatok:
Ezen idő alatt nem füstölt el 1 kg. dohányt,
nem szívódott fel a szervezetében 2 gramm nikotin,
nem mérgezte magát 6 gramm kátránnyal és 5 gramm szénmonoxiddal.
2012/07/22 22:00 óta az eltelt dohányzásmentes idő:
2 év, 6 hónap, 17 nap, 13 óra, 41 perc.
A leszokás óta el nem szívott cigaretták száma: 17689 db.
Az így megspórolt költség: 884 450 Ft
Egyéb adatok:
Ezen idő alatt nem füstölt el 17,689 kg. dohányt,
nem szívódott fel a szervezetében 35,378 gramm nikotin,
nem mérgezte magát 106.134 gramm kátránnyal és 88,445 gramm szénmonoxiddal.
Szaisztok,
Hianyoljatok a frissen leszokottakat. Jelentem én itt vagyok, csak annyira jol megy eddig hogy nem igazan van mit irjak.
Sziasztok!
Álmomban elszívtam egy cigit. Jól eset, de az utána levő érzést nem kívánom senkinek! Olyan lelkiismeret furdalásom volt miatta, ostoroztam magam, hogy lehetek ennyire hülye, hogy nem is kellett annyira és mégis rágyújtottam...
A legjobb érzés az ébredés pillanata volt, hogy mégsem tettem meg huhh! Hogy még büszke lehetek magamra. És igen, ez a nap is eljött:
Az Ön leszokásának eredménye számokban:
dohanyzas.hu
2015/02/01 20:00 óta az eltelt dohányzásmentes idő:
5 nap, 15 óra, 41 perc.
A leszokás óta el nem szívott cigaretták száma: 100 db.
Az így megspórolt költség: 5578 Ft
Egyéb adatok:
Ezen idő alatt nem füstölt el 0,1 kg. dohányt,
nem szívódott fel a szervezetében 0,2 gramm nikotin,
nem mérgezte magát 0.6 gramm kátránnyal és 0,5 gramm szénmonoxiddal.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Ha ez a champix ugyanúgy a nikotin-receptorhoz kötődik (agonista, nem inverz-agonista), miért nem okoz a dohányzáshoz hasonló függőséget?
Sziasztok!
Miért nem ír senki?
Hol vannak a frissen leszokottak?
Ugyanúgy, ahogy a cigivel.
Elegem lett magamból, de csak akkor volt változás, mikor már annyira utáltam magam a pluszkilók miatt (mások is beszóltak, mintha nem lett volna elég vacak úgy is) hogy átbillentem és onnantól fogva heti 6x futottam 3-4km-t vagy elmentem edzeni. Nálam nem válik be hogy mit eszem, diéták meg ilyesmik, csak a sport. Hát így.
Ugyanez a ciginél: mikor már annyira utáltam magam h szívom (lám, megint mindenki beszólt miatta), minden nap leszidtam magam elméletben és egy nap meg megmakacsoltam magam hogy azért sem. És azóta nem.
:)))
Ügyik vagyok, így tovább!!!
Várlak a fogyi klubban :) Na jó, remélem nem fogunk ott találkozni!
Mi sem beszélünk erről sokat itthon... Félnek, mi lesz ha megint rágyújtok, bár előző próbálkozásaim során SOHA nem bírtam eddig. Max pár napot. És most igyekszem úgy felfogni, hogy nem "kibírás" a dolog, hanem egy új életforma mint füstmentesség...
Pár éve volt rajtam plusz tíz kiló. Olyan 3 éve. Nagyon sokat próbálkoztam mégsem ment a fogyás. Egyszer rá fél évre "bekeményítettem" agyban és elkezdtem havi egy kilót leadni. Szóval abból egy jött vissza amőgy tartom a súlyom és most kettő. Én sem szeretnék visszahízni de most ezt csak azért írtam le, mert kell egy pont, ahol az ember azt mondja: ELÉG egyszer s mindenkorra. És akkor tényleg csinálja, csöndben teszi a dolgát és van is eredménye. Lehet hogy majd a fogyi topikba fogok átköltözni innen nemsokára :)
Hidd el, tömöm magamba a zabkását, a joghurtokat, a salátát, a leveseket, a gyümölcsöt.
Semmi.
Mindegy is, ez van, nem nyavajgok ezen, csak tudomásul kell vennem, hogy nekem a többi recept (egyelőre) nem jön be, csak ez.
Köszi a tippet.
Próbálva, több kávét is iszom reggelente az ágyban... Úgy tűnik, a Guttalaxon kívül nem segít semmi, azt meg csak heti kétszer merem használni.
Gondolom a ch mellékhatása is lehet. Abban bízom, mikor abbahagyom, akkor már nem fog kelleni a hashajtó.
Szerintem az elején "sokkolja" a szervezetet és a lelket is a cigaretta elhagyása.
2 kiló nem sok!
Kezdj el odafigyelni, és nem jön több fel.
Én legalábbis ebben hiszek :) és ezt fogom tenni. Amint meggyógyultam.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek vannak őrzőangyalaink (vagy segítő szellemeink)?
- A mai világban miért nem olyan segítőkészek az emberek? És miért olyan agresszívek?
- Miért van ennyi rosszindulatú ember és kevés a segítőkész?
- Teherbeesést segítő "praktikák, fortélyok"
- Talán mégsem halt ki az emberség? Vannak még segítő szándékú emberek.....
- NEM segítő nagymamák